NoMoneyNoHoney Δημοσ. 2 Μαΐου 2014 Δημοσ. 2 Μαΐου 2014 Μου μπήκε η ιδέα, καθώς το είδα σε σπίτι φίλου και μου άρεσε. Παντελώς άσχετος όμως. Για το εξοχικό, ένας προτζέκτορας όχι υψηλών απαιτήσεων. Δηλαδή, σε ένα χώρο όπου η μέγιστη απόσταση από τοίχο σε τοίχο είναι 5 μέτρα.Να μπορεί να συνδέεται σε λαπτοπ ή σε τηλεόραση (Μια 17αρα παλιας τεχνολογίας τηλεόραση έχω εκεί κι αν παίζει καμιά ταινία ξεστραβωνόμαστε να δούμε υπότιτλους). Να μπορεί να δείχνει βίντεο 1080. Έρριξα μια ματιά σε ελληνικά ονλαιν μαγαζια και μετά στο e bay, ε χάθηκα καθότι άσχετος, από φωτεινότητες lumen και τα τοιαύτα. Άσε που οι τιμές στο ebay ξεκινάνε από 50 euro ενώ στα ελληνικά από 200. Το καλύτερο θα ήταν να μου προτείνετε κάποιον (τα γνωστά: Καλό, ανθεκτικό, ποιοτικό και πάμφθηνο ), ή έστω πείτε μου τι να ψάξω. Ευχαριστώ. Οθόνη για την προβολή έχω, απ' όταν βλέπαμε slides
bluesattack Δημοσ. 2 Μαΐου 2014 Δημοσ. 2 Μαΐου 2014 (επεξεργασμένο) Μεχρι ποσα λεφτα μαξ δινεις ? Ποση ειναι η αποσταση ακριβως ? Ποσες ιντσες ειναι η οθονη που εχεις ? Ποιο μοντελο προβολεα εχει ο φιλος σου ? Επεξ/σία 2 Μαΐου 2014 από bluesattack
Sorath Δημοσ. 2 Μαΐου 2014 Δημοσ. 2 Μαΐου 2014 Η τηλεόραση είναι μέσω προβολής (όπως και ο προτζέκτορας), όχι πηγή αναπαραγωγής υλικού. Για αρχή απάντησε στα παραπάνω, καθώς και τι υλικό θα προβάλεις.
NoMoneyNoHoney Δημοσ. 3 Μαΐου 2014 Μέλος Δημοσ. 3 Μαΐου 2014 (επεξεργασμένο) Επειδή έβλεπα διάφορα στο ebay με υποδοχή και για τηλεόραση, είχα την εντύπωση ότι μπορεί και να πρόβαλε και τηλεοπτκό πρόγραμμα. Είπαμε δεν είμαι γνώστης. Από την άλλη, στο λαπ έχω κάρτα τηλεόρασης, απο κει δεν θα μπορεί να προβάλει; Η οθόνη μου είναι 2μΧ2μ Η απόσταση βαριά όπως ανέφερα 4 μέτρα. Κυρίως ταινίες θα είναι (αν είναι) το μενού. Και δεν έχουμε ευαίσθητα μάτια. Εννοώ δεν χρειάζεται για τη δουλειά που θέλω, να έχω σούπερ αναλύσεις κ.τ.λ. Μια αξιοπρεπή απεικόνιση θέλω Δεν ξέρω από τιμές καθόλου. Μια ιδέα θέλω να πάρω, να δω αν μπορώ να αρχίσω να το σκέφτομαι σοβαρά. Σας ευχαριστώ και πάλι. Υ.Γ. Δεν θυμάμαι τι προβολέα είχε ο φίλος μου, αλλά δεν παίζει να πάρω ίδιο ακόμη κι αν θυμόμουνα. Είναι επαγγελματίας φωτογράφος και ότι έχει να κάνει με εικόνα το ψάχνει και το πληρώνει γιατί το θέλει high end Επεξ/σία 3 Μαΐου 2014 από NoMoneyNoHoney
iodna2006 Δημοσ. 3 Μαΐου 2014 Δημοσ. 3 Μαΐου 2014 να ξέρεις πολύ σημαντικός παράγοντας διαμόρφωσης τιμής είναι η native ανάλυση του προτζέκτορα. μη ψαρώνεις με τις κινεζιές των 50 ευρώ που λένε ότι υποστηρίζουν 720p k 1080p.η ανάλυση τους σπάνια φτάνει τα 640x480 και συνήθως είναι 240x480!κοροιδία σκέτη δλδ. θα βλέπεις κάτι από πηγή 720p η 1080p αλλά θα είναι πιξελιασμένη-σκοτεινή-θολή. δεν έχω δει τέτοιο "προτζέκτορα" από κοντά,αλλά μια ματιά στα χαρακτηριστικά + κάποια βίντεο στο youtube λένε ότι είναι μάπα και καλύτερα να αγοράσεις μια φθηνή 32" tv για μικρό χώρο.καλύτερη εικόνα + όχι πεταμένα λεφτά.
NoMoneyNoHoney Δημοσ. 4 Μαΐου 2014 Μέλος Δημοσ. 4 Μαΐου 2014 Δεν το σκέφτομαι για τηλεόραση καινούργια, γιατί δύσκολα να την αφήνω εκεί (για τον φόβο των Ιουδαίων ). Η παλιά δεν κάνει και τόσο κλικ σε ελαφροχέρηδες. Κουβάλα ξεκουβάλα είναι θέμα κι αν πεταχτείς χωρίς να το έχεις στο πρόγραμμα σιγά μην την πάρεις μαζί. Θα μου πεις το ίδιο ισχύει και για τον προτζέκτορα, ναι αλλά τουλάχιστον υπάρχει η παλιά τηλεόραση για τέτοια κατάσταση. Όπως τα λέτε απορρίπτουμε τις κινεζιές, ως αμφιβόλου ποιότητας. Και πάμε σε ποιά επίπεδα τιμών μετά;Επαναλαμβάνω αξιοπρεπή εικόνα θέλω και όχι άριστη ή τέλεια. Να μην κουράζει τα μάτια μας ...αυτό.
elvisjedi Δημοσ. 6 Μαΐου 2014 Δημοσ. 6 Μαΐου 2014 εχω εδω και 4 χρονια κινεζικο προτζεκτορα, τον εχω λιωσει στις ταινιες και τις σειρες, η εικονα του ειναι πολυ καλη για σκοτεινο δωματιο (πολυ καλη φωτεινοτητα και ευκρινεια στις ταινιες) αυτος που εχω εγω ειναι παλιας τεχνολογιας με λαμπα μεταλου-αλογονου το πολυ θετικο ειναι οτι οταν καιγετε η λαμπα (1 φορα το εξαμηνο με καθημερινη χρηση) το κοστος αλλαγης της ειναι κατω απο 10€! και παιρνεις τη λαμπα απο οποιοδηποτε μαγαζι με ηλεκτρολογικα! στους επωνυμους η λαμπα καιγεται πιο αργα (εχει συγκεκριμενες ωρες λειτουργειας) αλλα η αντικατασταση κοστιζει οσο ο προτζεκτορας. Τωρα οι καινουριοι κινεζικοι ειναι με led οποτε φανταζομαι πως θα ειναι ακομα καλυτεροι ριξε μια ματια εδω: http://www.chinavasion.com/china/wholesale/LED_Projectors/
lancias Δημοσ. 26 Μαΐου 2014 Δημοσ. 26 Μαΐου 2014 (επεξεργασμένο) καλησπερα κ απο μενα παιδια, εχετε να προτεινετε καποιο projector μεχρι 200 ευρω?θα βαρεσω αρκετη σκοπια στο μαγαζι μου το καλοκαιρι κ τον θελω για το mundial! με 200 ευρω σε projector που μπαινει σε εξωτερικο χωρο σκεπασμενο μεν, παιρνω κατι αξιοπρεπες??με τους αγωνες που ξεκινανε στις 7 θα εχω θεμα λετε??απο την αποψη οτι δεν εχει νυχτωσει ακομα.... Επεξ/σία 26 Μαΐου 2014 από lancias
Sorath Δημοσ. 26 Μαΐου 2014 Δημοσ. 26 Μαΐου 2014 (επεξεργασμένο) Θέλεις τουλάχιστον 300€ για ένα προβολέα, και μιλάμε για τιμή εκκίνησης στο είδος, που σημαίνει οτι πιο απλό. Επεξ/σία 26 Μαΐου 2014 από Sorath
navouxodonosoras Δημοσ. 17 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2014 (επεξεργασμένο) ΗΧΕΙΟ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΝΙ ΠΡΟΒΟΛΗΣ,,,θα χω θεμα εαν εχω το ηχειο το κεντρικο πισω απο το πανι προβολης??λογο περιεργη διαμορφωσης δεν μπορω να το εχω αλλου Επεξ/σία 17 Ιουνίου 2014 από navouxodonosoras
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα