Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα αγόρια και κορίτσια , ήρθε η ώρα μου και μένα να κάνω ενα upgrade σε CPU και MOBO και σε λίγο καιρό και σε GPU.

Χρόνια τωρα σε Intel είπα να το γυρίσω σιγά σιγα σε AMD μιας και για μένα ειναι χρονια αλλαγών (άλλαξα και στρατόπεδο από galaxy σε iPhone).

Gamer λοιπόν αναρωτιέμαι, 4350 η 8320?

Με τρώει το χέρι μου με overclocks οποτε θα πειραματιστώ. Εχω 450αρι τροφοδοτικο full tower , την GTX 470 MSI twin frozer II , Asus p5B deluxe και c2d E7400 @ 4,1Ghz , ψυκτρα alpenfohn sella.

Θα ήθελα τις προτάσεις σας σε CPU / MOBO με budget ταβάνι 250€ .

Sent from my iPhone using Insomnia

Δημοσ.

http://www.plaisio.gr/ypologistes-anavathmisi/anavathmisi-ypologisti/psu-trofodotiko/Corsair-VS-Series-450W-CP-9020049-EU-CP-9020049-EU.htm?gclid=CMHa9r39i74CFZDKtAod7kcAWw

Εδώ είμαι.

Ξέρω ότι θα εχω μεγαλύτερο Power Drain με τον amd , λέτε να το σηκώνει;

Από την άλλη αν πάω σε APU υπάρχει κάτι με καλύτερα αποτελέσματα από την 470? μέχρι τωρα είμαι απόλυτα ευχαριστημένος από nnvidia και από την κάρτα μου

Δημοσ.

καλυτερα να παρεις ενα τροφοδοτικο καλο,τα παραπανω που σου εστειλα εχουνε 220 ευρω περιπου -30 απο τα 250 που διαθετεις βαλε και κατι ακομα και παρε κατι της προκοπης,για το apu ο 7700κ εχει την r7 250 νομιζω

Δημοσ.

Το τροφοδοτικό δεν είναι και top και η 470 είναι αρκετά ενεργοβόρα (για τις επιδόσεις της ειδικά τώρα).Σε ενσωματωμένα δεν υπάρχει φυσικά κάτι αντίστοιχο της (ακόμα).

Δημοσ.

Δηλαδή παίζει να κάνω το build με 8320 , MOBO με 990fx ,8GB Kingston beast 2400, Samsung 840 , WD 1TB , GΤΧ 470 ολα stock για αρχή και να εχω προβλήματα με την τροφοδοσία σε full load ???

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...