Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

σκεφτομαι να αγορασω το συγκεκριμενο κινητο στα 324 ευρω γιατι το ειδα και πραγματικα ερωτευτηκα την οθονη του γενικα αξιζει

Δημοσ.

καλησπερα φιλε.....μια χαρα ειναι, το εχω και εγω, μεχρι στιγμης δεν εχω κανενα απολυτως προβλημα και εχω μεινει πολυ ευχαριστημενος,,,ΑΛΛΑ καλυτερο και πληρεστερο το lg g2,και κανα 10αρικο πιο χαμηλα και στην τιμη αυτη τη στιγμη......Σου προτεινω ανεπιφύλακτα να πας προς τα εκει!!

Δημοσ.

Πληρέστερο απο την στιγμή που δεν παίρνει micro sd το G2 και δεν έχει ανάλογη φωτογραφική με το S4, δεν είναι. Από κει και πέρα ζυγίζεις το κατα πόσο θες 0,2 μεγαλύτερη οθονη και snap 800 αντί για 600.

Δημοσ.

Λογω οθονης το σκεφτομαι πολυ σοβαρα που ηταν απιστευτη οσο για τον επεξεργαστη δεν με πειραζει τοσο γιατι το θελω για ιντερνετ χρηση

Δημοσ.

Πληρέστερο απο την στιγμή που δεν παίρνει micro sd το G2 και δεν έχει ανάλογη φωτογραφική με το S4, δεν είναι. Από κει και πέρα ζυγίζεις το κατα πόσο θες 0,2 μεγαλύτερη οθονη και snap 800 αντί για 600.

μονο το θεμα της micro sd ειναι προβλημα, κατα τα αλλα κατα γενικη ομολογια το g2 ειναι καλυτερο.....και η camera του μια χαρα ειναι, στις νυχτερινες ληψεις μονο εχει θεμα, που και το s4 προβληματιζεται....κατα τα αλλα το g2 ειναι μπροστα και σε αυτονομια και σε ταχυτητα....και ξαναλεω οτι εγω το s4 εχω, αλλα γνωστος μου εχει το g2 και εχουν γινει ψιλοσυγκρισεις!

Δημοσ.

Το ειδα σε εναν γνωστο to s4 και πραγματικα με ξετρελανε η οθονη του. Η μπαταρια με browsing youtube facebook κλπ ποσο κραταει για games δεν με νοιαζει καθως δεν ασχολουμαι καθολου

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...