Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Συγνώμη για το off topic όμως πόσο χρονών είσαι? Δεν είπαμε να ξέρουμε τα πάντα απο ορθογραφία αλλά τουλάχιστον κάποια πράγματα πρέπει.. είμαστε στο 2014 και νομίζω σε μια χώρα σαν την Ελλάδα όλοι θα έπρεπε να γνωρίζουν πως τα ρήματα γράφονται με ω...

Κάτσε τώρα να του μάθεις ποια είναι τα ρήματα και πως να τα ξεχωρίζει....

Δημοσ.

Και δεν έχουν ωμέγα;

Εγω πιστεύω οτι ακόμα κι αν είχες μηχανικό πληκτρολόγιο των 90 ευρώ, δεν θα παρατηρούσαμε διαφορά.

Το επομενο πάρε το ως προτροπή. 

Τα δικά σου χέρια και η δική σου θέληση μπορούν να κάνουν θαύματα ... αρκεί να το θες και δεν μιλώ μόνο για τα ωμέγα, αλλά γενικότερα. 

Δημοσ.

εε ενταξη τη ειμαι βηβληο να θημαμε ολλες της λεξης το ομεγα κε ολλα αν σε ενοχλη το πος γραφο τη να πο δεν εκανα κατη κακο 

ηπαρχουνε δης σαν κεμενα δεν ειμαι ο μοναδηκος στον κοσμω  που δεν γραφο καλα ηπαρχουνε κε χειροτερη απο μενα

Δημοσ.

Θα το γράψω ξανά και θα αποχωρήσω από το offtopic της συζήτησης. 

«Τα δικά σου χέρια και η δική σου θέληση μπορούν να κάνουν θαύματα ... αρκεί να το θες και δεν μιλώ μόνο για τα ωμέγα, αλλά γενικότερα»

Δημοσ.

εε ενταξη τη ειμαι βηβληο να θημαμε ολλες της λεξης το ομεγα κε ολλα αν σε ενοχλη το πος γραφο τη να πο δεν εκανα κατη κακο

ηπαρχουνε δης σαν κεμενα δεν ειμαι ο μοναδηκος στον κοσμω που δεν γραφο καλα ηπαρχουνε κε χειροτερη απο μενα

Epic troll!

Αν είναι δυνατόν!

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...