Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα θα θελα να ρωτήσω θελω να αγοράσο xbox live gold card γεια το xbox 360 του 2008 το εχω αγοράσει κε θελο να πεξο online multiplayer αλλα δεν εχω πολλά μνημνη δηλαδή 500mb κε θελο να κανο download δυο πεχνηδια need for speed most wanted 2012 και call of duty mw3 θα χορεσουνε αν ξερη να μου πη κανης γεια να μην πλήρωσω άδικα

Δημοσ.

Aν έχεις μόνο 500mb ελεύθερα δεν θα χωρέσουν σίγουρα. Πρέπει να ελευθερώσεις χώρο. Αν δεν γίνεται νομίζω ότι μπορείς να τα αποθηκεύσεις και σε εξωτερικό μέσο (usb δίσκο ή φλασάκι) αλλά δεν είμαι σίγουρος.

Επίσης, μπορείς αντί να τα καταβάσεις να τα αγοράσεις σε δισκάκι και να τα παίξεις χωρίς εγκατάσταση αν δεν το απαιτούν (τα περισσότερα παιχνίδια παίζουν και χωρίς εγκατάσταση απευθείας από το dvd)

Δημοσ.

Είχα νοικιάσει στο Xbox 360 grand the auto iv κε δεν επεζε τη να κανω κανενα βινετο ξερης να βρο ακρη

myltiplayer δεν επεζε

Δημοσ.

HXA NHKEIASH STO ΧΒΟΧ 360 GRAND THE AUTO IV ΚΕ ΔΕΝ ΕΠΕΖΕ ΤΗ ΝΑ ΚΑΝΩ ΚΑΝΕΝΑ ΒΙΝΕΤΟ ΞΕΡΗΣ ΝΑ ΒΡΟ ΑΚΡΗ

MYLTIPLAYER ΔΕΝ ΕΠΕΖΕ

Έλεος!
Δημοσ.

ΓΡΑΦΟ ΓΡΗΓΩΡΑ ΤΗ ΕΛΕΟΣ

Σου ξέφυγε το «ΕΛΕΟΣ». Μήπως ήθελες να γράψεις «ΕΛΕΩΣ» ;

Και please ξε-πάτα το caps lock

Δημοσ.

Καποιοι τιτλοι θελουν και το pass για να μπορεις να παιξεις online.

Αρα αν ειναι απο ενοικιαση θα πρεπει να σκασεις καποιο ποσο για να αγορασεις pass και να μπορεις να παιζεις online.

Δημοσ.

αυτο που θα επρεπε να σε απασχολει ειναι αν θα συναντησεις αλους να παιζουνε αφτα τα παιχνιδια..γιατι ειναι λιγο αρχαια..και μπορει να κανεις matchmaking..και να πεζεις μουλτι μονος σου..

Αφου δινεις τοση βαση στο μουλτι..πηγενε εξ αρχης σε πιο φρεσκο παιχνιδη της αγορας

Δημοσ.

Συγνώμη για το off topic όμως πόσο χρονών είσαι? Δεν είπαμε να ξέρουμε τα πάντα απο ορθογραφία αλλά τουλάχιστον κάποια πράγματα πρέπει.. είμαστε στο 2014 και νομίζω σε μια χώρα σαν την Ελλάδα όλοι θα έπρεπε να γνωρίζουν πως τα ρήματα γράφονται με ω...

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...