Προς το περιεχόμενο

[TV] SAMSUNG UE32F5500AWXXH 299€ media markt

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

μολις μου ηρθε παιδια.

αν και σαν μοντέλο το βλεπω να εξαφανιζεται σε σχέση με τα πολλα μαγαζια που το ειχαν μέχρι πριν καιρό, το θεωρω αρκετα καλη τιμη για 32 smart tv...

εχει καλες γνωμες σαν μοντελο.

έχει και 24 ατοκες δοσεις.

http://www.mediamarkt.gr/mcs/product/SAMSUNG-UE32F5500AWXXH,99452,430510,609569.html?langId=-18

http://www.skroutz.gr/s/3006096/Samsung-UE32F5500.html

αν θεωρούν οι mods οτι δεν είναι προσφορά ζητω συγνώμη και ας σβηστει...

Δημοσ.

μια χαρα είναι και με:

Χωρίς έξοδα αποστολής

Άμεσα διαθέσιμο για αποστολή

Δημοσ.

μια χαρα ειναι και χωρις εξοδα αποστολης και αμεσα διαθεσιμο...(ας ελπισουμε οτι δεν θα εχουν 1-2 κομματια ) οπως γινεται παντα.μεχρι να κανεις αποστολη τις εχουν παρει...παντως σαν προσφορα ειναι μια χαρα.

Δημοσ.

ωπ ναι σορρυ!!

Οπότε παραμενουμε στο public.

γενικα αν δεν ειχα παρει laptop και ειχα μείνει αφραγκος θα την χτυπαγα αμεσως την τηλεοραση αυτη. την ειχα στο ματι αλλωστε εδω και καιρο.

Από όσο την εχω ψαξει την θεωρώ πολυ καλη περίπτωση στα χαρακτηριστικα της.

Δημοσ.

Καλυτερα απο Public γιατι με αλλα 30 ευρω κανεις και μια επεκταση εγγυησης στα 5 χρονια και εχεις το κεφαλι σου ησυχο.

Δημοσ.

Καλυτερα απο Public γιατι με αλλα 30 ευρω κανεις και μια επεκταση εγγυησης στα 5 χρονια και εχεις το κεφαλι σου ησυχο.

Στο public γενικα αν αγορασεις τηλεοραση μπορεις να κανεις επεκταση εγγυησης στα 5 χρονια με 30 ευρω?

Δημοσ.

Η 27αρα που εχω η επεκταση ηταν 29 ευρω δεν πιστευω να υπαρχει μεγαλη διαφορα για την 32αρα. Φυσικα αν παρεις καμια 50αρα θα πληρωσεις πολλα περισσοτερα.

Εγω για την δικια μου την 50αρα ειχα πληρωσει αλλα 104 ευρω στο Multirama

• Like 1
Δημοσ.

Ναι ετσι παει.

Λιγο off topic η 50αρα που πηρα απο τα Multirama την πληρωσα 1100 ευρω μαζι με την επεκταση (80 ευρω τους εκοψα με τα παζαρια) την ιδια ο Κωτσος την ειχε 1400 και ηθελε αλλα 300 για επεκταση! Παναγια μου!!!!

Δημοσ.

Καλή περίπτωση είναι.

Την παρακολουθούσα αρκετό καιρό στα 349.

Τελικά την πήρα στα 329 από πλαίσιο το πασχα.

Στο  public είχε τελειώσει τότε!

Αν την βρείτε χτυπήστε την!

Δημοσ.

Την αγόρασα τα Χριστούγεννα την συγκεκριμένη τηλεόραση από τα public στα 299ευρώ.

Με συν 40ευρώ έκανα επέκταση εγγύησης στα 5 χρόνια.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...