Προς το περιεχόμενο

Αυτή είναι η εμφάνιση του νέου smartphone της Amazon;

voltmod

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Και τωρα που δεν εχεις "κλειδωμενο σύστημα" σε τι σου χρισημευει?

Sent from my iPhone using Insomnia

Ααααα καταλαβα.

More valuable to malware.

Επωμενος το μάρκετινγκ έπιασε.

more valuable to ορθογραφικο ελεγχο.

Πες τα πες τα!Ενώ το android δεν εχει περιορισμούς και δεν χρειάζεται να το κανεις unlock για να περάσεις custom firmware!!! Sent from my iPhone using Insomnia
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Ααααα καταλαβα.

εχω ιos με jailbreak επειδη δεν μου ειναι χρησιμο χωρις jailbreaκ ,μαλιστα ειχα ολη την σειρα απο ipad απο 1-air και 4 μεχρι 5 οποτε δεν ειμαι hater απλα οχι χωρις jailbreak ,οποτε επεσες στην περιπτωση να κατηγορησεις :-(

Πες τα πες τα!Ενώ το android δεν εχει περιορισμούς και δεν χρειάζεται να το κανεις unlock για να περάσεις custom firmware!!! Sent from my iPhone using Insomnia

χωρις jailbreak  για μενα δεν ειναι χρηστικο αλλα αρκετα δεν θελω να γινει vs το τοπικ που αν γραφει κατι αμεσως το βλεπετε ως επιθεση..

Έχετε μπλέξει την βούρτσα με την μπατανόβουρτσα ορισμένοι :)

• Like 2

Ααααα καταλαβα.

Εχει σωστο ορθογραφικο ελεγχο

• Like 1

καλό είναι ότι βγαίνει έχει ειπωθεί πολλές φορές 

δηλαδή πόσα kindle έχετε δει δίπλα σας στην Ελλάδα σε σχέση με τα υπόλοιπα τάμπλετ; αυτό σημαίνει ότι δεν πουλάει η συσκευή επειδή δεν πουλάει στην Ελλάδα!!  στο κάτω κάτω αυτός που θα την αγοράσει θα έχει τους λόγους του που θα θέλει μια ''κλειδωμένη'' συσκευή όπως τόσοι άλλοι που αγοράζουν ios BB windows 8

αν η τιμή ειναι καλη γιατι οχι?

ολα ειναι συναρτηση παροχης και τιμης ....

αν αυτα που θα δινει θα ειναι σε "καλη τιμη" τοτε γιατι να μην το παρει καποιος και να παρει καποιο με "σημα μιας εταιρειας"?????

καλό είναι ότι βγαίνει έχει ειπωθεί πολλές φορές 

δηλαδή πόσα kindle έχετε δει δίπλα σας στην Ελλάδα σε σχέση με τα υπόλοιπα τάμπλετ; αυτό σημαίνει ότι δεν πουλάει η συσκευή επειδή δεν πουλάει στην Ελλάδα!!  στο κάτω κάτω αυτός που θα την αγοράσει θα έχει τους λόγους του που θα θέλει μια ''κλειδωμένη'' συσκευή όπως τόσοι άλλοι που αγοράζουν ios BB windows 8

εγω ειχα αγορασει το kindle hdx  και ενω κυκλοφορει κανονικα στα αμαζον uk με αναγκασε  το αμαζον να παραγγειλω απο αμερικη την international version μαζι με τον δασμο εισαγωγης ,την πηρα αλλα οταν ηθελα να την  μεταπωλησω ειχα ατομα να μου λενε γιατι τοσα κλπ και την βρισκω φθηνοτερα χωρις καν να κοιταξουν να δουν τι παιζει.οι λογοι που την πηρα ηταν γιατι ειχα δωροκουπονι 50usd το οποιο μπορουσα να εξαργηρωσω σε τετοια συσκευη αλλα εν τελει μια βδομαδα μετα το ριξανε -50

Λοιπόν, προς αποφυγή flaming, θα απαντήσω με όλη τη σοβαρότητα και όσο πιο απλά γίνεται στην ερωτήση του pan726601

Επωμενος ξανακανω την ερώτηση.
Και να ειναι ανοιχτός ο κώδικας σε τι σου χρησιμεύει.

Ανοιχτός κώδικας σημαίνει πως οποιοσδήποτε μπορεί να τροποποιήσει τον κώδικα (android, linux). Κλειστός κώδικας σημαίνει ότι ο κώδικας δεν είναι διαθέσιμος στο κοινό για τροποποίηση (iOS). Υπάρχουν και ενδιάμεσες καταστάσεις (macOS, windows, etc)

Ααααα καταλαβα.

Ο ανοιχτός κώδικας σημαίνει ότι χρήστες οι οποίοι έχουν κάποιες προγραμματιστικές ικανότητες και ενδιαφέρονται, μπορούν να διαβάσουν τον κώδικα, να εντοπίσουν bug και να συμβάλλουν στη βελτίωση του software, κάνοντας το έτσι πιο ασφαλές. (Βλέπε τον εντοπισμό του heartbleed)

Τα πλεονεκτήματα ενός open source software είναι αναρίθμητα και στην πλειάδα τους τεχνικής φύσεως. Ο μέσος χρήστης ενώ δεν ενδιαφέρεται για τα οφέλη του open source λογισμικού του, επωφελείται από πολλά από αυτά.

Πηγαίνοντας στο iOS και στο android συγκεκριμένα. Ο μέσος χρήστης που χρησιμοποιεί android ή iOS απλά δεν ενδιαφέρεται για τα παραπάνω. Βλέπει το κινητό ως τίποτα παραπάνω από μια είσοδο στο internet.

Από την άλλη υπάρχουν οι power users. Καμένοι. Το κινητό για αυτούς είναι ένας μικρός υπολογιστής με άπειρες δυνατότητες. Έχοντας μια κλειδωμένη συσκευή ή closed source OS, αυτές οι δυνατότητες περιορίζονται.

Instasomniac νομιζω πως αν διάβαζες ΟΛΑ τα σχόλια μου θα έβλεπες πως εκανα ανάκληση σε αυτά που έγραψα. Διοτι εκανα λαθος.

Επομένως δεν θα ασχοληθώ αλλο με το θεμα.

Και δεν νομιζω να υπαρχει κανεις εδω μεσα να εξήγηση σε εμενα για κώδικα.

Εχω phd computer science.

Απλά διάβασα λαθος σε ενα σημείο.

Το θεμα απο μενα έκλεισε. Δεν θα απαντήσω σε κανεναν άλλον.

Και χωρίς παρεξήγηση.

Αν και ολα αυτά που γραφεις ειναι απόλυτα σωστα και δεν κανεις κανένα λαθος.

Ομως χρήστες με ικανότητες στο κώδικα προσπαθούν να βελτιώσουν.

Ενώ χρήστες. Με πολυ μεγαλύτερες ικανότητες φυσικα έχουν άλλες απαιτήσεις απο τις ικανότητες. Το οποίο τους πρωωθη να αποκτήσουν υλικα αγαθά με το κακόβουλου τροπο σε αντίθεση απο αυτόν που το βελτίωνει ο οποίος πληρώνετε ψίχουλα.

Στην τελική παντα οι "καλοί" ειναι πιο αδύναμοι απο τους "κακούς".

Εγω προσωπικά προτιμώ κλειστο.

Μόνο προσκοπική άποψη ειναι. Δεν κατηγορώ κανεναν και γνωρίζω πως οι λειτουργίες ενός ανοιχτού κώδικα ειναι σχεδων άπειρες.

Ο ανοικτός κώδικάς επιτρέπει την συνεχή, Real-Time βελτίωση. Κάνει βλακεία η Samsung; Δεν περιμένω πότε θα το βελτιώσει. Εχω χιλιάδες κόσμο στο XDA να βγάζουν fix σε μερικές ώρες. Είναι ανεξάρτητο απο εταιρείες. Αν σταματήσει η υποστήριξη μιας συσκευής δεν με νοιάζει. Υπάρχουν custom ROMs. Εχω 4.4.2 Kit Kat στο Galaxy S μου. Bάλε iOS 7 στο iPhone 3G σου.

Το γεγονός ότι στο galaxy S εχεις ακομα και τωρα υποστηριξη από cyanogen και πολλους αλλους δεν σημαίνει ότι το ίδιο συμβαίνει με όλα τα κινητά, tablets κλπ. Το συγκεκριμένο πχ από amazon δε θα απασχολήσει πολλους φανταζομαι.

Κι εγώ έχω galaxy S, αλλα μου την εσπαγε να εχω κινητό εντός εγγυησης και να πρεπει να περάσω το ICS που είχε βγεί τότε. Επειδή δεν μπορούσα να δεχτώ να μην εχω την τελευταια εκδοση στο κινητό μου (ψυχαναγκασμός) εβαλα το νέο τότε ICS. Αρχικά για μια μεγάλη περίοδο περνουσα καθημερινά κάθε nightly. Τωρα πια αναβαθμίσω μία φορά τον μήνα κι αν γιατί πολύ απλά εχω βαρεθεί να αλλαζω rom και να πειραματίζομαι συνεχεια. Θελω απλά να κανω την δουλεια μου.

Το android εχει πολλες ελευθερίες μετά το root αλλα αυτές οι ελευθερίες δεν είναι αναγκαίες για όλους.

Όσν αφορά αυτό το κινητό της Amazon.... προσωπικά δεν μου κάνει κλικ

Εγώ γιατί πάλι βλέπω Tiles?

Συνεχώς Tiles και Flat Design βλέπω!

Πω πω! Μάλλον έχω ψύχωση με τα WP. Μάλλον η Cortana φταίει

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...