Προς το περιεχόμενο

Αυτή είναι η εμφάνιση του νέου smartphone της Amazon;

voltmod

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Το BGR ήταν η πρώτη ιστοσελίδα που έδωσε στη δημοσιότητα φωτογραφίες του πρωτότυπου smartphone της Amazon, με τις έξι συνολικά κάμερες. Η ιστοσελίδα επιστρέφει με μία νέα εικόνα που αποκαλύπτει το πραγματικό προϊόν.Για την ακρίβεια πρόκειται για render και η ιστοσελίδα υποστηρίζει ότι επιβεβαίωσε την αυθεντικότητα της -προέρχεται από σχεδιαστές της Amazon- και πως αυτή είναι η εμφάνιση του προϊόντος, αν και ενδέχεται μέχρι παρουσιαστεί να έχουν βελτιωθεί κάποια στοιχεία. Αν και η εικόνα αποκαλύπτει τον σχεδιασμό, το είδος των υλικών που έχουν χρησιμοποιηθεί παραμένουν ακόμη μυστήριο.

Όπως συμβαίνει και με τη πρόσοψη, έτσι και το πίσω μέρος μοιάζει να έχει γυαλί στη μεγαλύτερη επιφάνεια του, ενώ γύρω από το κινητό, υπάρχει κάποιο είδος bumper από πλαστικό με αντιολισθητικό φινίρισμα.

Το κινητό λέγεται ότι διαθέτει συνολικά έξι κάμερες, οι τέσσερις από τις οποίες χρησιμεύουν για το τρισδιάστατο περιβάλλον εργασίας καθώς και για χειρονομίες. Η Amazon θα παρουσιάσει σύμφωνα με φήμες το κινητό σε περίπου ένα μήνα. Οι πληροφορίες κάνουν λόγο για ένα κινητό με οθόνη 4.7 ιντσών 720p, για 2GB RAM και για τετραπύρηνο επεξεργαστή της Qualcomm.

Link.png Site: Engadget

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 30
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

οπως ειπα και παλαιοτερα με τοσα κλειδωματα στο android απο την amazon μακρια και αγαπημενοι ,αν ηθελα κλειδωμενο συστημα επαιρνα και ios

• Like 4

<p>οπως ειπα και παλαιοτερα με τοσα κλειδωματα στο android απο την amazon μακρια και αγαπημενοι ,αν ηθελα κλειδωμενο συστημα επαιρνα και ios</p>

Και τωρα που δεν εχεις "κλειδωμενο σύστημα" σε τι σου χρισημευει?

Sent from my iPhone using Insomnia

Ααααα καταλαβα.

More valuable to malware.

Επωμενος το μάρκετινγκ έπιασε.

Ααααα καταλαβα.

more valuable to ορθογραφικο ελεγχο.

• Like 18

Ααααα καταλαβα.

Μετά από κάποια χρόνια όταν η εταιρεία του σταματήσει να ενημερώνει με αναβαθμίσεις του android για το συγκεκριμένο κινητό θα περάσει μία custom rom και θα είναι σαν καινούργιο.

• Like 2

Φίλε Pan πες μας απλά ότι κάνεις πλάκα... Τουλάχιστον μάθε το μπορείς να κάνεις με την custom rom, τι δυνατότητες σου δίνει το root και μετά βλέπουμε... Δεν σου λέω μην πάρεις iPhone αλλά μάθε κάποια στοιχειώδη πράγματα πρώτα!

• Like 3

Ααααα καταλαβα.

Επίσης το γεγονός πως αμολάς κοτσάνες χωρίς να έχεις ιδέα σημαίνει πως έπιασε το marketing. Δεν είμαι υπερ ή κατά κανενός. Αν την συγκεκριμένη στιγμή με βολεύει open source θα έχω open. Αν οχι θα πάρω closed.

To να λες όμως βλακείες σε κάνει γραφικό. Ο ανοικτός κώδικάς επιτρέπει την συνεχή, Real-Time βελτίωση. Κάνει βλακεία η Samsung; Δεν περιμένω πότε θα το βελτιώσει. Εχω χιλιάδες κόσμο στο XDA να βγάζουν fix σε μερικές ώρες. Είναι ανεξάρτητο απο εταιρείες. Αν σταματήσει η υποστήριξη μιας συσκευής δεν με νοιάζει. Υπάρχουν custom ROMs. Εχω 4.4.2 Kit Kat στο Galaxy S μου. Bάλε iOS 7 στο iPhone 3G σου.

Είναι και δεκάδες άλλα (όπως και πολλά μείον φυσικά) αλλά είσαι τόσο ανίδεος που δεν υπάρχει λόγος να συνεχίσω...

• Like 7

Ααααα καταλαβα.

3 προτασεις εγραψες μονο αλλα προλαβες να διαλυσεις ορθογραφια, συνταξη και νοημα.

Κατα τα αλλα, το μη-κλειδωμενο συστημα μου χρησιμευει και παρα πολυ μαλιστα.

Και αρχεια ανταλασσω, και σωστο πληκτρολογιο εχω, και 500000 στυλ που μπορω να επιλεξω, εφφε, apps κλπ

Το marketing εχει πιασει οταν πληρωνεις τα τριπλασια για να εχεις τα μισα

• Like 3

Φίλε Pan πες μας απλά ότι κάνεις πλάκα... Τουλάχιστον μάθε το μπορείς να κάνεις με την custom rom, τι δυνατότητες σου δίνει το root και μετά βλέπουμε... Δεν σου λέω μην πάρεις iPhone αλλά μάθε κάποια στοιχειώδη πράγματα πρώτα!

Μάθε μπάλα αγόρι μου δηλαδή...

Ο ανοικτός κώδικάς επιτρέπει την συνεχή, Real-Time βελτίωση.

Αν δεν έχεις άλλη δουλιά από το να κάνεις flashing κάθε μέρα, ναι, παίζει αυτό που λες.

Κάνει βλακεία η Samsung; Δεν περιμένω πότε θα το βελτιώσει. Εχω χιλιάδες κόσμο στο XDA να βγάζουν fix σε μερικές ώρες.

Αν έχεις καμιά γνωστή συσκευή καλώς. Στο Ace Duos της κοπελιάς όμως ακόμα περιμένω αυτά τα "χιλιάδες άτομα" να βγάλουν ενα φιξ για το ότι θέλει 5-6 δευτερόλεπτα να ανάψει η οθόνη για να κάνεις τερματισμό κλήσης. :)

Είναι ανεξάρτητο απο εταιρείες. Αν σταματήσει η υποστήριξη μιας συσκευής δεν με νοιάζει. Υπάρχουν custom ROMs. Εχω 4.4.2 Kit Kat στο Galaxy S μου. Bάλε iOS 7 στο iPhone 3G σου.

Στη θεωρία ακούγεται ωραίο. Στη πράξη αλλάζουν τα πράγματα. Γιατί άλλο απλώς να βάζεις το 4.4.2 σε μια παλιά συσκευή, και άλλο να το βάλεις και η συσκευή να πηγαίνει καλά. Και πολύ αμφιβάλλω αν το 4.4.2 με τα γνωστά θέματα του Android (τα οποία τα έχω δει και από την πλευρά του developer) πηγαίνει παραπάνω από αποδεκτά σε μια τέτοια συσκευή.

• Like 2

Επισκέπτης

μοιαζει λιγο με iphone στον πατο η θυρα για την φορτιση οπως και τα ηχεια ειναι σχεδον ιδια. Επισης η καμερα με το led flash ειναι στο ιδιο μεγεθος. Τελος ο volume rocker θα μπορουσαμε να πουμε πως θυμιζει λιγο

Στη θεωρία ακούγεται ωραίο. Στη πράξη αλλάζουν τα πράγματα. Γιατί άλλο απλώς να βάζεις το 4.4.2 σε μια παλιά συσκευή, και άλλο να το βάλεις και η συσκευή να πηγαίνει καλά. Και πολύ αμφιβάλλω αν το 4.4.2 με τα γνωστά θέματα του Android (τα οποία τα έχω δει και από την πλευρά του developer) πηγαίνει παραπάνω από αποδεκτά σε μια τέτοια συσκευή.

Εγώ πάντως από android 2.2.2 που είχα στο motorola defy μου τώρα τρέχω jellybean και πετάει . Και μην ξεχνάς ότι για κάθε rom περνάει αρκετό διάστημα στο οποίο οι εκάστοτε developers τη τροποποιούν για την αντίστοιχη κάθε φορά συσκευή. Είναι δηλαδή γενικά σπάνιο να εγκαταστήσεις τελευταία έκδοση της rom και να κολλάει.

"Φίλε" όπως είπατε εξάλλου.

1-το iphone τι σχέση εχει με αυτο που έγραψα?

2-παλι παραποιητε λογια.

3-δεν συγκρίνα δεν ανέφερα και δεν κατηγορισα καμια συσκευή και κανένα OS.

4-διαβάζετε, αλλα μόνο σε ότι σας έχουν προώθηση.

Δηλαδη την υποστήριξη σας στα προϊόντα τους.

5-ακομα και για τις καλλιέργειες βλαστοκυτταρων να έλεγα, εσείς θα βρίσκατε "απόδειξης" ότι η συσκευή, η η μάρκα που σας εμπνέει περισσότερο ειναι καλυτερο.

Απλά ρωτησα τι θα μπορούσε να κανει έστω κι ένας απο εσάς σε έναν ανοιχτό κώδικα ώστε να το βελτίωση? ΤΙΠΟΤΑ.

Τι θα μπορούσαν να κάνουν οι εταιρείες? ΠΟΛΛΑ

Τι έκαναν μέχρι τωρα? θα έλεγα ΤΙΠΟΤΑ αλλα μαλλον η σωστή απάντηση ειναι. ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ.

Αυτοί που ειναι άξιοι να βελτιώσουν ενα OS δεν έχουν έχουν προβλημα με το αν ειναι ανοιχτός η κλειστός ο κώδικας.

Διοτι ηδη ειναι στα γραφεία τους και εργάζονται πανω στο θεμα.

Επωμενος ξανακανω την ερώτηση.

Και να ειναι ανοιχτός ο κώδικας σε τι σου χρησιμεύει.

Και αν απαντήσετε, να απαντήσετε στην συγκεκριμένη ερώτηση. Και οχι ότι "ναι οκ ομως ο τάδε ειχε κανει το τάδε τότε"

• Like 1

Μα το παιδί στο πρώτο post δεν νομίζω να μίλησε για ανοιχτό ή "κλειστό" κώδικα αλλά για τη συσκευή σαν κλειδωμένη ή ξεκλείδωτη . Αυτό είναι διαφορετικό απ'τον κώδικα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...