arsenal Δημοσ. 1 Μαΐου 2014 Δημοσ. 1 Μαΐου 2014 Ενα πολύ όμορφο βίντεο που αξίζει να το δειτε όλοι σας 1
arsenal Δημοσ. 1 Μαΐου 2014 Μέλος Δημοσ. 1 Μαΐου 2014 Φιλε μου ή φιλη μου αυτα γίνονται σε ορισμένα χωριά της Κρήτης και δηστυχως απομαυρίζουν ολόκληρη την εικονα..Μην προκαλείς λοιπον αν δεν ξερεις
Timonkaipumpa Δημοσ. 1 Μαΐου 2014 Δημοσ. 1 Μαΐου 2014 Φιλε μου ή φιλη μου αυτα γίνονται σε ορισμένα χωριά της Κρήτης και δηστυχως απομαυρίζουν ολόκληρη την εικονα..Μην προκαλείς λοιπον αν δεν ξερεις Εσύ προκαλείς. Με ένα νησί που έχει πάρει του κόσμου τις επιδοτήσεις, είναι τίγκα στην παρανομία και στην διαπλοκή (π.χ. γνωστός πολιτικός που τελειώνει σε -άκης και έπινε ούζα μαζί με τον Τουταγχαμών και τον κόμη Βλάντ) από εποχής Βενιζέλου (ακόμα τσακώνονται που έφυγε το δικαστήριο από το Ηράκλειο και πήγε στα Χανιά) και οι κάτοικοί του είναι κάργα σοβινιστές. Χίλιες φορές καλύτερα η Ήπειρος. Που, και ειδικά η δυτική, είναι μέσα στην στεναχώρια και στην κακοτοπιά (ενώ στην Κρήτη υπάρχουν μέρη για καλλιέργειες, π.χ. Μεσσαρά) ακόμα κρατάει και έχει ισχυρή παράδοση. 8
Timonkaipumpa Δημοσ. 1 Μαΐου 2014 Δημοσ. 1 Μαΐου 2014 Μακραν το πιο υπερεκτιμημενο κ "ντεμεκ" νησί Και με τους περισσότερους μαμάκηδες.
g_alkis Δημοσ. 1 Μαΐου 2014 Δημοσ. 1 Μαΐου 2014 Είχαμε τον άλλον με τον Πειραιά, τώρα έχουμε και για Κρήτη
Physics_Rulez Δημοσ. 1 Μαΐου 2014 Δημοσ. 1 Μαΐου 2014 Οποιοδήποτε thread μπορεί να μετατραπεί σε flame τελικά. 5
Προτεινόμενες αναρτήσεις