Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Στην πρώτη τάξη του Λυκείου, ο Τσάρλι νιώθει απομονωμένος από τους συμμαθητές του μέχρι που η γοητευτική τελειόφοιτη Σαμ και ο εξωστρεφής ετεροθαλής αδερφός της Πάτρικ τον βάζουν στην παρέα τους και τον «βγάζουν» στην αληθινή ζωή.

Δημοσ.

Είσαι ένα παιδί ντροπαλό και αμούστακο, και γνωρίζεσαι σχεδόν από την πρώτη μέρα με μια γκομενάρα μεγαλύτερη κάτι χρόνια, που σε ψιλογουστάρει και σε φροντίζει. Μόνο στις αμερικάνικες ταινίες γίνονται αυτά.

Το πρώτο μισό της ταινίας είναι τουλάχιστον αρκετά τραγικό

Δημοσ.

Μόνο στις αμερικάνικες ταινίες γίνονται αυτά.

Δε θέλω να σε αγχώσω, αλλά 'αυτά' γίνονται σε κάθε μορφής fiction έργου, βλ. σχεδόν όλες τις ταινίες και τα βιβλία, ασχέτως χώρας παραγωγής και προέλευσης. Αν δε σου άρεσε ως ταινία, θα σου πρότεινα να διαβάσεις το βιβλίο, λέει την ιστορία με πολύ ιδιαίτερο τρόπο και διαβάζεται αρκετά εύκολα. 

Δημοσ.

Το ότι μόνο στις αμερικάνικες γίνονται, είναι όντως υπερβολή. Απλώς σε άλλης χώρας ταινίες το ίδιο πράγμα θα παρουσιαζόταν αλλιώς.

Αυτό που μου άφησε η ταινία στο πρώτο της μισό ήταν ότι πρόκειται για πολύ μεγάλη αμερικανιά. Στην συνέχεια παραδόξως το έσωσε αλλά δεν μπορώ να πω ότι δεν μου άρεσε συνολικά, ούτε ότι μου έμεινε σαν κάτι ιδιαίτερο βέβαια

Δημοσ.

Ωραία ταινία...η Emma όπως πάντα θεά...και αυτός που παίζει τον αδερφό της απλά ταλεντάρα όπως έδειξε και το "We need to talk about Kevin"...ευχάριστη ταινία πάντως..όχι κάνα αριστούργημα αλλά βλέπεται πολύ ευχάριστα...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...