zoranb Δημοσ. 1 Μαΐου 2014 Δημοσ. 1 Μαΐου 2014 Πως μπορώ να ξέρω ποιά είναι μια καλή ROM για το κινητό μου (HTC DesireHD);
Moderators stormrain Δημοσ. 2 Μαΐου 2014 Moderators Δημοσ. 2 Μαΐου 2014 Μόνο μέσω προσωπικής δοκιμής. 1
zoranb Δημοσ. 2 Μαΐου 2014 Μέλος Δημοσ. 2 Μαΐου 2014 1. Τι διαφορές μπορεί να έχουν μεταξύ τους οι ROM? 2. Παίζει ρόλο το κινητό (HTC DesireHD)? 3. Έχει επιχειρήσει κανείς στο συγκεκριμένο κινητό να κάνει πράγματα τέτοια;
Moderators stormrain Δημοσ. 2 Μαΐου 2014 Moderators Δημοσ. 2 Μαΐου 2014 1. Τι διαφορές μπορεί να έχουν μεταξύ τους οι ROM? 2. Παίζει ρόλο το κινητό (HTC DesireHD)? 3. Έχει επιχειρήσει κανείς στο συγκεκριμένο κινητό να κάνει πράγματα τέτοια; 1. Ας ξεκινησουμε απο το τι ειναι rom. Ειναι το original firmware (της HTC στην περιπτωση μας) τροποποιημενο απο καποιον ανεξαρτητο developer με διαφορα tweaks, εφε κλπ. Ολα αυτα που βαζει ο developer λοιπον καποιες φορες μπορει να παρουσιαζουν προβληματακια. Μπορει και οχι (συνηθως οχι. Οχι πολλα τουλαχιστον). Απο κει και περα, ο Χ developer στοχευει στο να κανει πιο γρηγορο το κινητο και χανει σε μπαταρια. Ο αλλος το αντιστροφο. Καποιου τα modifications μπορει να μη σου ειναι χρησιμα Κ.ο.κ Καταλαβαινεις λοιπον πως οταν μιλαμε για rom ολα ειναι υποκειμενικα. 2. Δεν καταλαβα τι εννοεις. 1
d_gkal Δημοσ. 2 Μαΐου 2014 Δημοσ. 2 Μαΐου 2014 1. άπειρες 2. σαφως και παιζει ρολο. πχ η cm11 αλλιως τρεχει στο HD και αλλιως σε καποιο συγχρονο (πχ samsung s3) 3. στο HD οχι. σε αλλη htc συσκευη, ναι. πανω απο 10 ρομς δοκιμασα! και η συσκευη δεν επαθε τιποτα. ριξε διαβασμα, δοκιμασε ρομς και κρατησε οποια σε αρεσει/βολεψει 1
zoranb Δημοσ. 2 Μαΐου 2014 Μέλος Δημοσ. 2 Μαΐου 2014 2. Δεν καταλαβα τι εννοεις. Εννοώ εάν ανάλογα με τις δυνατότητες του κινητού υπάρχει και η ανάλογη απόδοση!
Moderators stormrain Δημοσ. 2 Μαΐου 2014 Moderators Δημοσ. 2 Μαΐου 2014 Εννοώ εάν ανάλογα με τις δυνατότητες του κινητού υπάρχει και η ανάλογη απόδοση! Ναι φυσικα. H Cm11 που ειπε ο φιλος ειναι ενα παραδειγμα.
zoranb Δημοσ. 2 Μαΐου 2014 Μέλος Δημοσ. 2 Μαΐου 2014 3. στο HD οχι. σε αλλη htc συσκευη, ναι. πανω απο 10 ρομς δοκιμασα! και η συσκευη δεν επαθε τιποτα. ριξε διαβασμα, δοκιμασε ρομς και κρατησε οποια σε αρεσει/βολεψει Δεν ξερω εάν έχω τη θέληση και την υπομονή να βάζω και να τεστάρω ROM κλπ. Παλιά είχα pc και του άλλαζα τα φώτα με τα περιφερειακά, προσπαθώντας να βρω τα καλύτερα ώστε να το απογειώσουν. Τώρα μεγαλώνοντας τα βαρέθηκα, έχω πάρει ένα Mac που δεν σπάει δε χαλάει και δεν θέλει tweaking και έχω βρεί την υγειά μου! Άραγε δεν υπάρχει κανένα δοκιμαστικό από χρήστες για το ποιά ROM ταιριάζει στο αντίστοιχο κινητό? Ναι φυσικα. H Cm11 που ειπε ο φιλος ειναι ενα παραδειγμα. Η ROM αυτή αποδείχθηκε καλή ή κακή για το DesireHD?
Moderators stormrain Δημοσ. 2 Μαΐου 2014 Moderators Δημοσ. 2 Μαΐου 2014 Άραγε δεν υπάρχει κανένα δοκιμαστικό από χρήστες για το ποιά ROM ταιριάζει στο αντίστοιχο κινητό? Μan δεν μπορει να υπαρξει κατι τετοιο, διαβασε παλι το 1. που εγραψα. Αν θελεις τη γνωμη μου, μπες στους Xda στην ενοτητα της συσκευης σου (android developement) και βαλε φιλτρο να σου δειξει τα threads με βαση τα views ή replies ξερωγω. Ετσι θα δεις τις δημοφιλεστερες rom. Ειναι μια καλη αρχη. Για τη CM11 δεν εχω αποψη ουτε γενικα ουτε ειδικα 1
d_gkal Δημοσ. 2 Μαΐου 2014 Δημοσ. 2 Μαΐου 2014 αλλες απαιτησεις εχω εγω, αλλες εσυ, αλλες ο φιλος παραπανω, κλπ πχ η miui λενε οτι ειναι η κορυφαιοτερη ολων! και ομως εμενα ΔΕ ΜΕ ΑΡΕΣΕΙ δεν θελει πολυ χρονο. ουτε 10 λεπτα ειναι η ολη διαδικασια. τεσταρεις καθε 2 μερες απο 1 ρομ και αποφασιζεις. κακα τα ψεματα ομως, ειναι παλια η συσκευη. τα κολληματα της θα τα χει οτι και να κανεις 1
zoranb Δημοσ. 2 Μαΐου 2014 Μέλος Δημοσ. 2 Μαΐου 2014 Thanx βρε φίλε! Μου κάνει εντύπωση όμως, μια ROM με μιά άλλη μπορεί να έχει τόσες μεγάλες και κραυγαλέες διαφορές ώστε να γίνεται τόσο μεγάλο θέμα συζήτησης από τους χρήστες ή μήπως ψειρίζουμε τη μαϊμού; Με σεβασμό το λέω αυτό και όχι απαξιωτικά! κακα τα ψεματα ομως, ειναι παλια η συσκευη. τα κολληματα της θα τα χει οτι και να κανεις Άρα μήπως για τη συσκευή αυτή καλύτερη είναι η επίσημη ROM?
d_gkal Δημοσ. 2 Μαΐου 2014 Δημοσ. 2 Μαΐου 2014 εχουν διαφορες (εχω δει αρκετες αναμεσα σε πολλες ρομς) κυριως σε ταχυτητα και διαχειριση ραμ αν δεν εισαι απαιτητικος χρηστης ή δε δινεις σημασια στο πως τρεχει η συσκευη, το αφηνεις ως εχει ή απλα περνας οποια ρομ βρεις και μενεις με αυτην. οχι, η επισημες ειναι κυριως οι πιο χαλια... 99% των περιπτωσεων για αυτo βγαινουν οι καστομ ρομς για να διορθωσουν τα bugs των original τωρα για το HD θα σε γελασω
zoranb Δημοσ. 2 Μαΐου 2014 Μέλος Δημοσ. 2 Μαΐου 2014 Όμως για ένα παλιό κινητό σαν το δικό μου, μήπως οι επίσημες ROM της εποχής του τρέχουν καλύτερα από κάποια custom που βγήκε τώρα;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα