Thanos1972 Δημοσ. 6 Μαΐου 2014 Μέλος Share Δημοσ. 6 Μαΐου 2014 Λοιπον,σημερα το πηρα το αυτοκινητο,για να γινει αρση ακινησιας και να παρουμε τις πινακιδες επρεπε το αυτοκινητο να ειναι ασφαλισμενο.το ασφαλισα σημερα στο ονομα μου πριν κανω οτιδηποτε και ολα πηγαν καλα.επρεπε φυσικα να πληρωσω και τα τελη οπου πληρωθηκαν στην εφορια.μαζι με τον πωλητη,πηγε πηρε τις πινακιδες αυτος,εδωσε και την ασφαλεια που ηταν στο ονομα μου και οκ. μετα για την μεταβιβαση ηθελε το χαρτι του κτεο και το παραβολο για την μεταβιβαση.ολα καλα.εγινε και η μεταβιβαση. (ειχε συμφωνηθει απο την αρχη οτι η μεταβιβαση και τα τελη και η ασφαλεια ηταν δικα μου εξοδα). Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Joshua21 Δημοσ. 6 Μαΐου 2014 Share Δημοσ. 6 Μαΐου 2014 Κατά τα άλλα σου είχε διευκρινίσει ότι άλλαξε ο νόμος και δεν μεταβιβάζονται ανασφάλιστα οχήματα. Για το ότι δεν ζήτησαν στη μεταβίβαση ασφάλεια τι σου είπε? Πως απλά έτυχε? Καλοτάξιδο να είναι, ελπίζω να το ευχαριστηθείς. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Oneman Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2016 Παιδια εχω βρει ενα αμαξι και θελω να το αγορασω. Εχοτν κατατεθει οι πινακιδες εδω κ τρια χρονια. Τι εποβαρυνομαι εγω αν ξαναβγαλω τισ πινακιδες? Ξερει κανεις? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Joshua21 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2016 Share Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2016 Παιδια εχω βρει ενα αμαξι και θελω να το αγορασω. Εχοτν κατατεθει οι πινακιδες εδω κ τρια χρονια. Τι εποβαρυνομαι εγω αν ξαναβγαλω τισ πινακιδες? Ξερει κανεις? Καταρχήν δεν "ξαναβγαίνουν" οι πινακίδες. Ο πωλητής πρέπει να φροντίσει να κάνει άρση ακινησίας πρώτα, πρέπει να έχει στα χέρια του την άδεια κυκλοφορίας(και τις πινακίδες φυσικά) για να μπορέσει να στο πουλήσει. Στα προηγούμενα post έχουμε αναλύσει τη διαδικασία αναλυτικά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα