Προς το περιεχόμενο

Η Canonical ανακοίνωσε ότι σταμάτησε την ανάπτυξη του “Ubuntu for Android”

voltmod

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 33
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

καλα λες ρε μαν, τι θελομε asus gigabyte asrock intel msi klp για να διαλεξουμε μια μητρικη. ας εχουμε μονο την intel να βγαζει μητρηκες. αυτο σιγουρα θα εκανε τον κοσμο καλητερο

logic??

και επιδι επειδή δεν στο ειπε ο αλλος επιδη επειδή μαλον δεν θυχτικε, θα ηταν καλο να προσέχεις πως μιλάς εδω πέρα. ουτε με την παρεα σου για καφε δεν εισαι ουτε στο γήπεδο για να πετας χαρακτηρισμούς. σε φορουμ εισαι.

Πολύ καλά τα είπες ρε μαν, αλλά σε παρακαλώ βάλε έναν ορθογράφο. πραγματικά έκανα 10 χρόνια να βγάλω όλοι όλη την πρόταση. Και ο νους μου κατεβάζει αλλά με αυτή την ορθογραφία καίγονται τα μάτια μου. Φαίνεται ότι ψάχνεσαι και εσύ σε πολλά θέματα και ξέρεις αλλά όχι άλλο κάψιμο .  :-)

Update 

Το διόρθωσα και εγώ + μερικά δικά σου 

Επεξ/σία από Panckman
  • Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Πολύ καλά τα είπες ρε μαν, αλλά σε παρακαλώ βάλε έναν ορθογράφο. πραγματικά έκανα 10 χρόνια να βγάλω όλοι την πρόταση. Και ο νους μου κατεβάζει αλλά με αυτή την ορθογραφία καίγονται τα μάτια μου. Φαίνεται ότι ψάχνεσαι και εσύ σε πολλά θέματα και ξέρεις αλλά όχι άλλο κάψιμο .  :-)

irony level over 9000

ε καμια φορα ξεχναω να παταω δεξι κλικ, καμια αλλη φορα ο ορθογραφος δεν καταλαβαίνει τι θελω να γραψω και πρεπει να το γραφω στο google.. εχω γραψει και χειροτερα.

το διορθοσα by the way

• Like 1

irony level over 9000

ε καμιά φορά ξεχνάω να πατάω δεξί κλικ, καμιά άλλη φορά ο ορθογράφος δεν καταλαβαίνει τι θέλω να γράψω και πρέπει να το γράφω στο google.. έχω γράψει και χειρότερα.

Irony back  :devil: 

χεχεχεχεχ. Το έπιασα το ύφος απλά  είπα να μην  το σχολιάσω , αλλά με έκαψες λίγο .Και δάσκαλε που δίδασκες που λένε  . Δεκτών. Και λίγο επί του θέματος το να υπάρχει ανταγωνισμός στην αγορά είναι πολύ καλό για να ανεβαίνει το επίπεδο και να βλέπουμε και να έχουμε και εμείς σαν χρήστες δικαίωμα επιλογής γιατί η ανάγκες του καθενός είναι διαφορετικές, και κάποιοι δεν γουστάρουν την σαβούρα που τους προσφέρεται. ΟΧΙ γιατί είναι hipsters ή ότι άλλο βλακώδες χαρακτηριστικό δοθεί, αλλά γιατί δεν τους ικανοποιεί ή δεν τους βολεύει ένα  μόνο λογισμικό.Τι να κάνουμε ? Μέχρι και τα δάχτυλα στο χέρι μας δεν είναι ίδια.Οπότε ούτε και εμείς. Χαρακτηρισμοί και ατάκες του στύλ "τραβάς κανα ζόρι " και τα λοιπά , πραγματικά το μόνο που δείχνουν είναι χαμηλού επιπέδου νοημοσύνης, και όσο ανώνυμος να είναι κάποιος αποδεικνύει ότι η βλακεία δεν μπορεί να κρυφτή.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...