Προς το περιεχόμενο

Η Canonical ανακοίνωσε ότι σταμάτησε την ανάπτυξη του “Ubuntu for Android”

voltmod

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Σε αυτό το ποσοστό είμαι και τώρα σπίτι - δουλεία και δεν με ενοχλούνε spyware κλπ.

Οτι εμείς οι υπόλοιποι κολυμπάμε στα spyware ένα πράγμα.. :P

Μου θύμισες λίγο Αυτιά που ωρύεται "μπήκαν την ώρα που κοιμόταν η γριούλα και της έκλεψαν την σύνταξη!" και στο καπάκι διαφημιστικό τσουνάμι με συναγερμούς, πόρτες ασφαλείας, κάγκελα κτλ.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Παρων!

Θα σε πειραζε εσενα σαν καταναλωτη δηλαδη να υπηρχε και μια 5η, 6η επιλογη;!

Ας ψηφισουμε να μεινει ενα λειτουργικο λοιπον. Η μαλλον πες μας εσυ ποιο προτιμας.

Αν ήταν σωστή υλοποίηση δεν θα με πείραζε καθόλου να ήμουν στο 2% - 3%.

Σε αυτό το ποσοστό είμαι και τώρα σπίτι - δουλεία και δεν με ενοχλούνε spyware κλπ.

Στενοκεφαλιά όσο δεν πάει. Ψόφησε η κατσίκα του γείτονα, τι κατάλαβες;

Ναι θα με πείραζε, τραβάς κανα ζόρι; 2-3 να είναι στην αγορά, γιατί έτσι μου αρέσει. Αν ήταν σωστή η υλοποίηση δε θα ήταν στο 2-3% αλλά το 2-3% είναι για κάτι χιπστεράκια που το παίζουν ψαγμένοι και έξω από τη μάζα ... ξέρεις εσύ.

Περιμένω ένα χρόνο και πλέον για να πάρω τηλέφωνο με ubuntu. Ας βγάλουν κάτι μέχρι το καλοκαίρι γιατί έχουν καταντήσει τραγελαφικοί. Καλύτερα να βγάλουν κάτι δικό οτυς παρά να προσπαθούν να αντικαταστήσουν το android.

Επισκέπτης

Οτι εμείς οι υπόλοιποι κολυμπάμε στα spyware ένα πράγμα.. :P

Μου θύμισες λίγο Αυτιά που ωρύεται "μπήκαν την ώρα που κοιμόταν η γριούλα και της έκλεψαν την σύνταξη!" και στο καπάκι διαφημιστικό τσουνάμι με συναγερμούς, πόρτες ασφαλείας, κάγκελα κτλ.

Το σχόλιο μου δεν πήγαινε στο "πιο ασφαλές λειτουργικό". Δεν έχω αυταπάτες. Δεν με ενοχλούνε τα spyware γιατί είμαι στο <3% οπότε δεν θα κερδίσουν κάτι από μένα.

Ναι θα με πείραζε, τραβάς κανα ζόρι; 2-3 να είναι στην αγορά, γιατί έτσι μου αρέσει. Αν ήταν σωστή η υλοποίηση δε θα ήταν στο 2-3% αλλά το 2-3% είναι για κάτι χιπστεράκια που το παίζουν ψαγμένοι και έξω από τη μάζα ... ξέρεις εσύ.

Μάλιστα. Εσύ είσαι σίγουρος ότι δεν τραβάς τπτ;

Ας εξαφανίσει τώρα επιτέλους και αυτό το άθλιο.. "unity

ε μα ξερω εγω.και η πλακα ειναι οτι επιμενει κιολας σ αυτο

ποια αναπτυξη; εδω και 12 μήνες η beta δεν εχει δεχθει ουτε μια αλλαγη. το λειτουργικο σε 4πυρηνο κινητο ΣΕΡΝΕΤΑΙ και ολες και ολες οι επιλογες ηταν ενα.. μενου στο οποιο δεν λειτουργει τιποτα.

θεωρω πως ΕΠΙΒΑΛΛΕΤΑΙ να φτιαξει μια εταιρεια ενα αληθινο desktop os για κινητα οπως ηταν το maemo. αν υποστηριχθει σωστα το 2% θα γινει 5% και μετα 10% και ακομα και αυτο το 5% δεν ειναι μικρο ποσοστο αρκει να ανανεωνεται απο μια συσκευη καθε χρονο και οχι να μεινει στην μοιρα του. τα λειτουργικα που κατακλυζουν την αγορα πρεπει να δεχθουνε μια σειρα απο καμποσα hacks για να πλησιασουν τον ορο smartphone και ακομα και τοτε η εμπειρια ειναι μετρια.

Συμφωνώ ότι επιβάλλεται desktop os για κινητά και αυτό θα έρθει από τη Microsoft και την ενοποίηση που κάνει με τα Windows 8. Το μόνο που κρατάει πισω αυτή την προσπάθεια είναι η μεγάλη κατανάλωση των bay trail.

• Like 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

καλα λες ρε μαν, τι θελομε θέλουμε asus gigabyte asrock intel msi klp για να διαλεξουμε μια μητρικη. ας εχουμε μονο την intel να βγαζει μητρηκες μητρικές. αυτο σιγουρα θα εκανε τον κοσμο καλητερο καλύτερο

logic??

και επιδι δεν στο ειπε ο αλλος επιδη μαλον μάλλον δεν θυχτικε θίχτηκε, θα ηταν καλο να προσέχεις πως μιλάς εδω πέρα. Ουτε με την παρεα σου για καφε δεν εισαι, ουτε στο γήπεδο για να πετας χαρακτηρισμούς. σε φορουμ εισαι.

Επεξ/σία από hackerW32
  • Like 2

Το να μην καταλάβει κάποιος τι σταμάτησε και τι όχι το καταλαβαίνω. το να λέει ο καθένας ότι να 'ναι είναι προσβλητικό για τον ίδιο και μόνο.

Προσωπικά ( κάτι σημαίνει αυτό όταν το γράφει κάποιος , δηλαδή "για όσους δεν καταλαβαίνουν" μονάχα για εμένα ) η κίνηση μου φαίνεται φυσιολογική. Θα ήθελα να έχουμε δυνατότητα dual boot , ubuntu και android αλλά αυτό δεν είναι πρόβλημα μόνο της Canonical αλλά θα μπορούσα να πω πως είναι και πρόβλημα της κάθε κινητής εταιρείας ξεχωριστά. Ας αποφασίσει η κάθε εταιρεία , αν θέλει να υποστηρίξει η ίδια το ubuntu touch ως δεύτερο λειτουργικό ή όχι. Γιατί πρέπει η Canonical να κάνει συμβατό και το ubuntu touch για αρκετά κινητά ;

Και εγώ περιμένω καιρό , και εγώ θα ήθελα να έχω 2 λειτουργικά σε ένα κινητό αλλά είναι απλό το ζήτημα. Αντί να αγοράσω ένα πχ nexus που θα υποστήριζε και το ubuntu touch , θα δώσω τα χρήματά μου σε ένα κινητό που θα είναι καθαρό ubuntu touch. Κέρδος θέλει και η Canonical. Οπότε λογικό μου φαίνεται να θέλει καθαρό κέρδος.

Στην καλύτερη τέλος , ας προσπαθήσουν οι developers να βάλουν το android σε ένα ubuntu touch κινητό και όχι το ανάποδο όπως θα ήθελαν κάποιοι.

Και μην ξεχνάμε , το καλό πράγμα αργεί να γίνει...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...