voltmod Δημοσ. 1 Μαΐου 2014 Δημοσ. 1 Μαΐου 2014 (επεξεργασμένο) Ενδεχομένως να είναι πολύ λίγες οι φορές που βρεθήκατε αντιμέτωποι με το ερώτημα: “Που έχω παρκάρει τώρα;” Αν πάντως έχετε διαρκώς το μυαλό σας αλλού, η Google έχει τη λύση με το Google Search για Android.Μία νέα αναβάθμιση στο Google Now, θα σας βοηθήσει να εντοπίσετε το αυτοκίνητο σας. Η αναβάθμιση προσθέτει μία νέα κάρτα πάρκινγκ, η οποία καταχωρεί τη διεύθυνση του μέρους που έχετε αφήσει το αυτοκίνητο σας, μαζί με ένα χάρτη που δείχνει πόσο μακριά βρίσκεστε από αυτή τη τοποθεσία. Σε περίπτωση που η κάρτα αποδειχτεί ότι έκανε… λάθος, προσφέρει και εναλλακτικές τοποθεσίες που μπορείτε να ψάξετε. Download: Google Search (Android) Site: Engadget Επεξ/σία 2 Μαΐου 2014 από voltmod
stelios18120 Δημοσ. 1 Μαΐου 2014 Δημοσ. 1 Μαΐου 2014 καλη φαση!!! οτι πρεπει για εμενα που ξεχναω και ψαχνω στα στενα..... 2
tasos1995 Δημοσ. 1 Μαΐου 2014 Δημοσ. 1 Μαΐου 2014 Καλό, αλλά αυτό το κάνουν ήδη τα Here maps εδω και καιρό. 4
aris_volos Δημοσ. 1 Μαΐου 2014 Δημοσ. 1 Μαΐου 2014 Καλό, αλλά αυτό το κάνουν ήδη τα Here maps εδω και καιρό. ε και ? τωρα το κανει κ το google now 7
Pan726601 Δημοσ. 1 Μαΐου 2014 Δημοσ. 1 Μαΐου 2014 Xaxa βλέπω να ξεκινάτε πόλεμο Microsoft και android fans. Sent from my iPhone using Insomnia
stelios18120 Δημοσ. 1 Μαΐου 2014 Δημοσ. 1 Μαΐου 2014 ριξτε εναν καυγα τωρα παμε τα γνωστα... ρε χαλαρωστε πια με το παραμικρο.....να πω οτι θα ειχατε καποιο κερδος....εσεις φωναζεται και αυτοι βγαζουν φραγκα.... 1
apostolos2 Δημοσ. 1 Μαΐου 2014 Δημοσ. 1 Μαΐου 2014 σου δειχνει που εχεις παρκαρει αν προλαβεις με τοση μπαταρια που σου τρωει 6
Γιάννης Platano Δημοσ. 1 Μαΐου 2014 Δημοσ. 1 Μαΐου 2014 Με samsung galaxy S4 μου λεει δεν βρεθηκαν συμβατες συσκευες
Swimmer21 Δημοσ. 1 Μαΐου 2014 Δημοσ. 1 Μαΐου 2014 εγω το εχω εγκαταστησει και ειναι ενημερωμενο αλλα δεν βλεπω τετοιο ειδος ρυθμισης κλπ Το ειδε κανεις?
Cowboy Δημοσ. 1 Μαΐου 2014 Δημοσ. 1 Μαΐου 2014 εγω το εχω εγκαταστησει και ειναι ενημερωμενο αλλα δεν βλεπω τετοιο ειδος ρυθμισης κλπ Το ειδε κανεις? Οχι, ουτε εγω δεν το βλεπω στο Nexus μου που ειναι τα παντα ενημερωμενα, ουτε και στο S4. Παει το 'χασα το αμαξι.. 1
Pan726601 Δημοσ. 1 Μαΐου 2014 Δημοσ. 1 Μαΐου 2014 Κανένα προβλημα ούτε σε μενα. Και σε s3 και s5 και note 3. Ολα καλα Sent from my iPhone using Insomnia
songless_bird Δημοσ. 2 Μαΐου 2014 Δημοσ. 2 Μαΐου 2014 σειρά έχει το "που άφησα τα κλειδιά μου" http://www.nokia.com/gb-en/accessories/accessory/ws-2/ Οριστε.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα