Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ενδεχομένως να είναι πολύ λίγες οι φορές που βρεθήκατε αντιμέτωποι με το ερώτημα: “Που έχω παρκάρει τώρα;” Αν πάντως έχετε διαρκώς το μυαλό σας αλλού, η Google έχει τη λύση με το Google Search για Android.Μία νέα αναβάθμιση στο Google Now, θα σας βοηθήσει να εντοπίσετε το αυτοκίνητο σας. Η αναβάθμιση προσθέτει μία νέα κάρτα πάρκινγκ, η οποία καταχωρεί τη διεύθυνση του μέρους που έχετε αφήσει το αυτοκίνητο σας, μαζί με ένα χάρτη που δείχνει πόσο μακριά βρίσκεστε από αυτή τη τοποθεσία.

Σε περίπτωση που η κάρτα αποδειχτεί ότι έκανε… λάθος, προσφέρει και εναλλακτικές τοποθεσίες που μπορείτε να ψάξετε.

File.png Download: Google Search (Android)

Link.png Site: Engadget

Επεξ/σία από voltmod
Δημοσ.

ριξτε εναν καυγα τωρα παμε τα γνωστα... ρε χαλαρωστε πια με το παραμικρο.....να πω οτι θα ειχατε καποιο κερδος....εσεις φωναζεται και αυτοι βγαζουν φραγκα.... :P

• Like 1
Δημοσ.

εγω το εχω εγκαταστησει και ειναι ενημερωμενο αλλα δεν βλεπω τετοιο ειδος ρυθμισης κλπ

Το ειδε κανεις?

Δημοσ.

εγω το εχω εγκαταστησει και ειναι ενημερωμενο αλλα δεν βλεπω τετοιο ειδος ρυθμισης κλπ

Το ειδε κανεις?

Οχι, ουτε εγω δεν το βλεπω στο Nexus μου που ειναι τα παντα ενημερωμενα, ουτε και στο S4.

Παει το 'χασα το αμαξι..

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...