emperor4her Δημοσ. 1 Μαΐου 2014 Δημοσ. 1 Μαΐου 2014 καλησπερα, εχει καποιος υποψην του να μου προτεινει καποιο καλο προγραμμα για backup? πιο συγγεκριμενα, θελω ενα φακελο που θα του ορισω εγω να τον κανει backup συνεχως και να ανηχνευει αλλαγες που γινονται σε εναν αλλο φακελο. κατι παρομοιο με το dropbox αλλα σε local επιπεδο.
emperor4her Δημοσ. 2 Μαΐου 2014 Μέλος Δημοσ. 2 Μαΐου 2014 (επεξεργασμένο) thanks, μολις το εβαλα να το κατεβασω! edit: δεν νομιζω οτι εχει τις επιλογες που θελω (εκτος και αν δεν τις εχω βρει εγω) 2 προβληματαπου βρηκα μεχρι τωρα, κατα τη διαγραφη ενος αρχειου απλα το περνει απο τον αλλο φακελο και το ξαναδημιουργει ( δηλαδη πρεπει να διαγραφω καθε αρχειο και στους 2 φακελους?) κατα τη μετονομασια δημιουργει στον αλλο φακελο καινουριο αρχειο με το καινουριο ονομα και στον παλιο το προηγουμενο αρχειο που υπηρχε ηδη! με λιγα λογια το ιδιο αρχειο 2 φορες και στους 2 φακελους με το παλιο και το καινουριο ονομα! υπαρχει καποια ρυθμηση που δεν την ειδα εγω? επισης θα ηθελα μονο 1 way sync πχ απο τον Α φακελο ---> Β φακελο και οχι Α<--->Β Επεξ/σία 2 Μαΐου 2014 από emperor4her
madsc Δημοσ. 2 Μαΐου 2014 Δημοσ. 2 Μαΐου 2014 Προσωπικά για Win χρησιμοποιώ το DirSync Directory Synchronizer. Κάνει ότι έχω χρειαστεί. /sc
emperor4her Δημοσ. 6 Μαΐου 2014 Μέλος Δημοσ. 6 Μαΐου 2014 Προσωπικά για Win χρησιμοποιώ το DirSync Directory Synchronizer. Κάνει ότι έχω χρειαστεί. /sc Με κάλυψε απόλυτα, σε ευχαριστώ!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα