Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Καλησπέρα σας.Αγόρασα χτες το bitmore tab 1060 10,1 8GB και δεν έχει  playstore....Γνωστό θέμα...Θα ήθελα τη βοήθεια σας.

Το πρόβλημα μου είναι το εξής, θα ήθελά καταρχάς να εγκαταστήσω το playstore (αν γίνεται χωρίς να κάνω root τη συσκευή, θα ήταν το ιδανικό). Επίσης, λόγω του ότι δεν έχει playstore , δε λειτουργεί ούτε εφαρμογή youtube που κατέβασα.... Ακόμα ένα θεματάκι είναι ότι το adobe flash player που προσπάθησα να κατεβάσω γιατί ήταν απαραίτητο σε κάποια site, Μου έλεγε ότι δεν είναι συμβατό για αυτή τη συσκευή...Θα εκτιμούσα κάθε βοήθεια.Ευχαριστώ εκ των προτέρων.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Εκτος του asus t100, εχω και ένα bitmore 1020. Παρα τις προσπάθειες που εκανα δεν καταφερα να δουλεψω το google play store. Αν και εσυ δεν μπορέσεις να βγαλεις ακρη, υπαρχουν πολλα εναλλακτικα μαγαζάκια  που θα σε σωσουν. Μερικα από αυτά blackmart - mobilsm - appdroid - getapk. Οσον αφορα τωρα τον flash player με ένα γκουκλαρισμα το βρίσκεις δεν είναι κατι το δυσκολο. Τελος ολοι οι γνωστοι μπραουζερς παιζουν flash υλικο. Δοκιμασε τον dolphin ή ακομη και τον στοκ που εχεις.

Επεξ/σία από kostasfalcon

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...