spaka279 Δημοσ. 1 Μαΐου 2014 Δημοσ. 1 Μαΐου 2014 Παιδια εχει καποιος εμπειρια με το συγκικριμενο tablet? Εψαχνα 8αρι με 100ευρω αλλα αυτο το βρισκω 130ευρω στο chinabuye http://www.chinabuye.com/ramos-i8-dual-core-tablet-pc-w-intel-atom-z2580-8-0inch-ips-screen-1gb-16gb-5-0mp-camera-gps-wifi-bt-otg-blue και με δελεαζει πολυ. Φαινεται αλλη κλαση απο οσα εχω δει ως τωρα και πιστευω αξιζει το 30αρι παραπανω. Τι λετε εσεις; Το εχει δουλεψει κανεις; Αυτη η σελιδα ειναι η επισημη της Ramos? Εδω το εχει και φτηνοτερα... http://www.ramos-tablet.com/ramos-i8-8-inch-1280-800-resolution-intel-atom-z2580-android-tablet.html
evmenis Δημοσ. 2 Μαΐου 2014 Δημοσ. 2 Μαΐου 2014 To chinabuye ειναι καλο μαγαζι αλλα με χαλια συσκευασια ,το αλλο εκτος του οτι δεν ειναι φυσικα επισημο μαγαζι της ραμος ειναι και γνωστοι απατεωνες.Χιλιες φορες καλυτερα απο chinabuye. Για το ταμπλετ δεν γνωριζω κατι.
spaka279 Δημοσ. 2 Μαΐου 2014 Μέλος Δημοσ. 2 Μαΐου 2014 Ευχαριστω Ευμενη! Απο chinabuy εχω παρει αρκετα πραματα και ειμαι ευχαριστημενος, δεν ειχα ποτε προβλημα. Οσο για το tablet βλεπω γενικα δεν απαντησε κανεις και δεν βλεπω και πολλα βιντεκια στο youtube οποτε φοβαμαι να ειμαι ο πρωτος που θα το παραγγηλω. Μηπως βγαλει προβληματα γενικα.
LouCi4er Δημοσ. 3 Μαΐου 2014 Δημοσ. 3 Μαΐου 2014 Μια χαρα ειναι τα Ramos,εχει νημα στο myphone για το i9(ιδιο cpu).Αρκετα δυνατος ο Intel,αν σε βολευει η τιμη,χτυπα το. Κοιτα και για το Pipo U8,οσοι το εχουν λενε οτι ειναι πολυ καλο και ειναι και στα ιδια χρηματα περιπου.
coolerman Δημοσ. 4 Μαΐου 2014 Δημοσ. 4 Μαΐου 2014 νομίζω το ramos δεν έχει έξοδο hdmi,το pipo έχει(αν σε ενδιαφέρει πάντα το hdmi)
spaka279 Δημοσ. 4 Μαΐου 2014 Μέλος Δημοσ. 4 Μαΐου 2014 Παιδια σας ευχαριστω για τις απαντησεις. Εβλεπα πριν το pipo s6 αλλα μετα απο ψαξιμο στα φορα διαβασα οχι και τοσο ενθαρηντικα σχολια. Μετα ανεβασα το μπατζετ μου για το ramos.Παρα τις φοβιες μεχρι και τελευταια στιγμη προχθες θα το παρηγγελνα. Βρηκα ομως στις αγγελιες ενα tab 3 8" στα ιδια λεφτα και το τσιμπησα. Ας μεινει το νημα ανοιχτο , ολο και καποιος θα το παρει και θα μας πει εντυπωσεις!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα