vapits Δημοσ. 1 Μαΐου 2014 Δημοσ. 1 Μαΐου 2014 Καλησπέρες, σήμερα το κινητό δε ήταν στα καλά του (κόλλαγε κτλ) οπότε είπα να του άνω ένα restart... Αμέσως μετά μου βγάζει ένα μήνυμα: Warning!!A custom OS can cause critical problems in phone and installed applications. If you want to download a custome OS, press the volume up key. Otherwise, press the volume down key to cancel, Το θέμα είναι ότι δεν επιχείρησα καταρχήν να το rootάρω και κατα δεύτερον και σημαντικότερο ότι το κινητό δεν ανταποκρίνεται σε καμία από τις δύο εντολές... Κατάφερα με τα χίλια να το βάλω σε safe mode, έκανα reset to factory defaults και συνεχίζει να κάνει το ίδιο!! Όσο κι αν το googleαρα όσο κι αν το ψάχνω δεν βρίσκω με τίποτα λύση! Υπάρχει κανείς που να το είχε περάσει αυτό και να το έλυσε;; Το κινητό είναι με το latest firmware & andoird 4.4.2. Δεν είναι rootαρισμένο και γενικά δεν έχουν γίνει απόπειρες να πειραχτεί. Any ideas;;
kataramenos32 Δημοσ. 1 Μαΐου 2014 Δημοσ. 1 Μαΐου 2014 Βασικα μετα το restart το κινητο σου μπηκε σε download mode απο μονο του.Οταν εννοεις safe mode εννοεις το recovery?
vapits Δημοσ. 5 Μαΐου 2014 Μέλος Δημοσ. 5 Μαΐου 2014 Ναι recovery.Δε τα κατάφερα με τπτ... Το έστειλα Samsung και περιμένω... Εν το μεταξύ μου έδωσε η Vodafone προσωρινά ένα Smart II, αν είναι δυνατόν να πουλάνε αυτό το πράγμα...
kataramenos32 Δημοσ. 5 Μαΐου 2014 Δημοσ. 5 Μαΐου 2014 Ναι recovery. Δε τα κατάφερα με τπτ... Το έστειλα Samsung και περιμένω... Εν το μεταξύ μου έδωσε η Vodafone προσωρινά ένα Smart II, αν είναι δυνατόν να πουλάνε αυτό το πράγμα... Κοιταξε νομιζω οτι το μονο που ειχες να κανεις ηταν να ξαναπερασεις την official rom μεσω odin και λογικα ολα θα ηταν κομπλε
spookaki Δημοσ. 15 Μαΐου 2014 Δημοσ. 15 Μαΐου 2014 Ότι είπε ο από πάνω. Κατέβασε το firmware από το sammobile.com και εκεί θα βρεις και οδηγίες σχετικά με το πως να περάσεις την rom μέσω odin.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα