Dr.Fuzzy Δημοσ. 7 Μαΐου 2014 Δημοσ. 7 Μαΐου 2014 Συμβατοί ειναι, κάποιοι ειναι preformatted σε ntfs που ειναι read only στο mac εκτός και αν βάλεις κάποιο app όπως το paragon ntfs για να έχεις read write. Τώρα εφόσον θα τον χρησιμοποιείς αποκλειστικά στο mac και θες να κανεις time macine backups πρέπει να τον φορμαρεις σε hfs+ journaled file system που ειναι το native της apple
thelos257 Δημοσ. 7 Μαΐου 2014 Μέλος Δημοσ. 7 Μαΐου 2014 Συμβατοί ειναι, κάποιοι ειναι preformatted σε ntfs που ειναι read only στο mac εκτός και αν βάλεις κάποιο app όπως το paragon ntfs για να έχεις read write. Τώρα εφόσον θα τον χρησιμοποιείς αποκλειστικά στο mac και θες να κανεις time macine backups πρέπει να τον φορμαρεις σε hfs+ journaled file system που ειναι το native της apple Μαλιστα πως γινεται αυτο ; εχω να μαθω παρα πολλα πραγματα ακομη εε ; ειπαμε νεος χρηστης του Mac os ειμαι και δεν ξερω.
Dr.Fuzzy Δημοσ. 7 Μαΐου 2014 Δημοσ. 7 Μαΐου 2014 Παρά πολύ απλά μέσω του disk utility. Μολις θελήσεις να το κανεις, post και θα σου πω. 1
thelos257 Δημοσ. 7 Μαΐου 2014 Μέλος Δημοσ. 7 Μαΐου 2014 Παρά πολύ απλά μέσω του disk utility. Μολις θελήσεις να το κανεις, post και θα σου πω. Οκ φιλε μου σε ευχαριστω για την υπομονη και τον χρονο σου. Πες μου τα Mac απο οσο εχω ακουσει εχουν δικο τους Office ισχυ κατι τετοιο ; Τα αρχεια .doc .xls .ppt θα ανοιγουν κανονικα ; Επισης τα αρχεια .pdf που ανοιγουν στα windows με το adobe reader στο mac πως ανοιγουν ;
Dr.Fuzzy Δημοσ. 7 Μαΐου 2014 Δημοσ. 7 Μαΐου 2014 Έχουν το pages numbers και keynote που ανοίγουν και σωζουν κανονικά σε doc xls και ppt αν θες και φυσικά υπάρχει και το microsoft office για mac αν δε σου αρέσουν (προσωπικά τα προτιμώ απο το office). Με το adobe reader ή με άλλα free apps http://lifehacker.com/5328211/five-best-pdf-readers Να'σαι καλά αδερφέ, ότι θες εδώ είμαστε.
georgeadams Δημοσ. 7 Μαΐου 2014 Δημοσ. 7 Μαΐου 2014 Το Mac OS X ανοίγει ΚΑΙ ΕΠΕΞΕΡΓΑΖΕΤΑΙ αρχεία PDF χωρίς ανάγκη επιπλέον εφαρμογών. Κατά τα άλλα, απορίες για τη λειτουργία του OS X μπορείς να ρωτήσεις στο αντίστοιχο τμήμα του φόρουμ.
Προτεινόμενες αναρτήσεις