Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδια το θεμα θεορειται λυξα. θα αγορασω το iMac 21'5 οθονη και τελος μια χαρα θα μου ειναι. Το παραγγιλα απο το Public και σε 2-3 ημερες θα το εχω. Για οτιδιποτε απορια εχω εδω θα ειμαστε εε ; :)

Άκουσες, άκουσες γνώμες, τελικά πήρες αυτό που ήθελες εσύ ε? :P Μεγειά και να το χαρείς χωρίς προβλήματα!

• Απαντ. 95
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Άκουσες, άκουσες γνώμες, τελικά πήρες αυτό που ήθελες εσύ ε? :P Μεγειά και να το χαρείς χωρίς προβλήματα!

Ε ναι φιλε μου ακουσα ακουσα και εγκρινα  :)

• Like 1
Δημοσ.

Με γεια και να το χαρείς φίλε μου!

Να σαι καλα φιλε μου :) εισαι Κυπριος αν δεν κανω λαθος ; τοτε πως ξερεις οτι ανοιξε Public στην Παφο ;

Επισης κανενα οδηγο βημα βημα για τα βασικα και για τα προχωριμενα επειπεδα στο Mac X Os με φωτογραφιες  στα ελληνικα πως βρισκουμε ;

Δημοσ.

Παιδια το θεμα θεορειται λυξα. θα αγορασω το iMac 21'5 οθονη και τελος μια χαρα θα μου ειναι. Το παραγγιλα απο το Public και σε 2-3 ημερες θα το εχω. Για οτιδιποτε απορια εχω εδω θα ειμαστε εε ; :)

Καλοριζικο!

Κριμα παντως που κατεληξες σε κακη αγορα δινοντας ~1600€ εν ετει 2014 για αρχο μηχανημα χωρις ssd , με μικρη οθονη 21" , ενσωματωμενη καρτα γραφικων και μικρη αντοχη στο χρονο.

Τουλαχιστον παρε επεκταση εγγυησης για να προστατευσεις την επενδυση που εκανες.

Δημοσ.

Καλοριζικο!

Κριμα παντως που κατεληξες σε κακη αγορα δινοντας ~1500€ εν ετει 2014 για αρχο μηχανημα χωρις ssd , με μικρη οθονη 21" , ενσωματωμενη καρτα γραφικων και μικρη αντοχη στο χρονο.

Τουλαχιστον παρε επεκταση εγγυησης για να προστατευσεις την επενδυση που εκανες.

Αυτο εκανα φιλε μου πειρα τεσσερα χρονια εγκυηση απο το Public και ενα χρονον που μ δινει η αππλε πεντε χρονια.

Δημοσ.

Αυτο εκανα φιλε μου πειρα τεσσερα χρονια εγκυηση απο το Public και ενα χρονον που μ δινει η αππλε πεντε χρονια.

Σωστος!

Λογικα πρεπει να ειναι συνολο 4 χρονια , οχι 4+1=5.

Μια χαρα και παλι. Ποσο κοστολογουν την εξτρα εγγυηση;

Δημοσ.

Σωστος!

Λογικα πρεπει να ειναι συνολο 4 χρονια , οχι 4+1=5.

Μια χαρα και παλι. Ποσο κοστολογουν την εξτρα εγγυηση;

140 Eυρω

Δημοσ.

Να σαι καλα φιλε μου :) εισαι Κυπριος αν δεν κανω λαθος ; τοτε πως ξερεις οτι ανοιξε Public στην Παφο ;

Επισης κανενα οδηγο βημα βημα για τα βασικα και για τα προχωριμενα επειπεδα στο Mac X Os με φωτογραφιες  στα ελληνικα πως βρισκουμε ;

Ελλαδίτης φίλε μου αλλά μένω 6 μήνες το χρόνο Κύπρο.

Δες εδώ (κάποια απο τα πολλά Ελληνικά):

http://www.macuser.gr/how-to/

http://milaraki.com/blog/

και φυσικά εδώ μέσα ότι χρειαστείς!

Δημοσ.

Παιδια οχι οτι με πειραζει που δεν θα εχει DVD-Rom εξαλλου δεν το χρεισιμοποιηω αλλα μου ειπαν εκει στο Public αν θελω DVD-rom πρεπει να το αγορασω εξτρα δηλαδη τι ειναι αυτο (επειδη δεν μου ειπαν ουτε μου το εδειξαν) που θα νοιαζει με dvd-rom αλλα θα ναι αποκλειστηκο για Apple ; Εχω ενα στο σπιτι εξωτερικο για Windows λετε να κανει και στο iMac μου ; ειναι εξωτερικο με usb και τροφοδοτιηση.

Δημοσ.

Μπορείς να πάρεις το SuperDrive της apple http://www.public-cyprus.com.cy/product/perifereiaka/usb-devices/optical-writing/apple-usb-superdrive/prod2860053pp/που το έχει το public απλά και μόνο επειδή ειναι το περίβλημα του απο αλουμίνιο κλπ και ταιριάζει αισθητικά με τα προϊόντα της apple ή με πολύ λιγότερα λεφτά ένα οποιοδήποτε εξωτερικό USB DVD π.χ., http://www.eshopcy.com.cy/product?id=PER.330701

• Like 1
Δημοσ.

Παιδια οχι οτι με πειραζει που δεν θα εχει DVD-Rom εξαλλου δεν το χρεισιμοποιηω αλλα μου ειπαν εκει στο Public αν θελω DVD-rom πρεπει να το αγορασω εξτρα δηλαδη τι ειναι αυτο (επειδη δεν μου ειπαν ουτε μου το εδειξαν) που θα νοιαζει με dvd-rom αλλα θα ναι αποκλειστηκο για Apple ; Εχω ενα στο σπιτι εξωτερικο για Windows λετε να κανει και στο iMac μου ; ειναι εξωτερικο με usb και τροφοδοτιηση.

Λογικά θα κάνει. Ως τώρα κανένα DVD drive με USB δεν μου έκανε νερά,στο Mac.

• Like 1
Δημοσ.

Οκ παιδια σας ευχαριστω παρα πολυ. Πειτε μου τι αλλα αξεσουαρλ χρειαζομαι ; :)

Για αρχη το iMac μου και τα αλλα τα αγοραζω σιγα σιγα  επειδη ειναι και πολλα τα χρηματα τι λετε ; οχι ολα ολα μαζι εε ;

Επισης αυτο το μαγικο εδω τι ειναι ; Θα το χρειαστω ; : http://www.public-cyprus.com.cy/product/apple/mac/aksesoyar-iy/pontikia/apple-magic-trackpad/prod550263pp/

Δημοσ.

Ειναι trackpad όπως στα λάπτοπ και κατα τι γνώμη μου με τα gestures που διαθέτει το λειτουργικό ειναι πολύ ωραίο (αντί για mouse).

Επίσης must ειναι ένας εξωτερικός δίσκος για να τον βάλεις να κρατάει time machine backups ή αν θες να πας σε πιο πολλά λεφτά ένα time capsule.

Δημοσ.

Ειναι trackpad όπως στα λάπτοπ και κατα τι γνώμη μου με τα gestures που διαθέτει το λειτουργικό ειναι πολύ ωραίο (αντί για mouse).

Επίσης must ειναι ένας εξωτερικός δίσκος για να τον βάλεις να κρατάει time machine backups ή αν θες να πας σε πιο πολλά λεφτά ένα time capsule.

Ολοι οι εξωτερικοι δισκοι ειναι συμβατοι με τα Mac ; Επειδη καπου διαβασα οτι αν βαλω ενα σκληρο δισκο εξωτερικο στο Mac πρεπει να τον φορμαρω για να διαβαζει τα αρχεια των windows και mac αντιστοιχα ισχυ κατι τετοιο ;

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...