Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

O καρχαρίας μίλησε σωστά.

Αν το κάνεις για το διαφορετικό ή έτσι επειδή σου ήρθε, πάρ'το... αλλά μην σκάσεις τόσα λεφτά. Κρίμα είναι... 
Ο κόσμος ψάχνει στους κάδους και εμείς πετάμε λεφτά σαν πασατέμπτο, βάζω και μένα μέσα.

Αν δεν σε ενδιαφέρει η μεγάλη ανάλυση τότε πάρε ένα mac book. Θα το παίρνεις και όπου θέλεις. Είναι και πιο οικονομικά.

Δεν ξέρω τι χρήση κάνεις του υπολογιστή, αλλά αν παίζεις παιχνίδια και δει κάποια συγκεκριμένα/
Ψάξε λίγο να δεις αν έχουν υποστήριξη για Mac. Αλλιώς αλλάζεις παιχνίδια ή βλέπεις κάτι σε windows.

Δεν θα σε δυσκολέψει το περιβάλλον εργασίας.
Είμαστε στο 2014, δεν υπάρχει λειτουργικό που να μην καταλαβαίνεις πως να κάνεις 2-3 βασικές λειτουργίες. 
Εκτός αν πατάς για πρώτη φορά το power on. Τότε ακόμη και τα windows θα σου φανούν βουνό!

Αν το κάνεις για τους λόγους, σταθερότητα κτλπ. 
Μην πάρεις mac. Πολλά λεφτά για το τίποτα. 
Τα windows είναι σταθερότατα ειδικά από τα 7 και μετά.
Έχω να δω μπλε οθόνη πάνω από 5ετία...
Ξέρω, κάποιοι μπορεί να γκρινιάξουν που λέω σταθερά τα windows αλλά τα δουλεύω όλη μου την ζωή και ξέρω.
Σου προτείνω και τα Linux, πολύ εύκολα και αυτά πλέον στην χρήση και δωρεάν.
Αν σε τραβάει η φάση open source - κονσόλα κτλπ. 
Δοκίμασε πρώτα τα linux, δεν χάνεις τίποτα, τζάμπα είναι. 

Τα mac δεν είναι γρηγορότερα από τα windows.
Βάλε mac & windows και να κάνουν export στο inDesign 100 σελίδες περιοδικό...
Στα Windows μπορείς να συνεχίσεις να δουλεύεις.. πχ να βλέπεις σελίδες στο internet ή να επεξεργάζεσαι μια εικόνα στο photoshop ενώ στα mac... Nope... σκάλωμα μεγάλο.
Για να μην πω για τον χρόνο στο export όπου είναι μεγαλύτερος στα mac.
+ Ότι το περιβάλλον των προγραμμάτων της adobe είναι κατά πολύ πιο εύχρηστο στα windows παρά στα mac.

Ξέρω μιλάω για πολύ συγκεκριμένο αντικείμενο... αλλά είναι μια εμπειρία που είχα σε mac που όλοι λέγανε αν είσαι γραφίστας τότε πας δαγκωτό για mac.
Κάποτε, τα mac είχαν οθονάρες και ήταν print ready. Πλέον δεν ισχύει.
Αν γράφεις κώδικα να πας σε mac ή linux. Τους βγάζω το καπέλο...

• Απαντ. 95
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Μάλιστα...καλά ρε Τάσο ΟΚ κάτι θα ξέρεις παραπάνω εσύ για τα Windows που είναι καλύτερα από τα Unix like OS (πάντως win δεν έχω). I rest my case!

Ααα και επειδή τα έγραψε πολύ ωραία o Timonkaipumpa και για να μη γράφω και εγώ τα ίδια, διάβασε και προσπάθησε να καταλάβεις...και αν δεν καταλαβαίνεις τι είναι αυτά που λέει και πόση σημασία έχουν, διάβασε ή ρώτα. Επίσης διάβασε τι είναι το registry, πόσο τραγικό είναι και τι προβλήματα εισάγει (εύχομαι κάποια στιγμή τα windows να απαλλαχθούν από αυτόν τον καρκίνο αν και δύσκολο για λόγους back compatibility)!

Πάντως το να παίζεις παιχνίδια (επειδή τα win ειναι εμπορικά άρα οι περισσότεροι τίτλοι γράφονται για αυτά), να παίζεις με "φουρφούρια", να βάζεις λεντάκια και υδροψύξεις ουδεμία σχέση έχουν με την αρχιτεκτονική του λειτουργικού και ούτε το καθιστούν καλύτερο! Επίσης μια εταιρία που δεν έχει (και δε θέλει) να βάλεις όλες αυτές τις γυφτιές πάνω στο μηχάνημα της (απλά γιατί είναι άσκοπες) δεν σημαίνει ότι σε κλέβει! Αντίθετα έχει ρίξει research και έχει φτιάξει ένα μικροσκοπικό magnetic levitation fan και σωστή ροή αέρα που σε ένα μηχάνημα i7 (βλεπε πχ mac mini) μεγέθους 20cmX20cm χωράνε όλα και δε ζεσταίνεται...βέβαια neon να λαμποκοπάει και 20-ανεμιστήρια δεν έχει!

Μεγάλο λάθος. 

1) Το MAC OS έρχεται ήδη με σχεδόν όλα τα εργαλεία που υπάρχουν σε Linux. Από functions και programs του bash (που το Windows δεν έχει καν bash), π.χ. sed, awk, wget, wcurl, xargs, vim, nano κτλ, έως και X11,και GIT, VIM. Στο Windows απλά είτε δεν τα έχεις αυτά είτε θα πρέπει να κάνεις πατέντες για να τα βάλεις. 

2) Το MAC OS έχει python installed by default μέσα του. Στο Windows όχι. 

3) Το MAC OS έχει FTP by default μέσα του. To Windows όχι. Πρέπει να κατεβάσεις εφαρμογή.

3) Το MAC OS έχει git by default μέσα του. To Windows όχι. Εκτός του ότι πρέπει να κατεβάσεις εφαρμογή εάν θες να την χρησιμοποιήσεις με rsa keys θα πρέπει να αλλάξεις τα settings σε εφαρμογές που θα πρέπει να κατεβάσεις. 

4) Το MAC OS έχει SVN by default μέσα του. Το Windows όχι (ένας όπως από τους καλύτερους clients για svn είναι για windows)

5) Το MAC OS έχει ssh by default μέσα του. To Windows όχι. 

6) Το MAC OS έχει το core audio. Μακράν ό,τι καλύτερο υπάρχει σε audio API αυτή την στιγμή. Οι legacy routines του Windows είναι απλά για γέλια. 

7) Το MAC OS έχει gcc (και όλα τα παρελκόμενα). Το Windows όχι. 

8) Το mouse handling είναι κλάσεις ανώτερο στο MAC OS. Μπορείς να κάνεις scroll ακόμα και εάν δεν έχεις επιλεγμένο το παράθυρο. Στο Windows (και εν έτη 2014) ακόμα δεν έχουν καταφέρει να το υλοποιήσουν.

9) Στο MAC OS έχεις πολλαπλές επιφάνειες εργασίας. Στο Windows (και εν έτη 2014) ακόμα δεν έχουν καταφέρει να το υλοποιήσουν.

10) Στο MAC OS μπορούν σε έναν υπολογιστή να λειτουργούν πολλά άτομα ταυτόχρονα με το δικό τους account και by default. Στο Windows ακόμα δεν το έχουν καταφέρει. 

11) Στο MAC OS οι συντομεύσεις είναι ίδιες σε όλες τις native εφαρμογές. Π.χ., το preferences είναι πάντα cmd + , . Σε όποια εφαρμογή και να είσαι. Κάτι τόσο απλό δεν το έχουν καταφέρει ακόμα στα windows.

12) Στο MAC OS κάθε εφαρμογή μπορεί να αναγνωρίσει ένα σύνολο εντολών (dictionary της εφαρμογής) για να την διαχειριστεί ο automator του MAC OS. Στις περισσότερες native εφαρμογές το πολλές "λέξεις" από το dictionary είναι ίδιες. Στο Windows δεν υπάρχει κάτι τέτοιο. 

13) Στο MAC OS μπορείς να κάνεις reboot όποια εφαρμογή θέλεις, ακόμα και τον file browser, χωρίς να χάσεις ευστάθεια του συστήματος. Κάνε το ίδιο στο Windows ενώ το έχεις ανοιχτό χωρίς restart 20 μέρες και πες μας εάν λειτούργησε. 

14) Στο MAC OS υπάρχει application store και πολλές εφαρμογές είναι οι ίδιες, πιάνουν όλη την οθόνη χωρίς να είναι stretched εκδόσεις, με το iPad και το iPhone και σε θυμούνται σαν χρήστη εάν την έχεις σε κάποιο iPad ή/και iPhone. Στο windows όχι. 

Και ο κατάλογος μακρύς. 

Το μόνο που μπορεί κανείς να κάνεις πιο εύκολα και "πιο πολύ" στο Windows είναι να παίζει παιχνίδια ή να σχεδιάζει με το AutoCAD. Για τα υπόλοιπα απλά χάνει από ό,τι υπάρχει εδώ και χρόνια στην κοινότητα και με την οποία το MAC OS είναι απολύτως συμβατό. Ακόμα, πολλά από τα νέα, και συνήθως για ερευνητικούς σκοπούς, λογισμικά που υπάρχουν στην κοινότητα δεν υπάρχουν για Windows.

Όλα τα παραπάνω είναι τα ίδια στα 2/3 των λειτουργικών συστημάτων για desktop και laptop computers που κυκλοφορούν. Το υπόλοιπο ένα τρίτο είναι το Windows. 

• Like 1
Δημοσ.

<p>Την καλησπερα μου μεσα στο καλοκαιρι που μας ερχεται σκεφτομαι να αγορασω ενα iMac και εγω γιατι τα Windows OS και τα απλα PC δεν εχουν μελλον απο οσο βλεπω.</p> <p>Τι θα πρεπει να προσεξω οταν θα αγορασω ενα iMAC το οποιο να διαρκησει στον χρονον, να παρω επιτραπεζιο ή φορητο ; Πειτε μου μερικες προτασεις και χαρακτηριστηκα να δω και ως το καλοκαιρι αποφαφιζω. Επισης το περιβαλλον εργασιας των iMac ειναι ευκολοτερο ή δυσκολοτερο απο τα Windows , θα πρεπει να αγορασω καποιες εφαρμογες ή τις κατεβαζω απο το Μac Store αν υπαρχει ;</p>

1. Τα PC δε πεθαίνουν για πολλούς λόγους.

2. Αν έχεις βαρεθεί τα windows κτλ ειναι άλλο θέμα.

3. Εάν μετακινήσαι συχνά και θες υπολογιστή μαζί σου παίρνεις MacBook pro αν οχι παίρνεις iMac

Να σου πω εγω τη δική μου περίπτωση που πήρα iMac πριν κανα 4-5μηνο.

-Το περιβάλλον το συνηθίζεις, μια χαρά ειναι κ πολύ κομψό.

-Κάποιες λειτουργίες γίνονται διαφορετικά (πολύ πιο απλα) όπως η εγκατάσταση προγραμμάτων.

-Δεν ψάχνεις για firewall ούτε antivirus και άλλες π@π@ριες, malware κτλ κτλ κτλ.

-Εχω ξεχάσει τι θα πει κρασαρισμα υπολογιστή.

-Τα προγραμματα ειναι συμβατά, αλλα αυτα που ειναι μονο για mac ειναι by far καλυτερα, ελαφρύτερα, ευχρηστα κτλ

-Εφαρμογές υπάρχουν και στο App Store και εκτος και απο τον "θείο"

Στην αρχή ίσως παιδευτεις λιγο για 1-2 βδομάδες αλλα μετα θα του πάρεις τον αέρα, αν εισαι και λιγο του ψαξιματος.

Προσωπικά ύστερα απο 15 χρόνια windows έπαθα σοκ με το iMac

Sent from my iPhone using Insomnia

Δημοσ.

Νομίζω ότι τα "vs" δεν βοηθάνε τον άνθρωπο να διαλέξει τι θέλει. Καλό θα ήταν να μας πει αν αγόραζε υπολογιστή ασχέτως λειτουργικού , τι θα ήταν αυτός. Σταθερός ή λαπτοπ? αν έχει καμία περισευουμενη οθόνη μπορεί να πάρει Mac mini ή ακόμα και Mac Pro http://www.ebay.co.uk/itm/APPLE-MAC-PRO-5-1-3-2GHZ-16GB-1TB-1GB-ATI-5770-10-000-Feedback-/301150806249?pt=UK_Computing_Apple_Desktops_CV&hash=item461dfca0e9με αυτά τα λεφτά. Καλό είναι να σταθμισει τις ανάγκες του και να δει τις επιλογές που υπάρχουνε για Mac γενικότερα και όχι μόνο με το os. Αν θέλει να πειραματιστεί με το os δεν χρειάζεται χρήμα αλλά όρεξη. Αν όμως θέλει να καλύψει και άλλες ανάγκες θα πρέπει να δούμε ποιες είναι αυτές ώστε να επιλέξει το κατάλληλο hardware σε συνδυασμό με το Mac OS.

Δημοσ.

+1 για MacMini αν διαθέτει οθόνη + ότι λόγου μεγέθους-βάρους έχει δυνατότητα να το μετακινεί εύκολα. Πάντως ένα MacMini i5 + οθόνη σίγουρα θα του κοστίσει λιγότερο από ένα iMac.

Δημοσ.

Νομίζω ότι τα "vs" δεν βοηθάνε τον άνθρωπο να διαλέξει τι θέλει. Καλό θα ήταν να μας πει αν αγόραζε υπολογιστή ασχέτως λειτουργικού , τι θα ήταν αυτός. Σταθερός ή λαπτοπ? αν έχει καμία περισευουμενη οθόνη μπορεί να πάρει Mac mini ή ακόμα και Mac Pro http://www.ebay.co.uk/itm/APPLE-MAC-PRO-5-1-3-2GHZ-16GB-1TB-1GB-ATI-5770-10-000-Feedback-/301150806249?pt=UK_Computing_Apple_Desktops_CV&hash=item461dfca0e9με αυτά τα λεφτά. Καλό είναι να σταθμισει τις ανάγκες του και να δει τις επιλογές που υπάρχουνε για Mac γενικότερα και όχι μόνο με το os. Αν θέλει να πειραματιστεί με το os δεν χρειάζεται χρήμα αλλά όρεξη. Αν όμως θέλει να καλύψει και άλλες ανάγκες θα πρέπει να δούμε ποιες είναι αυτές ώστε να επιλέξει το κατάλληλο hardware σε συνδυασμό με το Mac OS.

Καλημερα φιλε μου αν θα επαιρνα υπολογιστη θα επερνα επιτραπεζιο φυσικα γιατι θελω να τον εχω καπου χωρις να το μετακινησω. Η αναγκες μου ειναι οτι σπουδαζω τεχνικος Η/Υ και καταλαβενεις, επισης θα ηθελα να μπω στον κοσμο της Apple-Mac για να τον γνωρισω αφου θα ναι κατι νεο για μενα λογικα. Θα μπορουσα να τα περασω στον υπολογιστη μου την εκδοση OSX-Mavericks για να δω πως ειναι να παρω μια γευση να τα μαθω ή δεν γινεται αυτο ; Εσεις τι προτινεται να παρω macmini , macbook ή iMac ; Το MacMini ειναι μικρο κυκλικο κουτι ομως δεν μπορω να καταλαβω πως λειτουργει ακριβως ; Σιγουρα δεν ειναι λαπτοπ ή δεσκτοπ σωστα ;

Δημοσ.

Το MacMini ειναι μικρο κυκλικο κουτι ομως δεν μπορω να καταλαβω πως λειτουργει ακριβως ; Σιγουρα δεν ειναι λαπτοπ ή δεσκτοπ σωστα ;

http://www.apple.com/mac-mini/design.html

Είναι desktop υπολογιστής. Είναι ένα μικρό παραλληλόγραμμο κουτάκι. Στο πίσω μέρος του έχει υποδοχές οθόνης, ήχου, δικτύου, USB, ρεύματος και διάφορες άλλες.

Για να δουλέψει χρειάζεσαι οθόνη, ποντίκι και πληκτρολόγιο. Μπορείς να του συνδέσεις μια οποιαδήποτε οθόνη, ένα οποιοδήποτε ποντίκι USB και ένα οπποιοδήποτε πληκτρολόγιο USB.

Δημοσ.

http://www.apple.com/mac-mini/design.html

Είναι desktop υπολογιστής. Είναι ένα μικρό παραλληλόγραμμο κουτάκι. Στο πίσω μέρος του έχει υποδοχές οθόνης, ήχου, δικτύου, USB, ρεύματος και διάφορες άλλες.

Για να δουλέψει χρειάζεσαι οθόνη, ποντίκι και πληκτρολόγιο. Μπορείς να του συνδέσεις μια οποιαδήποτε οθόνη, ένα οποιοδήποτε ποντίκι USB και ένα οπποιοδήποτε πληκτρολόγιο USB.

Μαλιστα δηλαδη εχει και VGA που συνδεεται με οθονη του υπολογιστη γιατι βλεπω μονο HMDI καλωδιο το οποιο δεν εχει η οθονη μου.

Δημοσ.

Τοτε καλυτερα ψάξε για κανένα mac pro ή mac mini από το 2010 και μετα όμως, που έχουν ικανοποιητική ισχύ για αυτά που ζητάς. Θα χρειαστείς ανταπτοράκι ή converter για να συνδέσεις VGA οθόνη.(πχ. Mini display port to VGA )

Δημοσ.

Μαλιστα δηλαδη εχει και VGA που συνδεεται με οθονη του υπολογιστη γιατι βλεπω μονο HMDI καλωδιο το οποιο δεν εχει η οθονη μου.

Ό,τι και να έχει, υπάρχει αντάπτορας για ό,τι άλλο βύσμα θες. 

Εάν θα τον έχεις για main Η/Υ και αντέχεις οικονομικά προτείνω τον iMAC. Εάν όχι και όμως έχεις οθόνη, πληκτρολόγιο και mouse τότε πάρε τον mini. Μία χαρά είναι. 

Αν το κάνεις για τους λόγους, σταθερότητα κτλπ. 

Μην πάρεις mac. Πολλά λεφτά για το τίποτα. 

Τα windows είναι σταθερότατα ειδικά από τα 7 και μετά.

Έχω να δω μπλε οθόνη πάνω από 5ετία...

Ξέρω, κάποιοι μπορεί να γκρινιάξουν που λέω σταθερά τα windows αλλά τα δουλεύω όλη μου την ζωή και ξέρω.

Το θέμα είναι ότι οι περισσότεροι δουλεύουν Windows πολύ καιρό (σχεδόν όλη τους τη ζωή). 

Επίσης, το Windows είναι σταθερό εάν προσέχεις πως του φέρεσαι. Τι βάζεις, πώς το βάζεις κτλ. Το ίδιο όμως συμβαίνει και με το Haiku και ας είναι σε alpha version ακόμα (αλήθεια, ακόμα να πάει σε beta αυτό; ). 

Για φέρσου στο Windows απερίσκεπτα βάζοντας 3 καινούργιες εφαρμογές και βγάζοντάς τις σχεδόν κάθε εβδομάδα, βάζοντας και πειράζοντας ρυθμίσεις απλά για πειραματισμό από διάφορες εφαρμογές κτλ κτλ και πες μου εάν θα δεις μπλε οθόνη ή όχι. 

Εν ολίγης, το Windows είναι σταθερό εάν το στήσεις, το προσέξεις και του φερθείς με σύνεση. Αυτό όμως προϋποθέτει σκέψη εκ μέρους σου. Γιατί να σπαταλάς σκέψη για το πως θα φερθείς στο εργαλείο σου; Γιατί να υπηρετείς το εργαλείο σου και όχι αυτό εσένα; Αυτό δεν συμβαίνει με το MAC OS. 

Έτσι, το MAC OS δεν είναι πολλά λεφτά για το τίποτα. Βρες ένα αντίστοιχο laptop όποιας άλλης εταιρίας που όμως να έχει ΑΚΡΙΒΩΣ τα ίδια χαρακτηριστικά με ένα macbook pro. Ακριβώς. Από aluminum case μέχρι camera. Η διαφορά στην τιμή είναι της τάξης των 200€ - 300€. Που με 200 - 300€ παίρνεις το MAC OS το οποίο είναι αυτό που είναι και δεν πληρώνεις για νέα έκδοσή του (πόσο πρέπει να δώσει κανείς για να πάει από Windows 7 σε Windows 8; )

• Like 1
Δημοσ.

Το θέμα είναι ότι οι περισσότεροι δουλεύουν Windows πολύ καιρό (σχεδόν όλη τους τη ζωή). 

Επίσης, το Windows είναι σταθερό εάν προσέχεις πως του φέρεσαι. Τι βάζεις, πώς το βάζεις κτλ. Το ίδιο όμως συμβαίνει και με το Haiku και ας είναι σε alpha version ακόμα (αλήθεια, ακόμα να πάει σε beta αυτό; ). 

Για φέρσου στο Windows απερίσκεπτα βάζοντας 3 καινούργιες εφαρμογές και βγάζοντάς τις σχεδόν κάθε εβδομάδα, βάζοντας και πειράζοντας ρυθμίσεις απλά για πειραματισμό από διάφορες εφαρμογές κτλ κτλ και πες μου εάν θα δεις μπλε οθόνη ή όχι. 

Εν ολίγης, το Windows είναι σταθερό εάν το στήσεις, το προσέξεις και του φερθείς με σύνεση. Αυτό όμως προϋποθέτει σκέψη εκ μέρους σου. Γιατί να σπαταλάς σκέψη για το πως θα φερθείς στο εργαλείο σου; Γιατί να υπηρετείς το εργαλείο σου και όχι αυτό εσένα; Αυτό δεν συμβαίνει με το MAC OS. 

Έτσι, το MAC OS δεν είναι πολλά λεφτά για το τίποτα. Βρες ένα αντίστοιχο laptop όποιας άλλης εταιρίας που όμως να έχει ΑΚΡΙΒΩΣ τα ίδια χαρακτηριστικά με ένα macbook pro. Ακριβώς. Από aluminum case μέχρι camera. Η διαφορά στην τιμή είναι της τάξης των 200€ - 300€. Που με 200 - 300€ παίρνεις το MAC OS το οποίο είναι αυτό που είναι και δεν πληρώνεις για νέα έκδοσή του (πόσο πρέπει να δώσει κανείς για να πάει από Windows 7 σε Windows 8; )

Δεν θα διαφωνήσω μαζί σου, συμφωνώ αλλά ο φίλος μας λέει ότι σπουδάζει τεχνικός υπολογιστών... προφανώς και θα έχει κάποιες γνώσεις...

Οπότε θέλει απλά να πειραματιστεί σε κάτι νέο...  που και πάλι δεν του είπα να πάρει windows. Του πρότεινα και τα linux.

Σαν μια φθηνότερη εναλλακτική με το Unix.

Δεν είμαι κολλημένος, τα windows μου έχουν φερθεί πολύ καλά μέχρι τώρα...

Έχω κάνει πολλές απόπειρες για linux, όλες έπεσαν στο νερό γιατί απλά δεν γίνεται να έχω τα προγράμματα που θέλω...

Οπότε το mac, επειδή θέλω και εγώ να εμβαθύνω σε Unix (για προσωπική ευχαρίστηση) αλλά θα πρέπει να μπορώ να δουλεύω είναι μονόδρομος..

Για αρχή λέω να δοκιμάσω hackintosh και αν δεν με καλύψει αυτό (δω κολλήματα ή οτιδήποτε), τότε θα πάρω mac.

Δημοσ.

Οκ παιδια αποφαφησα τελικα θα το αγορασω Link.png Site: αυτο εδω το καλοκαιρι δεν ξερω ποτε ακομα αλλα αυτο το καλοκαιρι σιγουρα. Ρωτησα αν υπαρχουν ελληνικα MAC OS και μ ειπε το παιδι που ηταν εκει πως δεν ειδε ως τωρα ελληνικα αλλα μπορει να γινεται με καποιο Path ενημερωση οπως γινεται στα windows 7ultimate. Θα ηθελα να μ πειτε πως να περασω το λειτουργικο συστημα που κατεβασα χθες το: Niresh-OSX-10.8.5 στον υπολογιστη μου ως εικονικο μεσω του VMware Workstation για να το δουλευω και να το μαθω ετσι ωστε οταν παρω το iMAC να μαι ξεφτερη :)

Σας ευχαριστω ολους για την θερμη σας βοηθεια.

Δημοσ.

Οκ παιδια αποφαφησα τελικα θα το αγορασω Link.png Site: αυτο εδω το καλοκαιρι δεν ξερω ποτε ακομα αλλα αυτο το καλοκαιρι σιγουρα. Ρωτησα αν υπαρχουν ελληνικα MAC OS και μ ειπε το παιδι που ηταν εκει πως δεν ειδε ως τωρα ελληνικα αλλα μπορει να γινεται με καποιο Path ενημερωση οπως γινεται στα windows 7ultimate. Θα ηθελα να μ πειτε πως να περασω το λειτουργικο συστημα που κατεβασα χθες το: Niresh-OSX-10.8.5 στον υπολογιστη μου ως εικονικο μεσω του VMware Workstation για να το δουλευω και να το μαθω ετσι ωστε οταν παρω το iMAC να μαι ξεφτερη :)

Αφου εισαι διατεθιμενος να δωσεις τα 2000 αντε στο 27αρι να το ευχαριστηθεις, 1080p 21.5" δεν λεει τοσο για την τιμη του.

Δημοσ.

Niresh-OSX-10.8.5 στον υπολογιστη μου ως εικονικο μεσω του VMware Workstation για να το δουλευω και να το μαθω ετσι ωστε οταν παρω το iMAC να μαι ξεφτερη :)

Welcome to the club !. :)

Για να γίνεις ξεφτέρι όσο το δυνατόν πιο γρήγορα, καλό διάβασμα !.  :-D

Δημοσ.

Οκ παιδια αποφαφησα τελικα θα το αγορασω Link.png Site: http://www.public-cyprus.com.cy/product/apple/mac/ypologistes-mac/apple-imac-215-me086gra/prod5110103pp/">αυτο εδω το καλοκαιρι δεν ξερω ποτε ακομα αλλα αυτο το καλοκαιρι σιγουρα. Ρωτησα αν υπαρχουν ελληνικα MAC OS και μ ειπε το παιδι που ηταν εκει πως δεν ειδε ως τωρα ελληνικα αλλα μπορει να γινεται με καποιο Path ενημερωση οπως γινεται στα windows 7ultimate. Θα ηθελα να μ πειτε πως να περασω το λειτουργικο συστημα που κατεβασα χθες το: Niresh-OSX-10.8.5 στον υπολογιστη μου ως εικονικο μεσω του VMware Workstation για να το δουλευω και να το μαθω ετσι ωστε οταν παρω το iMAC να μαι ξεφτερη :)

Πες του παιδιού εκεί καληνύχτα ...καμία σχέση με patch και windows.... Έχει υποστήριξη ελληνικών με το καλημέρα στις ρυθμίσεις. Όσο για το μηχάνημα θα συμφωνήσω με τον παραπάνω, πολλά λεφτά όταν με τα ίδια παίρνεις laptop http://www.skroutz.gr/s/4046543/Apple-MacBook-Pro-13-2-4GHz-i5-8GB-256GB-Retina-Display.html

Και μια οθόνη εξωτερική ......

Αν πας για iMac πας καρφί για 27".

Αν άνοιξες συζήτηση στο insomnia για αγορά mac καλό είναι να μας ακούσεις. Γιατι αλλιώς τζάμπα γράφαμε όλοι εδώ μέσα.....

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...