Dr.Fuzzy Δημοσ. 1 Μαΐου 2014 Δημοσ. 1 Μαΐου 2014 +10 @ Timonkaipumpa Δε χρειάζεται να παίξει με την κονσόλα αν δε θέλει, το user friendliness στο OSX ειναι τέτοιο που δε χρειάζεται για τις καθημερινές εργασίες (πχ διανομές linux ακόμα και Ubuntu/Mint πολύ περισσότερο). Η αρχιτεκτονική Unix πίσω απο το OSX είναι αυτό που κάνει τη διαφορά (καμία σχέση η αρχιτεκτονική του πυρήνα με την κονσόλα, πχ filesystem με permissions κλπ κλπ) σε σχέση με την αρχιτεκτονική του ΝΤ kernel των Windows (curse of registry, lack of permissions...κλπ κλπ, crap filesystem, κλπ). Προχώρα κανονικά, άνοιξε και Mall Πάφο αν δεν κάνω λάθος. Οκ. Βαλε εναν μεσο χρηστη mac να κάνει compile με gcc , να χρησιμοποιησει ftp και ssh που αναφερεις και αν τα καταφέρει σου χαριζω το συστημα της υπογραφης μου. Πλάκα κάνεις, έτσι!!! ssh στα windows θες app να κατεβάσεις! Στο OSX πας Go->connect to server και είσαι έτοιμος για ssh, ftp, cifs, smb κλπ κλπ ότι θες. Αν πάλι γουσταρεις κονσολα το κάνεις από εκεί (βλέπε unix εντολες!)! gcc απο κονσόλα απευθείας ή κατεβάζεις xcode που είναι free! Έρχομαι να πάρω το PC της υπογραφής σου!
aneurysm Δημοσ. 1 Μαΐου 2014 Δημοσ. 1 Μαΐου 2014 Έρχομαι να πάρω το PC της υπογραφής σου! Το μοναδικό DE του ειναι το windowmaker. Καλή επιτυχία. Οκ. Βαλε εναν μεσο χρηστη mac να κάνει compile με gcc , να χρησιμοποιησει ftp και ssh που αναφερεις και αν τα καταφέρει σου χαριζω το συστημα της υπογραφης μου. Ωραία. Να δω την γκομενίτσα με το mac air να μου κανει compile κωδικα. Αφου εχετε τα app σας το compile σας μαρανε να δειξετε την ανωτεροτητα του λειτουργικού.
Timonkaipumpa Δημοσ. 1 Μαΐου 2014 Δημοσ. 1 Μαΐου 2014 Οκ. Βαλε εναν μεσο χρηστη mac να κάνει compile με gcc , να χρησιμοποιησει ftp και ssh που αναφερεις και αν τα καταφέρει σου χαριζω το συστημα της υπογραφης μου. Περιμένω την παράθεσή σου που να δείχνει ότι εγώ έκανα λόγο για 1/3 Η/Υ. Μέχρι τότε απλά η άποψή σου είναι αυτή κάποιου που δεν καταλαβαίνει τι διαβάζει.
aneurysm Δημοσ. 1 Μαΐου 2014 Δημοσ. 1 Μαΐου 2014 Περιμένω την παράθεσή σου που να δείχνει ότι εγώ έκανα λόγο για 1/3 Η/Υ. Μέχρι τότε απλά η άποψή σου είναι αυτή κάποιου που δεν καταλαβαίνει τι διαβάζει. Διαβασα ατσαλα. My Bad.
Timonkaipumpa Δημοσ. 1 Μαΐου 2014 Δημοσ. 1 Μαΐου 2014 Δεκτό, αλλά αυτό λέω κάποια μηνύματα τώρα. άρα, αφού το έκανες μία γιατί να μην το ΄ξανακάνεις στο παρελθός και στο μέλλον;
aneurysm Δημοσ. 1 Μαΐου 2014 Δημοσ. 1 Μαΐου 2014 Γιατι το δις εξ αμαρτειν ουκ ανδρος σοφου εστι... μπορεις να με βαλεις στην γωνια και να περιμενεις δευτερο λαθος για να μου την πεις με λογο και αιτια.. scripta manent στο κατω κατω.
Καρχαρίαςςς Δημοσ. 1 Μαΐου 2014 Δημοσ. 1 Μαΐου 2014 Συγνωμη παιδια, καλα ολα αυτα που λετε αλλα εχουμε βγει off topic. Το παιδι δεν ειναι ουτε προγραμματιστης σαν εμας ουτε τιποτα, ειναι ο μεσος Ελληνας χρηστης στην Ελλαδα του 2014 που οπου ακουγεται μηλο ολοι κανουν κρα. Θελει απλα να διαφερει απο την μαζα (και καλα κανει) Ομως το mac ειναι προιον για λιγους οπως πολυ σωστα εχει ειπωθει, προιον για λιγους που το χρειαζονται και καλως η κακως δεν το χρειαζεσαι φιλε μου, τα windows 8.1 ειναι μια χαρα για τις καθημερινες δουλιες. Παρε με 700-800€ ενα ultrabook και με τα υπολοιπα 1200 χτισε ενα pc να κανεις δουλεια σου. Η λογικη του "δινω 2000€ και παιρνω mac το οποιο γ^$ει και δερνει ολα τα μηχανηματα γιατι ειναι ενα μηλο απο πισω να φωτιζει ειναι λαθος". Ειδικα σε τετοια εποχη το να ξοδεψεις 2000€ σε ενα μηχανημα που δεν χρειαζεσαι ειναι εγκλημα. Οποτε οχι μην παρεις mac απλα για να εχεις mac, ειναι σπαταλη και βλακεια μαζι. Εγω ηθελα mac αλλα ειμαι φοιτητης και δεν εχω και τα τρελα λεφτα να πω οτι οκ το πηρα, εφτιαξα το hackintosh μου και το εβαλα και ολα καλα, ομως πληρωσα μηχανημα που το αντιστοιχο σε apple θα εκανε +50% σε χρηματα και δεν εχει να ζηλεψει τιποτα απο ενα iMac για παραδειγμα εκτος απο το design. Μου αρεσει το mac για την εμπειρια χρησης του οπου τα κολληματα ειναι ανυπαρκτα και το περιβαλλον ειναι user friendly και οταν γραφω κωδικα το γεγονος οτι ειναι απο την φυση του λειτουργικο φτιαγμενο για προγραμματιστες μου λυνει τα χερια. Πριν παρω mac ειχα ubuntu αλλα την στιγμη που χρησιμοποιησα το λειτουργικο επαγγελματικα δεν ηθελα να γυρισω πισω με τιποτα, οποτε για να καταληξουμε, αν εισαι επαγγελματιας φωτογραφος, προγραμματιστης ή εισαι youtuber ή οτιδηποτε αλλο το οποιο να απαιτει ενα αξιοπιστο και δυνατο μηχανημα που δεν θα σε αφησει ποτε ξεκρεμαστο ναι παρε mac, αν οχι τα windows σου ειναι μια χαρα, δεν το εχεις αναγκη μην ξοδεψεις τοσα λεφτα σαν τον ανεργο που σκαει 750€ την ημερα κυκλοφοριας του iPhone για να πουλησει μουρη και να ριξει γκομενα. Ελπιζω το post μου να σε οδηγησει στην σωστη επιλογη 4
atheatos Δημοσ. 1 Μαΐου 2014 Δημοσ. 1 Μαΐου 2014 Αν θες MAC μόνο για το Mac OS δεν χρειάζεται να ξοδέψεις τόσα λεφτά....εξάλλου δεν είσαι υποχρεωμένος να αγοράσεις Mac καν. virtual machine,hackintosh κλπ. Αν θες γιατι σου αρέσει και σαν hardware τότε με 2000 έχεις πολύ καλές επιλογές. Ότι διαλέξεις φρόντισε να έχει πάνω απο 4gb ram ώστε να το ευχάριστηθεις στο μέγιστο βαθμό.
thelos257 Δημοσ. 1 Μαΐου 2014 Μέλος Δημοσ. 1 Μαΐου 2014 Συγνωμη παιδια, καλα ολα αυτα που λετε αλλα εχουμε βγει off topic. Το παιδι δεν ειναι ουτε προγραμματιστης σαν εμας ουτε τιποτα, ειναι ο μεσος Ελληνας χρηστης στην Ελλαδα του 2014 που οπου ακουγεται μηλο ολοι κανουν κρα. Θελει απλα να διαφερει απο την μαζα (και καλα κανει) Ομως το mac ειναι προιον για λιγους οπως πολυ σωστα εχει ειπωθει, προιον για λιγους που το χρειαζονται και καλως η κακως δεν το χρειαζεσαι φιλε μου, τα windows 8.1 ειναι μια χαρα για τις καθημερινες δουλιες. Παρε με 700-800€ ενα ultrabook και με τα υπολοιπα 1200 χτισε ενα pc να κανεις δουλεια σου. Η λογικη του "δινω 2000€ και παιρνω mac το οποιο γ^$ει και δερνει ολα τα μηχανηματα γιατι ειναι ενα μηλο απο πισω να φωτιζει ειναι λαθος". Ειδικα σε τετοια εποχη το να ξοδεψεις 2000€ σε ενα μηχανημα που δεν χρειαζεσαι ειναι εγκλημα. Οποτε οχι μην παρεις mac απλα για να εχεις mac, ειναι σπαταλη και βλακεια μαζι. Εγω ηθελα mac αλλα ειμαι φοιτητης και δεν εχω και τα τρελα λεφτα να πω οτι οκ το πηρα, εφτιαξα το hackintosh μου και το εβαλα και ολα καλα, ομως πληρωσα μηχανημα που το αντιστοιχο σε apple θα εκανε +50% σε χρηματα και δεν εχει να ζηλεψει τιποτα απο ενα iMac για παραδειγμα εκτος απο το design. Μου αρεσει το mac για την εμπειρια χρησης του οπου τα κολληματα ειναι ανυπαρκτα και το περιβαλλον ειναι user friendly και οταν γραφω κωδικα το γεγονος οτι ειναι απο την φυση του λειτουργικο φτιαγμενο για προγραμματιστες μου λυνει τα χερια. Πριν παρω mac ειχα ubuntu αλλα την στιγμη που χρησιμοποιησα το λειτουργικο επαγγελματικα δεν ηθελα να γυρισω πισω με τιποτα, οποτε για να καταληξουμε, αν εισαι επαγγελματιας φωτογραφος, προγραμματιστης ή εισαι youtuber ή οτιδηποτε αλλο το οποιο να απαιτει ενα αξιοπιστο και δυνατο μηχανημα που δεν θα σε αφησει ποτε ξεκρεμαστο ναι παρε mac, αν οχι τα windows σου ειναι μια χαρα, δεν το εχεις αναγκη μην ξοδεψεις τοσα λεφτα σαν τον ανεργο που σκαει 750€ την ημερα κυκλοφοριας του iPhone για να πουλησει μουρη και να ριξει γκομενα. Ελπιζω το post μου να σε οδηγησει στην σωστη επιλογη Φιλε μου σε ευχαριστω παρα πολυ να σαι καλα θα δω τι θα κανω φυσικα εχω πολυ καιρο μεχρι το καλοκαιρι ακομα ενα και δυο μηνες για να το σκεφτω το ολο θεμα απλος θελω ενα iMAC που να ειναι Υλικο και λογισμικο της Apple μαζι δεν ζητησα να παω στο φεγγαρι. Το γνωριζω οτι για μενα που δεν δουλευα ποτε μου Mac θα ναι δυσκολο νατο χρεισιμοποιησω αλλα θα μαθω οπως εμαθα τα windows θα μαθω και το Mac της Apple που δεν ειναι και το πιο δυσκολο πραμα στον κοσμον. Να σε ρωτησω στον υπολογιστη μ που εχω τωρα εχει Windows 7 Home premium με υπολογιστικη δυναμη επεξεραστη ιντελ core i7 και μνημη ram 4gb ειναι το dell studio xps8100 το οποιο το αγορασα προπερσι αν θυμαμαι καλα. Θα μπορουσα να του βαλω πανω τα Mac αν τα βρω απο κανενα πειρατικο σιτε για να πειραματιστω πανω τους ετσι ωστε να μην κανω καμια χαλατρα στο iMac μου που θα αγορασω και να τρεχω μετα και να μην φτανω. Γιατι ειναι ακριβα να τα αγορασεις εε ποσα θα ναι η επιδιοθρωση του ; Λογικα ειναι τα πραγματα.
Timonkaipumpa Δημοσ. 1 Μαΐου 2014 Δημοσ. 1 Μαΐου 2014 Συγνωμη παιδια, καλα ολα αυτα που λετε αλλα εχουμε βγει off topic. Το παιδι δεν ειναι ουτε προγραμματιστης σαν εμας ουτε τιποτα, ειναι ο μεσος Ελληνας χρηστης στην Ελλαδα του 2014 που οπου ακουγεται μηλο ολοι κανουν κρα. Θελει απλα να διαφερει απο την μαζα (και καλα κανει) Ομως το mac ειναι προιον για λιγους οπως πολυ σωστα εχει ειπωθει, προιον για λιγους που το χρειαζονται και καλως η κακως δεν το χρειαζεσαι φιλε μου, τα windows 8.1 ειναι μια χαρα για τις καθημερινες δουλιες. Παρε με 700-800€ ενα ultrabook και με τα υπολοιπα 1200 χτισε ενα pc να κανεις δουλεια σου. Η λογικη του "δινω 2000€ και παιρνω mac το οποιο γ^$ει και δερνει ολα τα μηχανηματα γιατι ειναι ενα μηλο απο πισω να φωτιζει ειναι λαθος". Ειδικα σε τετοια εποχη το να ξοδεψεις 2000€ σε ενα μηχανημα που δεν χρειαζεσαι ειναι εγκλημα. Οποτε οχι μην παρεις mac απλα για να εχεις mac, ειναι σπαταλη και βλακεια μαζι. Εγω ηθελα mac αλλα ειμαι φοιτητης και δεν εχω και τα τρελα λεφτα να πω οτι οκ το πηρα, εφτιαξα το hackintosh μου και το εβαλα και ολα καλα, ομως πληρωσα μηχανημα που το αντιστοιχο σε apple θα εκανε +50% σε χρηματα και δεν εχει να ζηλεψει τιποτα απο ενα iMac για παραδειγμα εκτος απο το design. Μου αρεσει το mac για την εμπειρια χρησης του οπου τα κολληματα ειναι ανυπαρκτα και το περιβαλλον ειναι user friendly και οταν γραφω κωδικα το γεγονος οτι ειναι απο την φυση του λειτουργικο φτιαγμενο για προγραμματιστες μου λυνει τα χερια. Πριν παρω mac ειχα ubuntu αλλα την στιγμη που χρησιμοποιησα το λειτουργικο επαγγελματικα δεν ηθελα να γυρισω πισω με τιποτα, οποτε για να καταληξουμε, αν εισαι επαγγελματιας φωτογραφος, προγραμματιστης ή εισαι youtuber ή οτιδηποτε αλλο το οποιο να απαιτει ενα αξιοπιστο και δυνατο μηχανημα που δεν θα σε αφησει ποτε ξεκρεμαστο ναι παρε mac, αν οχι τα windows σου ειναι μια χαρα, δεν το εχεις αναγκη μην ξοδεψεις τοσα λεφτα σαν τον ανεργο που σκαει 750€ την ημερα κυκλοφοριας του iPhone για να πουλησει μουρη και να ριξει γκομενα. Ελπιζω το post μου να σε οδηγησει στην σωστη επιλογη Αυτό το "για να έχεις mac" θεωρώ πως είναι λίγο παρεξηγημένο. Πέρα από τα προγραμματιστικά εργαλεία, ανέφερα και λίγες λειτουργικές ευκολίες. Π.χ., συντομεύσεις. Το πιο απλό παράδειγμα είναι το που βρίσκεται το menu "Ρυθμίσεις"/"Preferences". Μπορεί ένας Windows user να πει ότι για το 90% από τα λογισμικά που έχει πως αυτό το menu είναι "εκεί"; Στο MAC μπορείς. Αυτό είναι ένα μικρό παράδειγμα για το τι χρειάζεται να ξέρεις (π.χ.) για το που να βρεις τις ρυθμίσεις ενός λογισμικού. Εκεί που είναι όλων. Στο cmd + , . Τελεία. Μετά, κολλάει μία εφαρμογή. Στο windows κατά 30% θα πιάσει το "close this window" αλλιώς task manager κτλ κτλ. Στο MAC OS απλά δεξί κλικ στην εφαρμογή και force quit. Πάντα το ίδιο, πάντα λειτουργεί. Θες να ψάξεις κάτι; Στο Windows κάνεις search και μαζί ένα ευχέλαιο. Στο MAC OS το spotlight όχι απλά βρίσκει αρχεία και λογισμικά αλλά ψάχνει και στα περιεχόμενα (π.χ. history από web browser και pdfs) αλλά και στις επαφές σου (ναι, μπορείς να βρεις και επαφές). Θες να μοιραστείς ένα κείμενο με κάποιον που είναι στο δωμάτιο; Επιλογή του κειμένου, δεξί κλικ, speech και "start speech". Το MAC OS διαβάζει το κείμενο για να το ακούς εσύ και ο άλλος που είναι μαζί σου και ΝΑΙ λειτουργεί και για ελληνικά (και ανακατεμένα με αγγλικά). Θες να βρεις τα αρχεία μίας εφαρμογής; Δεν θα αναρωτιέσαι "Είναι στο program files; Στο program files 32; Στο C; Πού είναι η εφαρμογή οεο; Είναι όλες σε έναν φάκελο. Όλες εκεί, πάντα εκεί. Θες να βάλεις να δοκιμάσεις 20 εφαρμογές; Δεν θα ανησυχείς "Ωχ, μην χαλάσει η registry, μην ανακατευτεί το λειτουργικό". Απλά τις βάζεις και εάν δεν σου αρέσουν τις βγάζεις. Τόσο απλά. Θες να μεταφέρεις ένα αρχείο; Δεν θα πρέπει να σκέφτεσαι "Χμ, τώρα θα κάνει copy ή cut;". Εάν είναι μέσα στο ίδιο μέσα (π.χ. usb stick, ο σκληρός του Η/Υ κτλ) κάνει move/cut. Αλλιώς copy. Εάν θες διαφορετική έκδοση ενός αρχείου καθώς το δουλεύεις απλά στο παράθυρο της εφαρμογής (πάνω στον τίτλο) δεξί κλικ και make copy. Έτοιμο. Ούτε να σκέφτεσαι ποιο αρχείο είναι, πού είναι κτλ κτλ κτλ. Θες να κάνεις κάτι αλλά μέσα στην μέρα κουράστηκες; Δεν είναι ανάγκη να κλείνεις όλα τα παράθυρα.. απλά αλλάζεις επιφάνεια εργασίας. Οι ευκολίες που δίνει είναι πάρα πολλές εάν συγκριθεί με το Windows. Και οι περισσότερες είναι για τον ΜΕΣΟ χρήστη ή και τον αρχάριο. Απλά η τόση ευκολία συνδυαζόμενη με τα καλούδια για την ανάπτυξη λογισμικού απογειώνει το σύστημα για κάποιον που ασχολείται με προγραμματισμό. Το hackintosh ενώ μεν προσφέρει την δυνατότητα να έχει κανείς MAC OS στερεί δε την όλη απόλαυση η οποία είναι το να μην σκέφτεται κανείς το πως θα κάνει κάτι για να λειτουργήσει ο Η/Υ. Απλά το κάνει. Έτσι, με έναν Apple Η/Υ απλά το μηχάνημά σου λειτουργεί για εσένα. Το μόνο μειονέκτημα που έχει είναι ότι επειδή ακριβώς σε δένει τόσο πολύ με το οικοσύστημα της Apple και επειδή ακριβώς τα εργαλεία της κρατάνε, μετά από καιρό είναι δύσκολο να αλλάξεις περιβάλλον. Είναι λίγο περιοριστικό. Επίσης, δεν δίνει την ίδια ευκολία στο να βάλει κανείς dual boot σε κάποια Linux διανομή. Ειδικά το τελευταίο το θεωρώ πολύ μείον (συν ότι τόσα χρόνια δεν φτιάχνει μία εφαρμογή για να ανιχνεύει τα αρχεία που μπορεί να έχει αφήσει μία εφαρμογή και το appzapper είναι must). Εν κατακλείδι... Εάν ο TS είναι νέος (ήτοι κάτω από 23) και έχει όρεξη να πειραματίζεται με Η/Υ τότε σαφώς και προτείνω την αγορά ενός Dell laptop στο οποίο θα μπει Ubuntu (ή Mint) ή Arch (αναλόγως με το πόσο όρεξη έχει). Πολύ καλό service και καλό value for money. Επίσης, δεν είμαστε πλέον στο 1990 που για να έχεις Linux έπρεπε να έχεις MSc σε πληροφορική ή να καίγεσαι. Το Linux έχει γίνει πολύ φιλικό για τον μέσο χρήστη. Eάν όμως έχει μεγαλώσει λίγο ή/και βαριέται πλέον να ασχολείται με Η/Υ και formats και setαρίσματα λειτουργικών τότε δαγκωτό Apple. Σε κάθε περίπτωση μακριά από Windows. Είναι κρίμα ο κόσμος να ασχολείται ακόμα με αυτό το λειτουργικό και όλα τα παρελκόμενα επειδή και μόνο μπορεί εκεί να παίζει παιχνίδια. 2
Καρχαρίαςςς Δημοσ. 1 Μαΐου 2014 Δημοσ. 1 Μαΐου 2014 Φιλε μου σε ευχαριστω παρα πολυ να σαι καλα θα δω τι θα κανω φυσικα εχω πολυ καιρο μεχρι το καλοκαιρι ακομα ενα και δυο μηνες για να το σκεφτω το ολο θεμα απλος θελω ενα iMAC που να ειναι Υλικο και λογισμικο της Apple μαζι δεν ζητησα να παω στο φεγγαρι. Το γνωριζω οτι για μενα που δεν δουλευα ποτε μου Mac θα ναι δυσκολο νατο χρεισιμοποιησω αλλα θα μαθω οπως εμαθα τα windows θα μαθω και το Mac της Apple που δεν ειναι και το πιο δυσκολο πραμα στον κοσμον. Να σε ρωτησω στον υπολογιστη μ που εχω τωρα εχει Windows 7 Home premium με υπολογιστικη δυναμη επεξεραστη ιντελ core i7 και μνημη ram 4gb ειναι το dell studio xps8100 το οποιο το αγορασα προπερσι αν θυμαμαι καλα. Θα μπορουσα να του βαλω πανω τα Mac αν τα βρω απο κανενα πειρατικο σιτε για να πειραματιστω πανω τους ετσι ωστε να μην κανω καμια χαλατρα στο iMac μου που θα αγορασω και να τρεχω μετα και να μην φτανω. Γιατι ειναι ακριβα να τα αγορασεις εε ποσα θα ναι η επιδιοθρωση του ; Λογικα ειναι τα πραγματα. Δεν θα σε δυσκολεψει καθολου το Mac OS ειναι πολυ απλο λειτουργικο, απο την φυση του ολα ειναι drag n drop ουτε μπλεκεις με installers και βλακειες ουτε τιποτα, στο μεγαλυτερο μερος με καλυψε ο φιλος απο πανω, για τον μεσο χρηστη ειναι το τελειο λειτουργικο και στους προγραμματιστες ειναι το τελειο εργαλειο, απλα ειναι λιγο τραβηγμενο να σκασεις 2000€ για να παρεις mac μονο και μονο επειδη βαρεθηκες τα windows η δεν ξερω και γω τι. Σε καθε περιπτωση κοιτας σε 27" γιατι ο 21.5" ειναι τραγικος σε θεμα μεγεθους/τιμης και κοιτας αυτον εδω με fusion drive το οποιο σε ανεβαζει στα 2240 ή αγοραζεις 120αρη ssd και τους το πας να στον βαλουν αυτοι γιατι πολυ απλα εν ετη 2014 ο 7200rpm δισκος σε μηχανημα των 2020€ ειναι απλα για γελια και για κλαματα μαζι. Η εναλλακτικη σου ειναι με 2000€ και πιο κατω να φτιαξεις ενα υπερτουμπανο μηχανημα και να του περασεις mac εσυ το οποιο δεν ειναι τοσο δυσκολο αν εχεις ορεξη και αγορασεις τα σωστα κοματια.
tasos555 Δημοσ. 1 Μαΐου 2014 Δημοσ. 1 Μαΐου 2014 ρε μεγάλε Dr.Fuzzy αφου είναι τόσο καλά τα mac γιατί μόλις σου είπε ο aneurysm σου δίνει το pc του. του είπες ερχομέ να το πάρω μήπως λέω εγώ τώρα σου λυπούν τα παιχνίδια και τα πολλά προγράμματα και ο καλώς προγραμματιστικα εργαλεία τον win και ξέρω τι θα μου πεις δεν είχες πότε mac osx για αυτό δεν ξέρεις τίποτα και παράτα μας. εγώ σου λέω πως έχω mac osx στον amd μου τα συμπεράσματα δικά σου. έχω χρησιμοποιήσει και τα τρία λειτουργικά αναφερόμενος σε linux,mac,win και έχω κάνει αρκετές δουλειές πάνω σε αυτά οπός προγραμματισμο και άλλες πολλής. όμως στο το υπογράφω αυτό τα win είναι πολύ μπροστά επειδή κατάλαβα πως το παλικάρι θέλει να κάνει μόστρα ποιο πολύ δικαίωμα του στην τελική έτσι. εγώ σου λέω κράτα ένα από τα λαπτοπ σου και βάλτου mac osx και δώσε το 2000 για ένα gaming pc που θα τα έχει όλα ηχεία οθόνες ποντική σωστό πληκτρολόγιο σωστό να είσαι άρχοντες βρε αδερφέ
Καρχαρίαςςς Δημοσ. 1 Μαΐου 2014 Δημοσ. 1 Μαΐου 2014 ρε μεγάλε Dr.Fuzzy αφου είναι τόσο καλά τα mac γιατί μόλις σου είπε ο aneurysm σου δίνει το pc του. του είπες ερχομέ να το πάρω μήπως λέω εγώ τώρα σου λυπούν τα παιχνίδια και τα πολλά προγράμματα και ο καλώς προγραμματιστικα εργαλεία τον win και ξέρω τι θα μου πεις δεν είχες πότε mac osx για αυτό δεν ξέρεις τίποτα και παράτα μας. εγώ σου λέω πως έχω mac osx στον amd μου τα συμπεράσματα δικά σου. έχω χρησιμοποιήσει και τα τρία λειτουργικά αναφερόμενος σε linux,mac,win και έχω κάνει αρκετές δουλειές πάνω σε αυτά οπός προγραμματισμο και άλλες πολλής. όμως στο το υπογράφω αυτό τα win είναι πολύ μπροστά επειδή κατάλαβα πως το παλικάρι θέλει να κάνει μόστρα ποιο πολύ δικαίωμα του στην τελική έτσι. εγώ σου λέω κράτα ένα από τα λαπτοπ σου και βάλτου mac osx και δώσε το 2000 για ένα gaming pc που θα τα έχει όλα ηχεία οθόνες ποντική σωστό πληκτρολόγιο σωστό να είσαι άρχοντες βρε αδερφέ Εβγαλα τα ματια μου. Και οχι τα windows δεν ειναι πιο μπροστα, αν δεν παιζεις παιχνιδια καλυτερα παρε mac η βαλε linux, πλεον δεν ειναι desktop λειτουργικο, ειναι μεγαλο λαθος να προσπαθουν να κανουν ενα λειτουργικο για ολα τα συστηματα laptop/desktop/tablet/smartphone γιατι δεν γινεται, τα 8.1 ειναι βελτιωμενα αλλα πραγματικα ειναι για γελια σε σχεση με το mavericks. Γενικα τα windows ειναι αιωνες πισω σε θεμα χρηστικοτητας και στα παντα εκτος απο τα παιχνιδια και το ρημαδι το autocad που αν δεν εχεις windows δεν μπορεις να το δουλεψεις σε mac παρα μονο μεσω vm. Μοστρα με iMac δεν κανεις, αν ηθελε ντε και καλα macbook τοτε μπορει και να το ηθελε για μοστρα π.χ να το παρει μαζι του για καφε στα starbucks αλλα πιθανολογω πως το παιδι η θελει αξιοπιστο μηχανημα η θελει να αλλαξει το σαπιο λειτουργικο της microsoft το οποιο παρεπιπτοντως ξεκινησε αντιγραφοντας το mac. Καλο βραδυ αποχορω!
Dr.Fuzzy Δημοσ. 2 Μαΐου 2014 Δημοσ. 2 Μαΐου 2014 ρε μεγάλε Dr.Fuzzy αφου είναι τόσο καλά τα mac γιατί μόλις σου είπε ο aneurysm σου δίνει το pc του. του είπες ερχομέ να το πάρω μήπως λέω εγώ τώρα σου λυπούν τα παιχνίδια και τα πολλά προγράμματα και ο καλώς προγραμματιστικα εργαλεία τον win και ξέρω τι θα μου πεις δεν είχες πότε mac osx για αυτό δεν ξέρεις τίποτα και παράτα μας. εγώ σου λέω πως έχω mac osx στον amd μου τα συμπεράσματα δικά σου. έχω χρησιμοποιήσει και τα τρία λειτουργικά αναφερόμενος σε linux,mac,win και έχω κάνει αρκετές δουλειές πάνω σε αυτά οπός προγραμματισμο και άλλες πολλής. όμως στο το υπογράφω αυτό τα win είναι πολύ μπροστά επειδή κατάλαβα πως το παλικάρι θέλει να κάνει μόστρα ποιο πολύ δικαίωμα του στην τελική έτσι. εγώ σου λέω κράτα ένα από τα λαπτοπ σου και βάλτου mac osx και δώσε το 2000 για ένα gaming pc που θα τα έχει όλα ηχεία οθόνες ποντική σωστό πληκτρολόγιο σωστό να είσαι άρχοντες βρε αδερφέ Μεγάλε Τάσο...πρώτα απ'όλα μάθε να γράφεις Ελληνικά σωστά (και ένα spellchecker κάνει δουλειά)! Επίσης μεγάλε Τάσο, δε γνωρίζω την ηλικία σου, αλλά επειδή εγώ είμαι μάλλον λίγο παλιότερος από εσένα να σου πω ότι η τελευταία φορά που έπαιξα παιχνίδια ήταν σε Commodore 64, Atari 1040STfm και Αmiga 500...Τα γνωρίζεις τα μηχανήματα αυτά; Χρησιμοποιώ Unix, Linux και MacOS (προ MacOSX αν γνωρίζεις τη διαφορά) από το 90κάτι και μπορώ να τεκμηριώσω τεχνικά τους λόγους για τους οποίους θεωρώ (και είναι) τα Windows ένα μέτριο έως κακό λειτουργικό. Εσύ μπορείς; Hackintosh ναι και λοιπόν; Ανακάλυψες την Αμερική! Στείλτο για δημοσίευση στο Science! Άμα θέλει παιχνίδια παίρνει ένα playstation, xbox κλπ και τελειώνει η ιστορία! Δεν χρειάζεται να φτιάξει το "τέρας" καγκουρό-Χριστουγενιάτικο PC με τα Νέον-LED-διπλές εξατμίσεις και δε συμμαζεύεται! Σε κάθε περίπτωση μακριά από Windows. Είναι κρίμα ο κόσμος να ασχολείται ακόμα με αυτό το λειτουργικό και όλα τα παρελκόμενα επειδή και μόνο μπορεί εκεί να παίζει παιχνίδια. Δε θα μπορούσα να το γράψω καλύτερα! 1
tasos555 Δημοσ. 2 Μαΐου 2014 Δημοσ. 2 Μαΐου 2014 ξέρεις φίλε από το 90 τα παιχνίδια έχουν υποστεί μια ανάπτυξη 1 τα mac είναι πίσω από τα win γιατί πάντα η apple ήταν πίσω από την ms 2 τα mac είναι χάλια γιατι απαιτούν από τον καταναλωτή να διάθεση ένα τεράστιο πόσο το οποίο σε καμιά περίπτωση δεν έχει σχέση με τις δυνατότητες του υπολογιστή.αν κοστολογήσεις ένα imac των 1500 θα δεις πως θα βγει κάτω από τα 1000 η εταιρία άπλα σε κλέβει και σε κοροϊδεύει μες την μάπα σου 3 η συσκευές της apple συνεργαζόνται μόνο με συσκευές τις apple και όχι τόσο εύκολα με τα android και τα wp8 4.αν θες να βάλεις ένα usb wifi θα πρέπει να είναι συμβατό 5 εγώ έχω να πρωτινό κάτι αφου και εγώ έχω mac και εσυ λογικά έχεις win. γιατι τα win μπορείς να βάλεις παντού εύκολα win. γιατι να μην χρησιμοποιώ εγώ αποκλειστικά για μια βδομάδα τα mac και εσύ αντίστοιχα τα win και σε μια βδομάδα να πούμε τις εντυπώσεις μας
Προτεινόμενες αναρτήσεις