Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημερα σε ολους και καλο μηνα,

εχω ενα θεμα με την συνδεση μου στο ιντερνετ η οποια προεκυψε ξαφνικα 

προκειται για καινουριο υπολογιστη σταθερο.

το προβλημα ξεκινησε οταν χρησιμοποιουσα μια wifi κεραια (εκλεβα ιντερνετ) την οποια την χρησιμοποιουσα στο λαπτοπ και μια στον σταθερο. στο λαπτοπ δουλευει κανονικα και την ανγνωριζει. ξαφνικα οταν πηγα να την συνδεσω στον σταθερο μου εβρισκε τα δικτυα συνδεοταν αλλα δεν τα αναγνωριζε.

τωρα που γυρισα σπιτι μου και προσπαθησα να συνδεσω με erthnet καλωδιο δεν μου βρισκει καν το δικτυο. στην επιδιορθωση μου βγαζει '' ο προσαρμογεας ΄τοπική σύνδεση΄ δεν έχει έγκυρη ρύθμιση παραμέτρων IP

μια γρηγορη απαντηση θα ηταν πολυτιμη... ευχαριστω

επισης οταν πηγα να περασω τους drivers για την καρτα δικτυου απο το σιντι μου εβγαζε : the realteck controller was not found , if sleep mode is enabled please plug the cable 

Δημοσ.

Κλεισε το PC για ενα 15αλεπτο και μετα ανοιξε το παλι,λογικα δεν θα εχεις προβλημα.Αυτο γινεται γιατι σε μερικες μητρικες υπαρχει η επιλογη να κλεινονται απο το bios συσκευες που δεν χρησιμοποιουνται για εξοικονομηση ενεργειας. Οποτε η εσυ επελεξες αυτην την επιλογη η υπηρχε default.Για να μην στο ξανακανει βρες το στο bios και αλλαξε το.(Bios>advanced>deep sleep>disabled.)

Δημοσ.

δεν νομιζω οτι ειναι θεμα χρονου γιατι το προβλημα το εχω μερες απλα πιστευα οτι μολις το συνδεσω με ερθνετ θα ηταν οκ. 

το πς εμεινε και κλειστο αρκετες ωρες και μερες δεν νομιζω οτι θα δουλεψει αυτο. αν και το δοκιμαζω τωρα. οσο για τα bios, δεν βλεπω επιλογη για deep sleep

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...