Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

εεε  μα λέω και εγώ. μας μπέρδεψε απίστευτα άλλη φορά να είσαι ποιο κατατοπιστικός. για κάλο το λέω

δεν έχεις θέμα με το pc σου το θέμα είναι στο usb που έχεις κανε του ένα format και όλα θα είναι οκ 

Δημοσ.

Φιλοι μου το συστημα μου δεν ειχε συσκευη dvd, οσες φορες εχω κανει format  το εχω κανει απο φλασακι .Λογω ομως του προβληματος σημερα αγορασα ενα dvd με το οποιο τελικα  bootare και ετσι εγκατεστησα το linux.Παρόλα αυτα το συστημα εξακολουθει να μην εκκινει απο φλασακι.Ολες οι θυρες usb λειτουργουν και επισης εχω δοκιμασει το φλασακι η μαλλον τα φλασακια σε αλλο pc και λειτουργουν κανονικα...

Δημοσ.

Μου εχει συμβεί και μένα κατι παρόμοιο.

Αυτο που έκανα πάντα ήταν οτι ξαναφλασαρα το usb στικ με τα windows και μετα δοκιμαζα άλλες θύρες, είτε τις μπροστινες είτε απο πίσω.

Απο κει και πέρα μπορείς να δοκιμάσεις να βάλεις μέσω του bios να κάνει boot μόνο μέσω του USB. Μηπως και βγάλεις ακρη... 

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλησπερα..

ειδα τον τιτλο και και μου συνβαινει αυτο ακριβως που νομιζαν τα παιδια που ηθελαν στην αρχη να βοηθησουν.

δλδ. το pc μου δεν bootαρει με τιποτα.

Ας παρουμε τα πραγματα απο την αρχη.

Εχω 1 pc που το εφτιαξα με πολυ κοπο ($) και μερακι λογω games (παιζω απο 7 χρονων, ειμαι 34 :P )

mobo: msi p35 platinum

intel 8400

2 crossair x2g

τροφοδ. 450 evolve

και καρτουλα gforce 9600gt που με κρατησε μεχρι τωρα πολυ καλα και εξακολουθει να σηκωνει αρκετα παιχνιδια

τον τελευταιο καιρο μου πετουσε κατι μπλε οθονες (μια σημερα, μια μεθαυριο, τετοι ρυθμο)

δεν εδωσα την πρεπουσα σημασια και απλα εκανα κανονικη επανεκκινηση και ολα οκ.

προχτες πηρα μια καινουργια καρτα (gigabyte GTX650) και ημουν μες στην καλη χαρα να την φορεσω

κανω το ξεσκονισμα μου σε ολο το pc δλδ βγαζω ολα τα κομματια 1-1 εκτος απο το τροφοδοτικο

και τα κουμπωνω ξανα με ορεξη και λαχταρα

και εκει που περιμενω να μπω στα win τσουπ BSOD (οχι παλι λεω)

ξανα reset μου βγαζει καντε repair fix το λειτουργικο. παταω τσουπ error

βαζω το disk για να κανω repair απο εκει τιποτα κανει reset

προσπαθω να κανω recovery τιποτα δεν προλαβαινει να κανει πολλα αμεσως reset

ποτε μπλε οθονες με διαφορετικους κωδικους σφαλματων, ποτε επανεκκινηση.

Δεν μενει τιποτα αλλο παρα να κανω καθαρη εγκατασταση απο την αρχη

στο φορτωμα των αρχειων τσουπ επανεκκινηση

3 μερες τωρα καμια τυχη

Α! εβαλα και δισκακι με ubuntu να ελεγξω τον δισκο τιποτα (kernel panik)

οι θερμοκρασια της cpu στο bios μου δειχνει κανονικα 35 - 39

να ειναι η mobo?

οποιαδηποτε βοηθεια ευπροσδεκτη ευχαριστω.

edit: ανοιξα το pc για ακομα μια προσπαθεια και μου ανοιξαν τα win με παραθυρο οτι εγινε με επιτυχια η επαναφορα συστηματος (μαλλον καποια απο τις πολλες προσπαθειες που επιχειρουσα να κανω)

σε res.800x600 χωρις να βγαζει τiπoτα στο try, ουτε συνδεση, ουτε αντιvarius, ουτε nvidia tpt.

ολα αυτα για 5 λεπτα το πολυ και αποκορυφωμα ενα ωραιο BSOD

δεν προλλαβα να κανω και πολλα πρα μονο να πατησω check disk την επομενη που θα κανω επαννεκινηση.

δυστηχως αλλη επιτυχημενη επανεκκινηση δεν εγινε και ξαναγυρισαμε στις μαυρες οθονες και στα autorestart

edit2: καλημερα

αποτι διαπιστωσα το προβλημα ηταν σε υπερθερμανση καποιου κομματιου

αφου το pc ανοιγει για πολυ λιγο μετα απο ωρες που ειναι κλειστο

σκεφτηκα να ακολουθησω τον οδηγο (BSOD και μετα τι?)

ξεκινωντας με memtest

βρηκε 4,5 μυρια errors μεχρι το 4 περασμα στο 31%

περιτο να πω κατι παραπανω

DSCN1658

Επεξ/σία από periklis222
Δημοσ.

Τεσταρε μια μια τις ram, να δεις ποιο απο τα δύο ντιμάκια δημιουργει το πρόβλημα... Δοκίμασε και σε αλλες θυρες στο motherboard.

Παντως δοκίμασε και κάτι άλλο... Μπές στο Bios και δες σε ποια συχνοτητα παίζουν οι μνημες. Κάνε ενα step down και ξαναδοκίμασε... 

Δημοσ.

Καλησπερα....

μετρησα μια μια τις μνημες και η μια μου εβγαλε 300.000+ errors

και η αλλη καμια 20αρια χιλιαδες errors

ετσι αποφασισα να παω να αγορασω καμια μνημη απο κανενα μαγαζι της γειτονιας τουλαχιστον να ανοιξει το pc

και να δω τι μπορω να κανω απο μεσα

ο τεχνικος μου ειπε:

"μην αγοραζει τσαμπα μνημη μπορει να φταιει και mobo, αστο να του κανω ενα ελεγχο να δω ακριβως τι φταιει"

ετσι σημερα ειμαι χωρις το pc μου, ειναι στην εντατικη :(

πρωτη φορα το αφηνω σε ξενα χερια, θα το προσεχει αραγε?????

ευχαριστω παντος casperino.

Δημοσ.

Δικιο εχει μπορει να φταιει και η mobo, ακομη και τροφοδοτικο μπορει να φταιει για ram errors. Βεβαια οι πιθανοτητες ειναι παντα στις μνημες.

Δημοσ.

καλησπερα και παλι....

τελικα το προβλημα ηταν στις μνημες

πηγα απο το καταστημα να παραλλαβω το pc μου και αγορασα και 2 μνημες δυστηχως ομως στα 667 mhz αντι στα 800 που ειχα

διοτι δεν ειχε και σεν ειχα υπομονη να περιμενω αλλη μια μερα

κουμπωνει το παλικαρι τις μνημες απανω και βλεπω οτι τις εβαλε σε διπλανα slot 1-2 αντι για 1-3 ή 2-4 

λεω απο μεσα μου "ωραιος μαστορας, τελος παντων"

παω σπιτι και τις φοραρω στις 1 και 3 

ανaβω το pc και λειτουργουσαν μονο τα ανεμιστηρια για 1-2δευ. και ξαναξεκινουσε.......συνεχεια αυτο.

"τα νευρα μου, ετοιμος να παρω τηλ για μανουρα"

φοραω τις μνημες στις 2 και 4 υποδοχες και το pc πηρε μπρος ΑΛΛΑ χωρις να βλεπω τιποτα 

απο τις Blue screen πηγαμε στις Black screen.

τελικα σκεφτομαι να τις φορεσω οπως τις εβαλε το παλικαρι και .....voila

το pc δουλευει μια χαρα.

τι εγινε? εχουν χαλασει τα slot?

ειναι σημαδι οτι η mobo ειναι στα τελευταια της?

με αυτη την σειρα θα αντεξουν στον χρονο?

αυτα... για αυτους που μπορει να αντιμετωπιζουν παρομοια προβληματα

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...