Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Κάποιοι έχουν ανάγκη αυτά τα 3-4 milisecond που χάνουν όταν νομίζουν ότι lagαρουν οι android συσκευές. Είναι οι ίδιοι που όταν δεν είναι κατά το δικό τους smooth το ui αρνούνται να κοιτάξουν την οθόνη.

File manager, bluetooth sharing, επιλογή για ότι app θέλεις ως default κτλ βέβαια δεν έχουν σημασία. Να μην έχει milisecond lag και να είναι smooth... αυτά

• Like 2
  • Απαντ. 50
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Και όμως, η Samsung κατάφερε το ακατόρθωτο:

Το παλιό της μοντέλο είναι ΠΑΝΤΟΥ καλύτερο απο το νέο.

Το Note 10,1 2014 είναι καλύτερο στα πάντα, από οθόνη μέχρι ταχύτητες χώρου αποθήκευσης και αυτονομία, από το καινούριο Tab Pro 10,1.

Και 3GB RAM για το παλιό, 2GB για το καινούριο.

Εκτός και αν δεν αποτελεί αντικαταστάτη αλλά κάποιο παράλληλο μοντέλο (δεν το νομίζω, και το 12.2 ιν Tab Pro ψιλο-μάπα είναι. Επίσης οι αρχικές τιμές λιανικής τους ήταν πολύ κοντά)...

Reviews:

Tab Pro: http://www.notebookcheck.net/Double-Review-Samsung-Galaxy-Tab-Pro-10-1-Tablet.113647.0.html

Note 2014: http://www.notebookcheck.net/Review-Samsung-Galaxy-Note-10-1-2014-Edition-Tablet.106669.0.html

Όσο για το lag, εννοείται ότι φταίει το TouchWiz της Samsung. Όλα λύνονται με μία AOSP custom rom ... όπου το tablet θα πετάει!

Γενικά, μια χαρά αγορά είναι στα 399€.

To ενα ειναι note to αλλο απλα galaxy . Θα βγει και νεο note 10αρι καποια στιγμη . Αλλη κατηγορια οπως και στα κινητα της samsung γινεται αυτο το note 3 που κυκλοφορησε φθινοπωρο ειχε 3 gb ram το s5 που τωρα κυκλοφορησε ειχε 2 gb ram .

• Like 1
Δημοσ.

Από που προκύπτει αυτό?

τρολλλαρει ειχα το ipad mini retina και δεν παρατηρησα καμια διαφορα στην εμπειρια χρησης ποσο μαλιστα οταν διαβαζω για το inferior μοντελο με χαμηλη αναλυση και επεξεργαστη να λεει οτι ειναι ανωτερο απο το note ;)

Καλό θα ήταν να κρατάμε και ένα επίπεδο στη μεταξύ μας επικοινωνία και να μην μιλάμε πίσω από την ασφάλεια της ανωνυμίας.

Ούτε τρολάρω ούτε μπήκα να ανοίξω διαξιφισμό... απλά κατέγραψα την άποψή μου χωρίς παρωπίδες και φανατισμούς.

Μόνο μηλοπροϊόν που έχω είναι το mini.. ειδάλλως από την εποχή iphone 3GS και μετά είμαι μόνο με Android και δη κυρίως Samsung, από tablet δε έχουν περάσει πάμπολλα ANDROID από τα χέρια μου αλλά αυτό που εμένα μου κάθισε καλύτερα εδώ και ένα χρόνο είναι το mini.

Ωστόσο επειδή ψαχνόμουν για 10 αρι (ελαφρύ όμως) αποφάσισα τελικά να πάρω και το note 10.1 της προσφοράς κρίνοντας το δελεαστικό στην εν λόγω τιμή, με δόσεις, από γνωστό κατάστημα και με αυτά τα specs (ειδικά το 3GB RAM!!!!!) ...

Δεν ξέρω αν με το air σε παραπλήσια τιμή από σκρουτζομάγαζο θα ήμουν πιο ικανοποιημένος μιας και καταντάνε εκνευριστικοί πολλές φορές οι περιορισμοί της apple (sd card, usb OTG κλπ), αλλά πραγματικά απορώ πως η Samsung με αυτό το hardware και το android 4.3 κατάφερε να κάνει το tablet να δίνει χειρότερη αίσθηση χρήσης όχι μόνο από το απλό mini αλλά και από Galaxy S4 που έχω εγώ ή Galaxy S3 LTE (που είχα και τώρα έχει η γυναίκα μου) ...

Μπορεί να ακούγομαι υπερβολικός αλλά στις συγκρίσεις μετράει πάντα και τι άλλο έχεις δουλέψει με το οποίο κάνεις τη σύγκριση ... αν κάποιος δουλευε μέχρι χθες με manta 7αρι π.χ.  (το αναφέρω γιατι το είχα ένα διάστημα για τα παιδιά) τοτε το note θα του φανεί ΔΙΑΣΤΗΜΙΚΟ.....

Προσωπικά θα περιμένω να βγει η αναβάθμιση σε 4.4 να δουμε αν βελτιώνεται η κατάσταση αλλιως θα ψαχτώ σιγουρα με launchers ή για custom απαλλαγμένη από bloatware και λοιπά της Samsung.... τα specs είναι τουμπανο και είναι κρίμα να μην ΠΕΤΑΕΙ το μηχάνημα προφανώς λόγω της υλοποίησης της Samsung ... 

Δημοσ.

Καλό θα ήταν να κρατάμε και ένα επίπεδο στη μεταξύ μας επικοινωνία και να μην μιλάμε πίσω από την ασφάλεια της ανωνυμίας.

Ούτε τρολάρω ούτε μπήκα να ανοίξω διαξιφισμό... απλά κατέγραψα την άποψή μου χωρίς παρωπίδες και φανατισμούς.

Μόνο μηλοπροϊόν που έχω είναι το mini.. ειδάλλως από την εποχή iphone 3GS και μετά είμαι μόνο με Android και δη κυρίως Samsung, από tablet δε έχουν περάσει πάμπολλα ANDROID από τα χέρια μου αλλά αυτό που εμένα μου κάθισε καλύτερα εδώ και ένα χρόνο είναι το mini.

Ωστόσο επειδή ψαχνόμουν για 10 αρι (ελαφρύ όμως) αποφάσισα τελικά να πάρω και το note 10.1 της προσφοράς κρίνοντας το δελεαστικό στην εν λόγω τιμή, με δόσεις, από γνωστό κατάστημα και με αυτά τα specs (ειδικά το 3GB RAM!!!!!) ...

Δεν ξέρω αν με το air σε παραπλήσια τιμή από σκρουτζομάγαζο θα ήμουν πιο ικανοποιημένος μιας και καταντάνε εκνευριστικοί πολλές φορές οι περιορισμοί της apple (sd card, usb OTG κλπ), αλλά πραγματικά απορώ πως η Samsung με αυτό το hardware και το android 4.3 κατάφερε να κάνει το tablet να δίνει χειρότερη αίσθηση χρήσης όχι μόνο από το απλό mini αλλά και από Galaxy S4 που έχω εγώ ή Galaxy S3 LTE (που είχα και τώρα έχει η γυναίκα μου) ...

Μπορεί να ακούγομαι υπερβολικός αλλά στις συγκρίσεις μετράει πάντα και τι άλλο έχεις δουλέψει με το οποίο κάνεις τη σύγκριση ... αν κάποιος δουλευε μέχρι χθες με manta 7αρι π.χ.  (το αναφέρω γιατι το είχα ένα διάστημα για τα παιδιά) τοτε το note θα του φανεί ΔΙΑΣΤΗΜΙΚΟ.....

Προσωπικά θα περιμένω να βγει η αναβάθμιση σε 4.4 να δουμε αν βελτιώνεται η κατάσταση αλλιως θα ψαχτώ σιγουρα με launchers ή για custom απαλλαγμένη από bloatware και λοιπά της Samsung.... τα specs είναι τουμπανο και είναι κρίμα να μην ΠΕΤΑΕΙ το μηχάνημα προφανώς λόγω της υλοποίησης της Samsung ... 

κατοχος ipad 1,2,3 και ιpad mini retina καθως και nexus 10,asus tf700 πιστευω οτι η εμπειρια χρησης που εχω απο αυτες ολες τις συσκευες δικαιολογουν και την αποψη μου ,και σχετικα με το update η 4.4 κυκλοφορησε εδω και ενα μηνα. η αποψη του moderator με βρισκει απολυτα συμφωνο. οσο για τα ipad ναι δοκιμασε το air σε web browsing αφου επιμενεις οτι το note κολλαει ;)...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...