JIMBOAthens Δημοσ. 2 Μαΐου 2014 Δημοσ. 2 Μαΐου 2014 πως βλεπεις εαν υπαρχει lag ? Άνοιξε μερικά multiwindow, χρησιμοποίησε το S-pen και κάνε γρήγορες μεταφορές μεταξύ τους...
iceman Δημοσ. 4 Μαΐου 2014 Δημοσ. 4 Μαΐου 2014 http://www.e-shop.gr/product?id=PER.909412&sid=1 Εβαλε το Pro το eshop... Πάντως είναι απορίας άξιο πως με τέτοιο θηριώδες hardware η εμπειρία χρήσης δεν έχει καμία σχέση ακόμα και με το ipad mini ..... 1
JIMBOAthens Δημοσ. 4 Μαΐου 2014 Δημοσ. 4 Μαΐου 2014 Πάντως είναι απορίας άξιο πως με τέτοιο θηριώδες hardware η εμπειρία χρήσης δεν έχει καμία σχέση ακόμα και με το ipad mini ..... Από που προκύπτει αυτό?
forgotten Δημοσ. 4 Μαΐου 2014 Δημοσ. 4 Μαΐου 2014 Από που προκύπτει αυτό? τρολλλαρει ειχα το ipad mini retina και δεν παρατηρησα καμια διαφορα στην εμπειρια χρησης ποσο μαλιστα οταν διαβαζω για το inferior μοντελο με χαμηλη αναλυση και επεξεργαστη να λεει οτι ειναι ανωτερο απο το note
someone- Δημοσ. 4 Μαΐου 2014 Δημοσ. 4 Μαΐου 2014 εγω θα συμφωνησω με τον iceman παιδια. δε θα μιλησω για ipad μιας και δεν ειχα αλλα για τα αντιστοιχα λογισμικα σε κινητα. iphone 4s ειχα και πριν 3 μηνες πηρα το lg g2. ναι καλυτερη μπαταρια/οθονη/καμερα/4πυρηνο/2gb ram κτλ κτλ iphone και γενικα iOS δεν ειναι ομως. θελω να καταληξω στο οτι το μετανιωσα :-P
forgotten Δημοσ. 4 Μαΐου 2014 Δημοσ. 4 Μαΐου 2014 εγω θα συμφωνησω με τον iceman παιδια. δε θα μιλησω για ipad μιας και δεν ειχα αλλα για τα αντιστοιχα λογισμικα σε κινητα. iphone 4s ειχα και πριν 3 μηνες πηρα το lg g2. ναι καλυτερη μπαταρια/οθονη/καμερα/4πυρηνο/2gb ram κτλ κτλ iphone και γενικα iOS δεν ειναι ομως. θελω να καταληξω στο οτι το μετανιωσα :-P και ηρθες να το πεις αυτο στο τοπικ για το note? νομιζω οτι ειναι λιγο ατοπο
moumias Δημοσ. 4 Μαΐου 2014 Δημοσ. 4 Μαΐου 2014 για δοσεις απο πλαισιο η κωτσοβολο κλπ χωρις πιστωτικη με περυσινο εκαθαριστικο 2 χιλιαρικα μπορω να βαλω η μπα?
someone- Δημοσ. 4 Μαΐου 2014 Δημοσ. 4 Μαΐου 2014 και ηρθες να το πεις αυτο στο τοπικ για το note? νομιζω οτι ειναι λιγο ατοπογια το λογισμικο μιλαω.
sotiriadisc Δημοσ. 4 Μαΐου 2014 Δημοσ. 4 Μαΐου 2014 παιδια το εχω στα χερια μου, δεν ξερω τι λενε πολλα παιδια που εχουνε εμπειρια αλλα εμενα μου αρεσει πολυ , καλα το στυλο εχει πολυ για να μαθω τι κανει κτλ .. σημερα ειχα ολη ημερα το ε-ραδιο και ητανε πολυ δυνατη η μουσικη η οθονη ομορφη πολυ ... τωρα ειναι για φορτιση .. ερωτηση ... τι media player να βάλω ? και ποιο προγραμμα για να κανω αντιγραφη κτλ αρχεια ?
Grey Warden Δημοσ. 5 Μαΐου 2014 Δημοσ. 5 Μαΐου 2014 <p>παιδια το εχω στα χερια μου, δεν ξερω τι λενε πολλα παιδια που εχουνε εμπειρια αλλα εμενα μου αρεσει πολυ , καλα το στυλο εχει πολυ για να μαθω τι κανει κτλ .. σημερα ειχα ολη ημερα το ε-ραδιο και ητανε πολυ δυνατη η μουσικη η οθονη ομορφη πολυ ... τωρα ειναι για φορτιση .. ερωτηση ... τι media player να βάλω ? και ποιο προγραμμα για να κανω αντιγραφη κτλ αρχεια ?</p> Το ταμπλετ το εχει μια θεία μου και μια χαρά πετάει. Εχουμε σιχαθεί να διαβάζουμε βλακειες απο τον κάθε τυχοντα που πρέπει να έχει η συσκευή το μηλο για να την αγιοποιησει. Για media player βάλε mx player.
spacestar Δημοσ. 5 Μαΐου 2014 Δημοσ. 5 Μαΐου 2014 παιδια το εχω στα χερια μου, δεν ξερω τι λενε πολλα παιδια που εχουνε εμπειρια αλλα εμενα μου αρεσει πολυ , καλα το στυλο εχει πολυ για να μαθω τι κανει κτλ .. σημερα ειχα ολη ημερα το ε-ραδιο και ητανε πολυ δυνατη η μουσικη η οθονη ομορφη πολυ ... τωρα ειναι για φορτιση .. ερωτηση ... τι media player να βάλω ? και ποιο προγραμμα για να κανω αντιγραφη κτλ αρχεια ? βάλε το VLC media player Επίσης πολύ ωραία εφαρμογή για το πενάκι, για σημειώσεις κτλ. είναι το papyrus
mpokwsths Δημοσ. 5 Μαΐου 2014 Δημοσ. 5 Μαΐου 2014 http://www.e-shop.gr/product?id=PER.909412&sid=1 Εβαλε το Pro το eshop... Πάντως είναι απορίας άξιο πως με τέτοιο θηριώδες hardware η εμπειρία χρήσης δεν έχει καμία σχέση ακόμα και με το ipad mini ..... Και όμως, η Samsung κατάφερε το ακατόρθωτο: Το παλιό της μοντέλο είναι ΠΑΝΤΟΥ καλύτερο απο το νέο. Το Note 10,1 2014 είναι καλύτερο στα πάντα, από οθόνη μέχρι ταχύτητες χώρου αποθήκευσης και αυτονομία, από το καινούριο Tab Pro 10,1. Και 3GB RAM για το παλιό, 2GB για το καινούριο. Εκτός και αν δεν αποτελεί αντικαταστάτη αλλά κάποιο παράλληλο μοντέλο (δεν το νομίζω, και το 12.2 ιν Tab Pro ψιλο-μάπα είναι. Επίσης οι αρχικές τιμές λιανικής τους ήταν πολύ κοντά)... Reviews: Tab Pro: http://www.notebookcheck.net/Double-Review-Samsung-Galaxy-Tab-Pro-10-1-Tablet.113647.0.html Note 2014: http://www.notebookcheck.net/Review-Samsung-Galaxy-Note-10-1-2014-Edition-Tablet.106669.0.html Όσο για το lag, εννοείται ότι φταίει το TouchWiz της Samsung. Όλα λύνονται με μία AOSP custom rom ... όπου το tablet θα πετάει! Γενικά, μια χαρά αγορά είναι στα 399€.
kwstas_dimi Δημοσ. 5 Μαΐου 2014 Δημοσ. 5 Μαΐου 2014 Το ταμπλετ το εχει μια θεία μου και μια χαρά πετάει. Εχουμε σιχαθεί να διαβάζουμε βλακειες απο τον κάθε τυχοντα που πρέπει να έχει η συσκευή το μηλο για να την αγιοποιησει. Για media player βάλε mx player. Πολλές φορές προκειμένου να νοιώθουμε δικαιωμένοι με μια αγορά που κάνουμε, κάνουμε επίθεση χωρίς να χρειάζεται σε κάποιον που ασκεί κριτική σ' αυτό που αγοράσαμε...Πραγματικά δεν χρειάζεται...Το καταλαβείνετε νομίζω όλοι σας... Ας κρατήσουμε ένα επίπεδο στη μεταξύ μας επικοινωνία... Όσο για την ουσία του πράγματος, ναι η εμπειρία χρήσης του IOS υπερτερεί (λίγο) ακόμη έναντι του Android...Κι αυτό για διάφορους λόγους που σχετίζονται συνήθως με το optimization, για το οποίο στην περίπτωση μας υπεύθυνη είναι η Samsung και όχι η Google.. Άλλωστε βλέπουμε ότι συσκευές με "γυμνό" Android, π.χ. Nexus είναι συνήθως πολύ πιο smooth απ' ότι συσκευές της Samsung που με το δικό της προσραμοσμένο λογισμικό "βαραίνει" λιγάκι της συσκευές... Για να είμαι ειλικρινής, προτιμώ όμως τις συσκευές αυτές γιατί μου δίνουν την ελευθερία χρήσης και παραμετροποίησης σε σχέση με το IOS γι΄ αυτό κι εγώ είμαι εδώ και αρκετό καιρό χρήστης ενός υπέροχου Galaxy Note...
Grey Warden Δημοσ. 5 Μαΐου 2014 Δημοσ. 5 Μαΐου 2014 Πολλές φορές προκειμένου να νοιώθουμε δικαιωμένοι με μια αγορά που κάνουμε, κάνουμε επίθεση χωρίς να χρειάζεται σε κάποιον που ασκεί κριτική σ' αυτό που αγοράσαμε...Πραγματικά δεν χρειάζεται...Το καταλαβείνετε νομίζω όλοι σας... Ας κρατήσουμε ένα επίπεδο στη μεταξύ μας επικοινωνία... Όσο για την ουσία του πράγματος, ναι η εμπειρία χρήσης του IOS υπερτερεί (λίγο) ακόμη έναντι του Android...Κι αυτό για διάφορους λόγους που σχετίζονται συνήθως με το optimization, για το οποίο στην περίπτωση μας υπεύθυνη είναι η Samsung και όχι η Google.. Άλλωστε βλέπουμε ότι συσκευές με "γυμνό" Android, π.χ. Nexus είναι συνήθως πολύ πιο smooth απ' ότι συσκευές της Samsung που με το δικό της προσραμοσμένο λογισμικό "βαραίνει" λιγάκι της συσκευές... Για να είμαι ειλικρινής, προτιμώ όμως τις συσκευές αυτές γιατί μου δίνουν την ελευθερία χρήσης και παραμετροποίησης σε σχέση με το IOS γι΄ αυτό κι εγώ είμαι εδώ και αρκετό καιρό χρήστης ενός υπέροχου Galaxy Note... Δεν έκανα καμία αγορά Note 10.1. Δεν είναι δικό μου το τάμπλετ. Απλά το έχω χειριστεί για μέρες. Όσο βαρύ κι αν ειναι το touchwiz γράφονται ανακρίβειες και τους αξίζει και επίθεση και χλεύη.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα