Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 50
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

δεν νομιζω να είναι προσφορα η διαφορα 17 περιπου ευρω

http://www.skroutz.gr/s/3971740/Samsung-Galaxy-Note-10-1-Wifi-2014-Edition-P6000-16GB.html

17 ευρώ κάτω, 24 άτοκες δόσεις και από επώνυμο μαγαζί. Όλα αυτά δεν σου το κάνουν εσένα προσφορά για κάποιον που σκέφτεται να το αγοράσει???

• Like 3
Δημοσ.

Μια χαρα τιμη ειναι.Αν δεν ειχα το note του 2013 θα το χτυπουσα.Δωρεαν μεταφορικα 24 ατοκες δοσεις για οποιον τις χρειαζετε για ενα εξαιρετικο εργαλειο

Δημοσ.

17 ευρώ κάτω, 24 άτοκες δόσεις και από επώνυμο μαγαζί. Όλα αυτά δεν σου το κάνουν εσένα προσφορά για κάποιον που σκέφτεται να το αγοράσει???

Να ήταν τουλάχιστον 50 ευρώ κάτω και το συζητάμε. Όσο για το ότι είναι επώνυμο μαγαζί δεν μου λέει απολύτως τίποτα. Υπάρχουν εξίσου επώνυμα καταστήματα στο skroutz.gr. Οι δόσεις είναι ένας σημαντικός παράγοντας ο οποίος όμως δεν μας ενδιαφέρει όλους.

Δημοσ.

Φιλαράκι μαζί σου, την έχω πατήσει από σκρουτζομάγαζα :mad:

1000 φορές από επώνυμο μαγαζί ,τουλάχιστον (από εμπειρία) ξέρεις ότι δεν θα σε κρεμάσουν

Λογικά θα ακολουθήσουν και οι 4 μεγάλοι

• Like 1
Δημοσ.

Προσφοράρα είναι και ΤΟΥΜΠΑΝΟ tablet..., αν δεν είχα πάρει το ipad mini retina, θα το χτύπαγα κατευθείαν!

Καλά και τα σκρουτζομάγαζα, αλλά θα το προτιμούσα από ΠΛΑΙΣΙΟ μιας και θα είχα DOA εγγυημένο!!

Το έχω δει από κοντά το εργαλείο, είναι λίγο βαρύ, αλλά πολύ καλή ποιότητα, ΔΕΝ κολλάει πουθενά και έχει ολοζώντανη οθόνη να βλέπεις παγωτό σε φώτο και να το γλύφεις... :P :P  

Για όποιον ψάχνετε για ποιοτικό τάμπλετ με σχετικά χαμηλό κόστος είναι ότι πρέπει, μιας και για τα επόμενα τουλάχιστον 2 χρόνια θα είναι ήσυχος ότι δεν θα πάρει κάτι που δεν θα μπορεί να τρέξει μια βαριά εφαρμογή ή ένα απαιτητικό game!

2 τετραπύρηνοi επεξεργαστές, 3 GB μνήμη, ... βάλε και ανάλυση οθόνης 2560x1600 ...άντε γεια λέμε!!!

• Like 3
Δημοσ.

''ΔΕΝ κολλάει πουθενά και έχει ολοζώντανη οθόνη να βλέπεις παγωτό σε φώτο και να το γλύφεις... :P :P ''

Κλαίω απ΄τα γέλια.... :cry: :cry:

Δημοσ.

1.το μηχανημα είναι φοβερο σε επιδοσεις και το ''παγωτό σε φώτο και να το γλύφεις'' είναι ουσιαστικο και πραγματικο!δεν ηταν αστειο αλλα αληθεια.Και για το πρωτο μου ποστ εννοω:πριν 2 μερες το πουλουσε το μαγαζι 528€ και οι υπολοιποι στα περιπου 415€,τωρα γραφει απο 619 σε 399€.Να συμφωνησω για τις 24 ατοκες δοσεις με πιστωτικη.........αλλα πιος(μαγαζι) θα σου πει οχι σε ατοκες δοσεις εν ετη 2014.

Δημοσ.

εγω το αποκτησα απο ανταλλαγη με ipad mini retina και δεν το μετανιωσα μιλαμε πολυ καλη μπαταρια και το android εχει αρκετα καλουδια που το mini στερειτε gps ,etc καλη τιμη

Δημοσ.

Για να δοτμε τωρα και τα σκρουτζομαγαζα ποσο θα κατεβασουν την τιμη για να παραμεινουν ανταγωνιστικα...

Δημοσ.

Για να δοτμε τωρα και τα σκρουτζομαγαζα ποσο θα κατεβασουν την τιμη για να παραμεινουν ανταγωνιστικα...

Σιγά μη κατεβάσουν την τιμή....

Τόσο και άμα θέλεις  B) 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...