Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Χτες το βράδυ έπαιζα Diablo 3 μέχρι που εμφανίστηκαν πολλά artifacts, πριν προλάβω να κλεισω το παιχνίδι κόλησε ο υπολογιστής και αναγκαστικά τον έκανα reset. Πλεον εμφανίζονται μαυρες τελειτσες ακομη και κατα το booting. Η επιφανεια εργασιας στα windows ειναι σχεδον νεκρη. Οταν ανοιγω φακελους βγαινει απλα ενα μαυρο παραθυρο, διπλα απο το δειχτη του mouse εχει 6 μαυρες τελειτσες σε ορθογωνιο και τωρα που προσπαθω να γραψω εδω περα αναβοσηνουν μαυρες μπαρες κατω στην μπαρα των windows και πανω στην μπαρα του firefox.

Δοκιμασα και μια 6χχχ που εχει η κοπελα μου στον υπολογιστη της και ηταν ολα κομπλε, βεβαια χωρις drivers κλπ. Οποτε μαλλον δεν φταιει κατι αλλο στον υπολογιστη μου.

Δεν εχω κανει ποτε overclock στην Asus και την εχω 2-3 μηνες περιπου, καινουρια αγορασμενη απο το E-shop.

Οποτε; χαλασε η καρτα ή μπορει να φταει και τιποτα αλλο, πρν την παω για αλλαγη να ξερω τι να περιμενω δηλαδη.

Δημοσ.

λογικα η καρτα εχει το θεμα , για να σιγουρευτεις οτι ειναι η καρτα 100% βαλτη στο pc καποιου φιλου και αν κανει τα ιδια τοτε την πας για αλλαγη

Δημοσ.

Απλά αν την βάλεις σε άλλο PC, να βάλεις και τους drivers της γιατί χωρίς drivers μπορεί να μην εμφανίζει πρόβλημα!

• Like 1
Δημοσ.

Μάλλον η κάρτα σου έβγαλε πρόβλημα , το καλό είναι οτι εχεις εγγύηση και την εχεις αγοράσει και πρόσφατα.

Αν και δεν έχει σχέση μάλλον δες απο θερμοκρασίες πως ειναι

Δημοσ.

Δυσκολα τωρα να το βαλω σε αλλο υπολογιστη γιατι εχουν ΑΤΙ και θα πρεπει να βγαζω drivers με ddu να βαζω τους αλλους και ξανα παλι και δεν νομιζω να ειναι και πολυ προθυμοι να κανω ολη αυτη τη διαδικασια στους υπολογιστες τους :P

Δεν μπορω να δω θερμοκρασιες γιατι οι φακελοι που ανοιγω δειχνουν μονο ενα μαυρο παραθυρο. Οποτε δεν μπορω να βρω το προγραματακι που ειχα κατεβασει για τις θερμοκρασιες της καρτας.

Επισης παρατηρησα οτι στο youtube τα βιντεακια δεν εμφανιζονται αλλα ακουγεται ο ηχος. Και στο twitch εμφανιζεται το βιντεο αλλα ειναι γεματο artifacts.

Θα δοκιμασω αν μπορεσω να βαλω παλιοτερους drivers να δω τι θα γινει.

Δημοσ.

Όλα δείχνουν πάντως οτι ειναι η κάρτα αφού όπως ειπες με αλλη που έβαλες δεν είχε πρόβλημα , είσαι άτυχος πάντως αν είναι η κάρτα να σου χάλασε μετα απο 2 3 μήνες που την εχεις.

Δημοσ.

Τον ανοιξα με safe mode και εβγαλα τους driver με το DDU. ΑΝοιξε κανονικα, ολα δουλευαν ρολοι μεχρι που κατεβασα τους driver και τους εκανα install, υστερα μια απο τα ιδια χαλια.

Απο οτι φαινεται η κατασταση δεν διορθωνεται, αυριο πρωι παω για αλλαγη και ελπιζω να πανε ολα καλα. Μεχρι τοτε θα βγαλω τους driver τουλαχιστον να μπορω να κανω καποια πραγματα χωρις να μου σπαει τα νευρα.

Δημοσ.

Όλα δείχνουν πάντως οτι ειναι η κάρτα αφού όπως ειπες με αλλη που έβαλες δεν είχε πρόβλημα , είσαι άτυχος πάντως αν είναι η κάρτα να σου χάλασε μετα απο 2 3 μήνες που την εχεις.

Πάλι καλά τουλάχιστον που χάλασε εντός εγγύησης. Φαντάσου να χάλαγε κανα μήνα μετά τη λήξη...εκεί να δεις μπινελίκια :-D

Δημοσ.

Παρασκευη πρωι τους πηγα την καρτα, τους εξηγησα το προβλημα.

Δευτερα μου στειλανε μηνυμα οτι θα αντικατασταθει.

Τριτη μου στειλανε οτι αντικατασταθηκε και να περιμενω να παραλαβω απο το καταστημα.

Σημερα τεταρτη ηρθε η καινουρια καρτα με αλλα 2 χρονια εγγυηση!

Μπραβο στο e-shop λοιπον απο μενα, και ευχαριστω ολους για τις απαντησεις σας :D

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Φιλε TS μπορω να ρωτησω τι τροφοδοτικο εχετε? :)  (Ετσι απο περιεργεια.)

Επεξ/σία από benign
  • Like 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...