Προς το περιεχόμενο

LED LG 32'' 32LA6130 (3D, Full HD, 100Hz) You - 299e

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

http://www.you.gr/proionta/eikona-ichos/tileoraseis-axesouar/tileoraseis/led-tv-lg-32la6130-32-fhd-3d-100hz

Πιο απλα η μονη "επωνυμη" 32αρα με 3d κατω απο 300 ευρω...

Nα πω την αληθεια εμενα μου αρεσει γιατι εχει DLNA χωρις να ειναι σμαρτ, προφανως αν καποιος θελει σμαρτ δεν του κανει. Προσωπικα δεν βλεπω χρησιμοτητα να εχει η τηλεοραση σου ιντερνετ (με οτι συνεπαγεται αυτο) υπαρχει το λαπτοπ/ταμπλετ για αυτην την δουλεια.

Δημοσ.

θελουν να ειναι και 3d?? γιατι αυτη ειναι.παντως αν δεν θες φιλαρακι να ειναι 3d τσεκαρε και την LG LN5400 την εχω εγω και αρκετα ατομα ακομα και ειμαστε πολυ ευχαριστημενοι. και την βρισκεις και 245 ευρω. οποτε γλυτωνεται και χρηματα.αν ομως θες και 3d περνεις την συγκεκριμενη που αναφερει το topic.ειναι αρκετα καλη και σε καλη τιμη.

Δημοσ.

Όχι ρε τι 3D μεγάλοι άνθρωποι είναι!  :P Πέρα από το 3D δηλαδή άλλες διαφορές δεν παίζουν που να δικαιολογούν τα παραπάνω ευρώ?

Δημοσ.

οχι αδερφε μονο 3d δεν εχει wifi και τα σχετικα.μια καλη και με πολλες εξοδους τηλεοραση ειναι αυτη που σου ειπα.και εχει και πολυ καλη αναλυση θα την ευχαριστηθουν τσιμπα μια τηλεοραση αυτη την lg που σου ειπα.τσεκαρε και το site να δεις τι λενε για αυτην την tv,ειναι πολυ καλη και σε απιστευτη τιμη.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...