Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημερα σε ολους. Εχω μια τηλεοραση LCD Samsung η οποια ανα τακτα χρονικα διαστηματα κλεινει η αλλαζει καναλια μονη της και ανεβοκατεβαινει ο ηχος!!!! επισης οταν προσπαθω να αλλαξω καναλι με το τηλεκοντρολ δεν ανταποκρινεται.Αφαιρεσα και τις μπαταριες απο το τηλεκοντρολ μηπως και φταιει αυτο αλλα μια απο τα ιδια παλι εκανε τα δικα της!υπαρχει καποια λογικη εξηγηση η να αρχισω να πιστευω πως εχουμε φαντασματα στο σπιτι? :P

Δημοσ.

το ιδιο ειχα σε  μια lg...(και δυστυχως υπαρχει εξηγηση...) αλλα πριν απο αυτη αφαιρεσε μετακινησε απο διπλα ΚΙΝΗΤΑ Η ΑΣΥΡΜΑΤΑ  τηλεφωνα  blutooth  συσκευες  wifi router reciever .... xbox360/ps3 ΄ή αλλες παιγνιδομηχανες..... σβησε τα φωτα ιδιαιτερα αν εχεις λαμπες φθοριου.... αναβαθμισε το  firmware αν ειναι σμαρτ την συνδειες με δικτυο και το βρισκει μονη της αν οχι με usb stick απο  το  support  της εταιρειας. ΚΑΙ ΑΝ ΔΕΝ ΔΟΥΛΕΨΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΝΑΙ ΜΑΛΛΟΝ ΑΦΗΣ (TOUCH )  ΤΟ ΠΑΝΕΛ που κανειςτις επιλογες φταιει αυτο και θελει αλλαγη.... και δυστυχως σε μενα ήταν το τελευταιο πηγε  service...

Δημοσ.

Ξεχασα να αναφερω πως οταν παταω τα κουμπακια που εχει στο πλαι η τηλεοραση για να αλλαξω καναλι απο εκει αντι να αλλαξει καναλι ανεβαινει ο ηχος..αρα λογικα μαλλον θα ειναι το πανελ που λες..ξερεις ποσο κοστιζει αυτο να το αλλαξεις? γιατι αν κοστιζει πολυ δεν αξιζει! οπως ειπα η τηλεοραση ειναι lcd δεν ειναι led me 250ευρο παιρνεις καινουρια

Δημοσ.

Μήπως προσπαθησες να τη ν καθαρισεις με καποιο καθαριστικο μωρομαντηλο ή κατι άλλο? στην περιοχει των κουμπιων? και μετα στο εβγαλε αυτο?

Δημοσ.

με αζαξ την καθαριζω παντα..αλλα δεν βαζω και με το κιλο να πεις οτι μπηκε μεσα..ουτε φυσικα το ψεκαζω κατευθειαν πανω στην τηλεοραση..εκτος και αν προκληθηκε απο υγρασια τι να πω...παντως σκεφτομαι να της "κανω εγχειριση" να δω τι παιζει μεσα...ξερω εχω ξανανοιξει τηλεοραση..απλα μου κανει εντυπωση γιατι το επαθε ακριβως στα 2 χρονια που την ειχα αγορασει..

Δημοσ.

Ρε παιδια  ιδιατερα πολλες κοπελλες (μεταξυ των οποιων και η γυναικα μου..)έχουν την εντυπωση ότι ολα καθαριζουν με ....αζαξ... ελεος... δοκιμασε με ενα σεσουαρακι ...ΠΡΟΣΟΧΗ αρχικα στο κρυο  και μετα ΣΤΟ ΕΛΑΧΙΣΤΟ ΖΕΣΤΟ στην περιοχη των κουμπιων ...οχι κατευθειαν πανω στο πανελ  και δες αν γινει κατι... μαλλον σου επιασαν υγρασια απο τα αζαξ οι  επαπφες/////

Δημοσ.

καλα τα ιδια μου λεει και ο αντρας μου για το αζαξ μη νομιζεις :P  και με τι να το καθαρισουμε ομως?αν εχει κολλησει βρωμια πανω δεν φευγει μονο με το ξεσκονισμα! οκ θα δοκιμασω αυτο που λες και θα σου πω.Ευχαριστω πολυ για το ενδιαφερον!

Δημοσ.

αν μπορεσεται παιδια και την ανοιξετε και καθαρισετε τις επαφες ΘΑ ΗΤΑΝ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ  (ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΣΚΟΛΟ ΜΕΡΙΚΕς ΒΙΔΕς ΑΠΟ ΠΙΣΩ  και φαινονται οι πλακετε; και οι επαφες του κουμπιων αυτο  ειναι το καλυτερο...

Δημοσ.

οπως σου ειπα ξερω να την ανοιξω και μονη μου...θα δοκιμασω και τα 2 που μου ειπες και βλεπουμε!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...