Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημέρα και καλό μήνα στο forum!

Τις επόμενες μέρες θα αγοράσω νέο σύστημα και θέλω την βοήθεια σας καθότι δε γνωρίζω πολλά από υπολογιστές

Ποσό που διαθέτω : 500 - 550

Χρήση υπολογιστή : photo editing   

Ειδικά προγράμματα που θα χρησιμοποιήσουμε:  Photoshop και λίγο Autocad

Αν στη σύνθεση χρειαζόμαστε οθόνη?  Υπάρχει 

Αν στη σύνθεση χρειαζόμαστε και πληκτρολόγιο, ηχεία, ποντίκι?  Υπάρχουν 

Τοποθεσία στην οποία βρισκόμαστε ( για την επιλογή κατάλληλου καταστήματος). Δεν έχω κάποια προτίμηση

Αν τα κομμάτια που θέλουμε να αγοράσουμε θέλουμε να είναι από ένα κατάστημα ή επιθυμούμε την αγορά από διαφορετικά καταστήματα?  Από ένα κατάστημα

Αν επιθυμούμε να συναρμολογηθεί το σύστημα στο κατάστημα(στην περίπτωση που δεν γνωρίζουμε πως να το συναρμολογήσουμε) ή το σύστημα θα στηθεί από τον ενδιαφερόμενο?  Προτιμώ να συναρμολογηθεί στο κατάστημα

Αν επιθυμούμε λειτουργικό σύστημα και πιο  Όχι 

Προτίμηση σε intel (λόγω Adobe),  2 σκληρούς δίσκους (1 ssd) και θέλω να αποφύγω την κάρτα γραφικών (τουλάχιστον στην αρχή). Επίσης, θα ήθελα να μου προτείνετε κάποιο οικονομικό UPS (εκτός μπάτζετ)

Ευχαριστώ  για τον χρόνο σας! 

Δημοσ.
  • Like 1
Δημοσ.

Σ' ευχαριστώ, φαίνεται ωραία σύνθεση και όλες οι εταιρείες είναι γνωστές! Πιστεύεις πως αξίζει να δώσω παραπάνω ή μπορώ να πέσω και λίγο πιο κάτω χωρίς να χάσω σε ποιότητα?

Δημοσ.

Σ' ευχαριστώ, φαίνεται ωραία σύνθεση και όλες οι εταιρείες είναι γνωστές! Πιστεύεις πως αξίζει να δώσω παραπάνω ή μπορώ να πέσω και λίγο πιο κάτω χωρίς να χάσω σε ποιότητα?

εγω θα σου ελεγα αν θες και μια καρτα γραφικων να βαλεις..θες να σου δειξω κατι με amd apu για πιο φθηνα ομως αν δεν θες να δωσεις τοσα?

Δημοσ.

Προσωπικά δεν έχω κάποιο θέμα, απλά πήγα σε κάποιο μαγαζί με υπολογιστές και μου είπαν πως τα προγράμματα της adobe συνεργάζονται πολύ καλύτερα με intel. Αυτός είναι ο λόγος που έγραψα ότι το προτιμώ, αν μπορώ να έχω τα ίδια αποτελέσματα με AMD τότε δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα

Δημοσ.

και για μενα καλυτερα να πας σε ιντελ απλα αν και οταν μπορεις βαλε και μια καρτα γραφικων,το θες μονο για δουλεια το pc η ειναι και για γενικη χρηση?

Δημοσ.

Ναι, και για γενική χρήση, αλλά κυρίως με ενδιαφέρει το photoshop και δευτερευόντως το autocad. Απλά σκεφτόμουν μήπως διαθέσω κάποια από τα χρήματα για UPS

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...