zoranb Δημοσ. 1 Μαΐου 2014 Δημοσ. 1 Μαΐου 2014 Ποιόν δίσκο -πάνω από 2ΤΒ- θα προτείνατε με σκοπό να μπεί σε fanless enclosure προκειμένου να είναι όσο πιό αθόρυβο γίνεται το όλο σύστημα;
madsc Δημοσ. 2 Μαΐου 2014 Δημοσ. 2 Μαΐου 2014 Αν μιλάμε για σύγχρονο δίσκο 7.200rpm δεν είναι κάτι που πρέπει να σε απασχολεί. Δεν είναι ουσιαστικές οι διαφορές μεταξύ τους. Για το πόσο θα τον ακούς, μεγαλύτερη σημασία παίζει το case που θα μπει μέσα. /sc 1
zoranb Δημοσ. 2 Μαΐου 2014 Μέλος Δημοσ. 2 Μαΐου 2014 Α δεν αξίζει το κόπο λες να είναι γρήγορος ο δίσκος; Γιατί; Σχετικά με το case μάλλον θα πρόκειται για κάποιο NAS αλλά χωρίς ανεμιστηράκι για προφανείς λόγους!
cabdik Δημοσ. 2 Μαΐου 2014 Δημοσ. 2 Μαΐου 2014 δεν ειπε αυτο, νομιζω....!!! μαλλον εννοει οτι "αν μιλαμε για συγχρονο δισκο, δεν θα πρεπει να σε απασχολει ο θορυβος"...!! οι καινουριοι δισκοι δεν ειναι θορυβωδεις. αν εχεις και καλο κουτι που μονωνει καπως τον -οποιο- θορυβο, τοτε πρακτικα, δεν ακους τπτ...!!
zoranb Δημοσ. 2 Μαΐου 2014 Μέλος Δημοσ. 2 Μαΐου 2014 Ψάχνω να βρω κάποιο NAS το οποίο να είναι αθόρυβο, fanless δηλαδή και να βάλω μέσα έναν εξίσου αθόρυβο δίσκο!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα