Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Δες τη σύνθεση μου. Παίζει άψογα! Πήγαινε για 8 gb ram, τα 4 για μένα δε φτάνουν.

Kαλα, αν υπαρχει τετοια αναγκη για μνημη δεν το συζηταμε (κι εγω πχ στο λαπτοπ 8 εχω), ομως να εχεις παρει μητρικη 12-14 ευρω, επεξεργαστη 34-37 ευρω (παντως δεν ξερω τι λετε, το Πλαισιο ΧΡΕΩΝΕΙ μεταφορικα για αποστολη οπως ειπε και ο mod, ξαναδειτε μηπως κατα λαθος πατηθηκε παραλαβη απο καταστημα, αφου εχει 2 επιλογες διευθυνσης, μια για την εκδοση της αποδειξης και μια -που μπορει να ειναι και διαφορετικη- για την αποστολη!) και να παρεις.... μνημες με ποσα χρηματα (για 8GB)? Κανα 60ευρω? Δε λεει... Για μενα οποιος παει τωρα να στησει μηχανημα το στηνει με την ΕΛΑΧΙΣΤΗ αποδεκτη απο τις απαιτησεις του μνημη και αγοραζει οταν ξαναπεσουν οι τιμες σε νορμαλ (δε λεω "χαμηλα", λεω "νορμαλ", γιατι αυτη τη στιγμη ακομα ειναι σε απαραδεκτα υψη!) επιπεδα!

• Απαντ. 87
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Μη διαθέσιμο.. Αν κάποιος απο θεσσαλονίκη έβαλε παραπάνω/δεν θέλει να παραλάβει ας μου πεί να πάω να τον πάρω εγώ να συμπληρώσω το set με την gigabyte. TY.

Δημοσ.

Kαλα, αν υπαρχει τετοια αναγκη για μνημη δεν το συζηταμε (κι εγω πχ στο λαπτοπ 8 εχω), ομως να εχεις παρει μητρικη 12-14 ευρω, επεξεργαστη 34-37 ευρω (παντως δεν ξερω τι λετε, το Πλαισιο ΧΡΕΩΝΕΙ μεταφορικα για αποστολη οπως ειπε και ο mod, ξαναδειτε μηπως κατα λαθος πατηθηκε παραλαβη απο καταστημα, αφου εχει 2 επιλογες διευθυνσης, μια για την εκδοση της αποδειξης και μια -που μπορει να ειναι και διαφορετικη- για την αποστολη!) και να παρεις.... μνημες με ποσα χρηματα (για 8GB)? Κανα 60ευρω? Δε λεει... Για μενα οποιος παει τωρα να στησει μηχανημα το στηνει με την ΕΛΑΧΙΣΤΗ αποδεκτη απο τις απαιτησεις του μνημη και αγοραζει οταν ξαναπεσουν οι τιμες σε νορμαλ (δε λεω "χαμηλα", λεω "νορμαλ", γιατι αυτη τη στιγμη ακομα ειναι σε απαραδεκτα υψη!) επιπεδα!

Δε θεωρώ ότι σύγχρονο μηχάνημα με 4 επαρκεί... Και ας είναι με φθηνά χαρ/κα, πάντοτε φρόντισα να έχω αρκετή παραπάνω μνήμη απο ότι πρεπει σε όλα μου τα μηχανήματα ώστε να αποφύγω όσο γίνεται τα κόλληματα (πολυ χονδρικα-απλοϊκά το θέτω αλλα στην πράξη αυτό είναι).

Οι μνήμες εμένα μου βγήκαν 55€ το σετ, μια καινούργια και μια λίγων μηνών απο αγγελία...

Χαλάλι του, με βοήθησε πολυ ένα παλικάρι απο εδω μέσα, έστησα ένα hackintosh και φυσάει το μηχάνημα...

Δυστυχώς λόγω ψορας με ενα παιχνιδι πουωηθελα να παιξω (σε win7) δε μπορούσα να περιμένω για τη μνήμη...και δεν περιμένω να πέσουν πριν το καλοκαίρι!

Δημοσ.

Πολύ καλή τιμή, για έναν επεξεργαστή ισοδύναμο με υπερχρονισμένο c2d e8xxx ή i3 πρώτης γενιάς.

Και με εναν Q6600 θα ελεγα εγω
Δημοσ.

Με πηραν τηλεφωνο απο πλαισιο(προφανως και σε αλλους) και μου ειπαν δεν υπαρχει ο G2020 και μου προτειναν τον G2030 με 5 € παραπανω(αρα παμε στα 39€ που πλεον δεν θεωρειται προσφορα αφου στο scrutz εχει 46€).

Τους ενημερωσα οτι αν ειναι σωστοι θα επρεπε να αφησουν τον G2030 στα 34€ οπως στον G2020(εξαλου η αρχικη τιμη του G2020 ήταν οσο του G2030 στο site του πλαισιου.)

Αν δεν γινει η αλλαγη στην ιδια τιμη με το G2020 τους ενημερωσα για αρνητικη στο scrutz.

• Like 1
Δημοσ.

κανει,αλλα καντους παζαρι να σου κατεβασουν την τιμη.....34€ δεν ηταν η παραγγελια σου.....μια αντιπροταση θα πρεπε να ηταν σ'αυτη την τιμη......δεν φταις εσυ για τις μ@..κιες τους ;)

• Like 1
Δημοσ.

Εγώ πάντως πήρα τον 2030 και δεν το ψάχνω παραπάνω...πήρα και μητρική στα 49 και τέρμα....έφτιαξα σύστημα...

Δημοσ.
Πολλές φορές έχω πει να μην ξαναβασιστώ στην "αξιοπιστία" του συγκεκριμένου μαγαζιού αλλά μετά από λίγο καιρό πέφτω πάλι πάνω σαν τη μύγα στο τζάμι.

Με πήραν κι εμένα και μου πρότειναν τον 2030 στα 39€. Τους αντιπρότεινα να μου κάνουν μια αντίστοιχη καλή έκπτωση τουλάχιστον στον G1620 και μου τον άφησαν στα 30€ (με κανονική τιμή 33-34) που δεν δέχτηκα.

Τώρα κατάλαβα τί σημαίνει το think think think...

Think twice! πριν ανοιξεις θέμα με πλαισιοπροσφορές.
Δημοσ.

και σε μενα τα ίδια, μου λέει ενας δε ξερω ποτε θα ερθει η παραγγελια απο την intel να προτεινω κατι άλλο ? και μου προτεινε τον celeron στην ιδια τιμη, και του λέω ασε θα περιμενω οταν ερθει η παραγγελια απο intel δε βιάζομαι..

Δημοσ.

ΕΝΑ ΑΠΟ ΤΑ ΙΔΙΑ(και ας ειχα ξημερωματα την παραγγελια κανει).......εχω την απορια αν τελικα θα δωσουν τουλαχιστον εναν επεξεργαστη........

και εγω think think think αν θα τους τιμησω ξανα με τη παραγγελια μου , είναι λεει και μεγαλο μαγαζι(χα χα)Γι'αυτο  τους απαντω:00.jpg

Δημοσ.

Κρινωντας απο τις αξιολογησεις του Πλαισιου στο scrutz, απο οτι φενεται μονο κανα χαρτι για εκτυπωτη ή  κανα μελανι ειναι να περνεις απο δαυτους...

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...