Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μια που δεν πηρα χαμπαρι οτι ανοιξε τελικα θεμα ας το ρωτησω εδω:

Εχει καποιος βρει καπου στοιχεια (benchmarks) που να βγαζουν πανω απο 7-8% καλυτερο στο οτιδηποτε τον 2020 σε σχεση με τον 1620 ή τον 1610 που πωλουνται μονιμα σε χαμηλοτερη τιμη; (με την λογικη οτι εκεινους "τους βρισκεις ο,τι ωρα θες σε αυτα τα λεφτα, αρα δεν τρεχεις για τον 2020 χωρις να το σκεφτεις" το γραφω)

• Like 1
  • Απαντ. 87
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

o giorginho εχει δικιο ως προς τις επιδοσεις και των δυο επεξεργαστων.Σιγουρα ο 2020 είχε πολλη αερα στην τιμη του πριν,

αλλα τωρα πιστευω στα 34€(δωρεαν αντικαταβολη) αξιζει καλυτερα ο pentium.

Δημοσ.

μαγκες σιγουρα αξιζει σε αυτη την τιμη ο επεξεργαστης.

βεβαια το καλο με αυτους ειναι οτι παρολλο που ειναι διπυρηνοι (μιλαω για τους Pentium και οχι celeron),εχουν δυνατους πυρηνες.

οποτε ισως ισως ισως για Low budget αξιζει να παει καποιος στον 2130 που ειναι 55 euros και ειναι και 300 Mhz παραπανω.εαν το θελει για να παιζει και κανενα παιχνιδι με ξεχωριστη καρτα γραφικων.

αλλα τωρα που παιζει ο συγκεκριμενος σε αυτη την τιμη,αξιζει παρα πολυ.

• Like 1
Δημοσ.

Αυτός ο επεξεργαστής τι λέει ρε παιδιά έχω ξεμείνει με ένα e3300 Ο οποίος παρολα αυτά είναι σκύλι.Μέχρι και παιχνίδια στυλ tomb raider τρέχω πάνω απο low. Αξίζει ο παραπάνω;

Μήπως αντί να ασχολήσαι να αλλάζεις επεξεργαστή να δοκίμαζες να υπερχρονίσεις τον E3300? Πιστεύω πρέπει να πιάνει τα 3Ghz για πλάκα...

Δημοσ.

Παντως με 100 ευρω φτιαχνεις σετακι με καινουρια πραγματα και αλλοι για σετακι 775 ζητανε τα ιδια λεφτα.

• Like 1
  • Moderators
Δημοσ.

...

αλλα τωρα πιστευω στα 34€(δωρεαν αντικαταβολη) αξιζει καλυτερα ο pentium.

Τα δωρεαν μεταφορικα είναι για ανω των 85 ευρω αν δεν κανω λαθος. Μονο με παραλαβη από κατάστημα είναι 34 ευρω.

Δημοσ.

να ρωτησω ρε παιδιά, επειδή καταλάθος έβαλα 2 κομμάτια αντί για 1, για να ακυρώσω το δεύτερο παίρνω τηλ στο 800 11 12345?

Δημοσ.

θα χρησιμοποιήσω την GT210 , η οποία όμως είναι ψόφια !. Για ραμ έλεγα για 4GB , τα 8 είναι υπερβολή ?

Αν το σετάκι τρέχει ανάλογα με εναν 8400c2d s775 στα 3,00 θα είμαι υπερευχαριστημένος !!!

Δες τη σύνθεση μου. Παίζει άψογα! Πήγαινε για 8 gb ram, τα 4 για μένα δε φτάνουν.

Δημοσ.

Πως θα μαθουμε σιγουρα εαν παιζει ο i3-3250 με την

GA-H61M-S2PV

rev 2.2

δεν μου φαινεται λογικο να μην υποστηριζεται.

Δημοσ.

Τα δωρεαν μεταφορικα είναι για ανω των 85 ευρω αν δεν κανω λαθος. Μονο με παραλαβη από κατάστημα είναι 34 ευρω.

Η νέα σας αγορά:

IntelPentium G2020 (1155/2.9GHz/3MB) Παραγγείλατε 1 τεμ. Τιμή τεμαχίου: 34,00 € Σύνολο: 34,00 €   Μερικό Σύνολο : 27,64 € Κόστος Αποστολής : 0,00 € Σύνολο ΦΠΑ : 6,36 € Σύνολο : 34,00 €

• Moderators
Δημοσ.

Αποστολη στο χωρο σου; Εγω εκανα μια δοκιμη πριν κανω το ποστ για να μην γραφω στον "αερα" και εβαζε και 3 ευρω μεταφορικα, μονο παραλαβη από κατάστημα ειχε 34€.

Δημοσ.

ναι,το πρωϊ γυρω στις 11 εκανα την παραγκελια για αποστολη στο χωρο μου και μου εβγαλε αυτο που εγραψα πιο πανω.Δεν ξερω το γιατι,αλλα αυτο ηταν και στο μυνημα τους για την ενημερωση της παραγκελιας μου

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...