Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Στo Πλαίσιο έχει τον Link.png Site: Pentium G2020 στα 34€

(Link.png Site: skroutz)  επόμενη τιμή στα 48€

Αν κάποιος έχει μητρική 1155 (ή τη Gigabyte της προσφορας σε παλαιότερο θέμα) πιστεύω ότι αξίζει

• Like 5
  • Απαντ. 87
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Αυτός ο επεξεργαστής τι λέει ρε παιδιά έχω ξεμείνει με ένα e3300 Ο οποίος παρολα αυτά είναι σκύλι.Μέχρι και παιχνίδια στυλ tomb raider τρέχω πάνω απο low. Αξίζει ο παραπάνω;

Δημοσ.

Από το ίδιο κατάστημα υπάρχει και ο i3-3250 στα 89 ευρώ για κάποιον που θέλει κάτι πιο δυνατό

Link.png Site: i3-3250

• Like 2
Δημοσ.

Αυτός ο επεξεργαστής τι λέει ρε παιδιά έχω ξεμείνει με ένα e3300 Ο οποίος παρολα αυτά είναι σκύλι.Μέχρι και παιχνίδια στυλ tomb raider τρέχω πάνω απο low. Αξίζει ο παραπάνω;

Κατά τη γνώμη μου η συγκεκριμένη προσφορά (g2020) αξίζει όπως έγραψα περισσότερο για τα παιδιά που έχουν ήδη motherboard 1155.
Αν ψάχνεις για αναβάθμιση, στην θέση σου θα κοίταζα τουλάχιστον σε σετάκι Haswell, αλλά ας απαντήσει κάποιος πιο έμπειρος.
Δημοσ.

Τελικά ο G2020 αξίζει για να τον παντρέψω με την GA-H61M-S2PV ? 

Με ενδιαφέρει να μπορώ να τρέξω mkv FULLHD και γενικά να τον χρησιμοποιήσω για εφαρμογές γραφείου χωρίς κολλήματα ? Κάρτα γραφικών θα έχει μια GT210 απο τις προσφορές του public 

Δημοσ.

Με ενδιαφέρει να μπορώ να τρέξω mkv FULLHD και γενικά να τον χρησιμοποιήσω για εφαρμογές γραφείου χωρίς κολλήματα ?

αυτο θα εξαρτηθει αν χρησιμοποιησεις την ενσωματωμενη καρτα γραφικων ή θα βαλεις αλλη εξτρα.Και φυσικα ποση μνημη ραμ θα εχεις,κατα αλλα ο επεξεργαστης είναι μια χαρα για τα λεφτα του και θα παιζει μια χαρα

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Πολύ καλή τιμή, για έναν επεξεργαστή ισοδύναμο με υπερχρονισμένο c2d e8xxx ή i3 πρώτης γενιάς. 

Επεξ/σία από trek
Δημοσ.

Με ενδιαφέρει να μπορώ να τρέξω mkv FULLHD και γενικά να τον χρησιμοποιήσω για εφαρμογές γραφείου χωρίς κολλήματα ? Κάρτα γραφικών θα έχει μια GT210 απο τις προσφορές του public 

Full HD και εφαρμογές γραφείου πλέον τρέχουν και οι επεξεργαστές που μπαίνουν στα κινητά, όχι σε desktop υπολογιστές. Αν το θες γι' αυτά θα σε καλύψει άνετα.

• Like 1
Δημοσ.

αυτο θα εξαρτηθει αν χρησιμοποιησεις την ενσωματωμενη καρτα γραφικων ή θα βαλεις αλλη εξτρα.Και φυσικα ποση μνημη ραμ θα εχεις,κατα αλλα ο επεξεργαστης είναι μια χαρα για τα λεφτα του και θα παιζει μια χαρα

θα χρησιμοποιήσω την GT210 , η οποία όμως είναι ψόφια !. Για ραμ έλεγα για 4GB , τα 8 είναι υπερβολή ? 

Πολύ καλή τιμή, για έναν επεξεργαστή ισοδύναμο με υπερχρονισμένο c2d e8xxx ή i3 πρώτης γενιάς. Θα τον πρωτιμούσα απο σετ με celeron 1150 ακόμα και αν χρειαζόταν να πάρω περσινή μητρική. Έτσι κι αλλιώς, τo entry chipset της1150 (h81), η μόνη διαφορά που έχει με το αντίστοιχο 1155 (h61), είναι το sata3...σιγά τα αυγά B)

Αν το σετάκι τρέχει ανάλογα με εναν 8400c2d s775 στα 3,00 θα είμαι υπερευχαριστημένος !!!

Δημοσ.

Παιδιά λίγο κουλό δεν είναι να μην παίζει σε μια ίδια μητρική ο επεξεργαστής ? μήπως έχουν κάνει λάθος στο site της gigabyte..? λέω εγώ τώρα..

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...