discoboyminimal Δημοσ. 1 Μαΐου 2014 Δημοσ. 1 Μαΐου 2014 ναι ναι ! καλα διαβαζεται χαχαχαχα. λοιπον ειχα 2 ηχειακια στο αυτοκινητο ( fiat fiorino! χαχα ναι ναι ! αγροτικο! ) μαζι με ενα Pioneer MVH-1400UB. μου ανοιξαν τον αγροτη στο κεντρο της θεσσαλονικης και μου πηραν τα ηχεια ...ασχολιαστο! ευτηχως δεν προσεξαν εκει που ειχα κρυξει την προσοψη και μου εμεινε.. τωρα ομως θελω να βρω κατι οικονομικο και με γλυκουτσικο ηχο..να εχω και λιγο μπασο, αλλα να εχω και λιγα πριμα!δεν μ ενδιαφερει η ενταση αλλα η ποιοτητα ( οσο γινεται με τις παραπανω συνθηκες.. ) λοιπον το θεμα ειναι οτι δεν μπορω να βαλω ηχεια αυτοκινητου γιατι οι πορτες δεν εχουν κουτα για να βιδοθουν επανω.(αυτος ειναι κ ο λογος που μου εκλεψαν και τα ηχεια, ηταν hifi στερεοφωνικου τα οποια μπηκαν κατω απο τα καθισματα...) αρα εχω 2 επιλογες..δινω max ενα 80αρι.. η θα παω σε 2 ηχεια με καμπινα για all around χρηση (πχ.σπιτι σε στερεοφωνικο) η θα παω σε ενα 2.1 4.1 5.1 συστημα , θα προσπερασω τον ενισχυτη (που χρειαζεται και 240v για να λειτουρησει) και θα συνδεσω τα ηχεια κατευθειαν στο pioneer.. το που θα μπουν τα ηχεια ( 2.1 4.1 5.1 ) ειναι αλλουνου παπα ευαγγελιο..αλλα θα βρω μια λυση αργοτερα γι αυτο. δωστε καμια ιδεα ρε παιδια..τι να κανω.. βασικα υπαρχει και 3η επιλογη.. να κανω 2 κουτες με mdf και να χωσω 2 ηχειαρες πανω.χρονοβορο ομως...
Zapee995 Δημοσ. 2 Μαΐου 2014 Δημοσ. 2 Μαΐου 2014 Πως γινεται να ψαχνεις ποιοτητα και να κοιτας ηχεια υπολογιστη για να τα βαλεις σε αυτοκινητο?? Παρε ενα ζευγαρακι ηχεια 3+ δρομων και φτιαξε με mdf μια καμπινουλα για να εχεις σωστο (οσο γινεται) αποτελεσμα.
discoboyminimal Δημοσ. 2 Μαΐου 2014 Μέλος Δημοσ. 2 Μαΐου 2014 απλα ειναι πολυ πιο ευκολη λυση και γρηγορη. το κοψε -ραψε- κολλα. το να βρω σεγα και τρυπανι.το αν πετυχει στο τελος.. προυποθετουν χρονο και προσωπικη δουλεια και και και... τωρα στην φαση που ειμαι δεν εχω χρονο ουτε για 'χεσιμο'...να περιμενω καλυτερα να ξελασκαρω λιγο..και μετα να δω για diy ηχεια με mdf κλπ..
discoboyminimal Δημοσ. 8 Μαΐου 2014 Μέλος Δημοσ. 8 Μαΐου 2014 τελικα το πηρα αποφαση το πρωι.. πηρα με 15 ευρο 1,5 τετραγωνικο mdf.με αλλα 10 ευρο ασταρια , κολλες κλπ. ετοιμαστηκαν οι κουτες. εβγαλα 2 κουτες των 33χ50χ21 τωρα ειμαι στην επιλογη ηχειων.. λεω γι αυτα http://www.skroutz.gr/s/3613295/Sony-XS-GT6938F.html εχετε καμια αλλη καλητερη προταση σε αυτα τα λεφτα?\
gasantony Δημοσ. 9 Μαΐου 2014 Δημοσ. 9 Μαΐου 2014 στα χρήματα τους μιά χαρά είναι !! Παίζουν σε εταζιέρα starlet και όλα καλά !!
discoboyminimal Δημοσ. 9 Μαΐου 2014 Μέλος Δημοσ. 9 Μαΐου 2014 στα χρήματα τους μιά χαρά είναι !! Παίζουν σε εταζιέρα starlet και όλα καλά !! επισης μια χαζη ερωτηση..ολα τα ηχεια ερχονται σε 'ζευγαρια' ετσι??
veteranos123 Δημοσ. 9 Μαΐου 2014 Δημοσ. 9 Μαΐου 2014 στα χρήματα τους μιά χαρά είναι !! Παίζουν σε εταζιέρα starlet και όλα καλά !! επισης μια χαζη ερωτηση..ολα τα ηχεια ερχονται σε 'ζευγαρια' ετσι??Ναι πάντα σε ζευγάριαΑποστολή από το Xperia neo v με τη χρήση Insomnia App
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα