Hal9000 Δημοσ. 1 Μαΐου 2014 Δημοσ. 1 Μαΐου 2014 Απόλυτη επιβεβαίωση των προ 2 εβδομάδων πληροφοριών αφού το Facebook στα πλαίσια του συνεδρίου F8, προχώρησε στην ανακοίνωση του δικού του διαφημιστικού δικτύου για φορητές συσκευές.Με ονομασία Audience Network, το διαφημιστικό δίκτυο του Facebook επιτρέπει στους προγραμματιστές να εμφανίζουν διαφημίσεις στις εφαρμογές τους για smartphones και tablets. Αυτές θα διατίθενται μέσα από την πλατφόρμα του Facebook και παράλληλα κάνουν χρήση των δεδομένων που έχει μοιραστεί ο χρήστης στην υπηρεσία έτσι ώστε να του εμφανιστούν σχετικές διαφημίσεις. Στις διαθέσιμες επιλογές κάθε ενδιαφερομένου περιλαμβάνονται όλα τα δημοφιλή μεγέθη όμως δίνεται η δυνατότητα δημιουργίας και άλλων προκαθορισμένων μεγεθών. Στην παρουσίαση έγινε σαφές ότι το Facebook ξεκίνησε τις δοκιμές ήδη από το 2012 όμως στη συνέχεια προχώρησε στην αναβολή των σχεδίων προκειμένου να εστιάσει στις δικές του εγγενής διαφημίσεις. Τον περασμένο Σεπτέμβριο οι δοκιμές ξεκίνησαν και πάλι με τα δεδομένα να έχουν αλλάξει αφού με το υπάρχον διαφημιστικό του δίκτυο, το Facebook μπορούσε πλέον να δουλεύει απευθείας με τους διαφημιστές και τους εκδότες κερδίζοντας σημαντικά μεγαλύτερο ποσοστό. Σε δηλώσεις της, η Sheryl Sandberg ανέφερε ότι οι δοκιμές του Facebook δείχνουν πολλά υποσχόμενες με αρκετά θετικά σχόλια. Κάθε ενδιαφερόμενος ή ενδιαφερόμενη μπορεί να επισκεφθεί τον παρακάτω σύνδεσμο για περισσότερες πληροφορίες. Site: Facebook Audience Network
Cell_7 Δημοσ. 1 Μαΐου 2014 Δημοσ. 1 Μαΐου 2014 adblock.Διαφημισεις?Τι ειναι αυτο? "για φορητές συσκευές" Άντε να σε δω να βάζεις adblock στο facebook application του iPhone 1
hackerW32 Δημοσ. 1 Μαΐου 2014 Δημοσ. 1 Μαΐου 2014 adblock στο router και εισαι αρχοντας. ---------- lol το εγραψα για πλακα, το googlαρα και ειναι δυνατο κατι τετοιο. με custom firmware όμως το οποιο λεγετε tomato 1
Pan726601 Δημοσ. 1 Μαΐου 2014 Δημοσ. 1 Μαΐου 2014 Αυτη τη στιγμη εχω Adblock στο iphone μου και φυσικα σε ολα τα app. Απλά θέλει λιγο πείραγμα ο κώδικας. Φυσικα ενωω σε jail broken device Sent from my iPhone using Insomnia
Skylined Δημοσ. 1 Μαΐου 2014 Δημοσ. 1 Μαΐου 2014 Και στο android για συσκευές με root υπάρχουν λύσεις όπως adfree, adblock, adaway, youtube adaway, minminguard και xprivacy για τους ακραίους που θέλουν τον απόλυτο έλεγχο. Και χωρίς το τελευταιο δεν περνάει τίποτα.
infamous2456 Δημοσ. 1 Μαΐου 2014 Δημοσ. 1 Μαΐου 2014 Εγώ έχω αυτο σε ipad και δουλεύει μια χαρα, ουτε jailbreak ουτε τπτ https://itunes.apple.com/gr/app/weblock-adblock-for-ios/id558818638?mt=8
Cowboy Δημοσ. 1 Μαΐου 2014 Δημοσ. 1 Μαΐου 2014 Στο Android δεν ειναι απαρετητο να την εχεις routαρει τη συσκευη. Στο Νexus μου ειχα Adblock χωρις να ειναι ρουταρισμενο, απλα κατεβασα και εγκατεστησα την εφαρμογη, και δουλευε αψογα.
Ypnovatis Δημοσ. 1 Μαΐου 2014 Δημοσ. 1 Μαΐου 2014 Έχει ένα πολύ ενδιαφέρον podcast, με CGPGrey & Brady (Sixty Symbols, Numberphile) στα μικρόφωνα που συζητάνε ακριβώς αυτό: Τις διαφημίσεις και τη συμπεριφορά μας απέναντί τους αλλά και τη δική τους απέναντι στις διαφημίσεις όταν σερφάρουν στο νετ, που εξαρτώνται από αυτές για να ζουν. Είναι ενδιαφέρον και το πιάνουν όμορφα το θέμα, χωρίς φανατισμούς."Hello Internet" είναι ο τίτλος, δε θυμάμαι ποιο επεισόδιο. Ένα από τα πρώτα πρέπει να είναι.Υ.Γ. Κι εγώ έχω adblock αλλά πολλές φορές αφήνω τη διαφήμιση να παίζει στο Γιουτούμπι για παράδειγμα γία να πάρει τα λεφτά του ο δημιουργός αν κάτι μου αρέσει πολύ.Για FB ούτε λόγος, block τα πάντα όλα.
Κολοκυθοσπορος Δημοσ. 1 Μαΐου 2014 Δημοσ. 1 Μαΐου 2014 Πολυ καλη κινηση απο το facebook αυτο περιμενα για να φτιαξω λογαριασμο....NOT
mants118 Δημοσ. 2 Μαΐου 2014 Δημοσ. 2 Μαΐου 2014 ΜΌΝΟ για τα κέρδη ενδιαφέρονται τελικά... εννοείται, εκτός κι αν πιστεύεις ότι ο Μάρκος έκατσε ολόκληρα χρόνια και έγραφε τον κώδικα του facebook μόνο και μόνο για να βρίσκει ο κόσμος γκόμενες!!! 1
Avatar_GR Δημοσ. 2 Μαΐου 2014 Δημοσ. 2 Μαΐου 2014 εννοείται, εκτός κι αν πιστεύεις ότι ο Μάρκος έκατσε ολόκληρα χρόνια και έγραφε τον κώδικα του facebook μόνο και μόνο για να βρίσκει ο κόσμος γκόμενες!!! Βασικά για να βρει ο ίδιος γκόμενα μάλλον το έκανε... 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα