Επισκέπτης Δημοσ. 1 Μαΐου 2014 Δημοσ. 1 Μαΐου 2014 Νομιζω οτι τα θεματα με τα σερβις ειναι λιγο σχετικα, για ολα τα σερβις θα υπαρχουν και καλα και κακα σχολια.Επισης δεν ξερω αν το σερβις των τηλεορασεων κανει και των κινητων οποτε μανι μανι να μια διαφορα στην εμπειρια που μπορει να εχει καποιος απο το γενικο "σερβις LG". Εμεις εχουμε μια πολυ φθηνη τοτε 42'' LG στο σαλονι και την εχουμε ταραξει , ολη μερα δουλευει και δεν εχει βγαλει κιχ. Σε αντιθεση με ολες τις Samsung οθονες και τηλεορασεις που μου εχουν τυχει ωπου ΟΛΕΣ χαλασαν λιγο μετα την εγγυηση.Και το σερβις της Samsung στη Ραφηνα;Τρομερο.Οταν χαλασε δευτερη φορα η TV εκτος εγγυησης και πηγα να την φτιαξω μονος μου ειδα τη καλη δουλεια ειχαν κανει οι κυριοι της Samsung. Εντος εγγυησης επισκευη και αντι να αλλαξουν την πλακετα που ειχε καει αλλαξαν οπως οπως τους πυκνωτες και ηταν λες και εχουν φυτρωσει μανιταρια.
music_lover Δημοσ. 1 Μαΐου 2014 Δημοσ. 1 Μαΐου 2014 Ναι ωραίες τηλεοράσεις με αντίθεση κάτω από 1000/1..μάλλον με τα χρόνια το ανθρώπινο μάτι έχει χάσει την αίσθηση του μαύρου.
kostandinos Δημοσ. 1 Μαΐου 2014 Δημοσ. 1 Μαΐου 2014 οι Samsung πρωτες , οι LG αν ειχαν και καλο τροφοδοτικο............. ?
GiannisWalker Δημοσ. 1 Μαΐου 2014 Δημοσ. 1 Μαΐου 2014 Μια φορά πήγα σε eizo και απο τότε μόνο lg.Επιδόσεις και τιμή είναι αρκετά για να πάει κάποιος σε lg.Όσο αναφορά το service τους αρκετά καλό. Ότι και να έχει συμβεί άμεση αντικατάσταση/βοήθεια στο τσακ.Μπράβο Lg.
Fil_X Δημοσ. 1 Μαΐου 2014 Δημοσ. 1 Μαΐου 2014 Παίδες είναι στρατηγικά όλα. Η LG προμηθεύει τα πάνελ στις περισσότερες εταιρείες πλεον τα οποία είναι κορυφαία. Απλα χρησιμοποιει πιο vfm για τις δικές της. Ειναι αναλογα την παρτιδα,μπορει να δεις μεσα σε LG πανελ απο AUO,CHI MEI,QUANTA ακομα και απο Samsung.Και τα τροφοδοτικα τους πολλες φορες ειναι απο αλλες no name εταιρίες συναρμολόγησης πλακετών.
Radiatedsoul Δημοσ. 1 Μαΐου 2014 Δημοσ. 1 Μαΐου 2014 LG και samsung ειναι νομιζω οι μοναδικες εταιριες που κατασκευαζουν ακομα plasma TV. Η panasonic παρατησε τις plasma επειδη δεν εβγαζε κερδος 1
stelios18120 Δημοσ. 1 Μαΐου 2014 Δημοσ. 1 Μαΐου 2014 Η Lg ειναι απιστευτη οτι εχω παρει εχει βγει αθανατο!!
music_lover Δημοσ. 1 Μαΐου 2014 Δημοσ. 1 Μαΐου 2014 Ειναι αναλογα την παρτιδα,μπορει να δεις μεσα σε LG πανελ απο AUO,CHI MEI,QUANTA ακομα και απο Samsung.Και τα τροφοδοτικα τους πολλες φορες ειναι απο αλλες no name εταιρίες συναρμολόγησης πλακετών. Μόνο ips από την LG..auo έχουν οι Sony.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 1 Μαΐου 2014 Super Moderators Δημοσ. 1 Μαΐου 2014 Η panasonic παρατησε τις plasma επειδη δεν εβγαζε κερδος νομίζω ότι τις παράτησε επειδή ήταν πολύ μεγάλο το κόστος για 4Κ σε plasma...
AntiCambeR Δημοσ. 2 Μαΐου 2014 Δημοσ. 2 Μαΐου 2014 Ειχα αγορασει πριν περιπου 5-6 χρονια 1 Samsung LCD 32" σειρας LE,τοτε νομιζω δεν ειχαν βγει ακομα οι LED-LCD.Τοτε η πιο φθηνη 32αρα ειχε 500-600 ευρω.Αυτη που πηρα ειχε 800 ευρω.Μετα απο 4 χρονια περιπου εβγαλε στην οθονη 1 καθετη γραμμη στα αριστερα η οποια εξαφανιζοταν μετα απο λιγο οταν την αναβες.Στην συνεχεια η γραμμη εγινε μονιμη και μεγαλυτερη σε παχος και λιγο καιρο μετα απο την γραμμη και αριστερα δεν εδειχνε οθονη καθολου.Την αναβα και μετα απο λιγο που ζεσταινοταν εδειχνε σε ολη την οθονη.Ωσπου στο τελος εμεινε μονιμα και απο την γραμμη και αριστερα εδειχνε μονο χρωματιστες γραμμες.Απο την γραμμη και δεξια εδειχνε κανονικα. Οταν την πηγα σε καταστημα που τις επισκευαζει ειπαν οτι πιθανον να χρειαζεται πλακετα και η ζημια θα ηταν καπου στα 100ευρω.Δυστυχως ομως η τηλεοραση ειχε καψει οθονη απο την στιγμη που ειχε βγαλει την γραμμη.Ο τεχνικος ειπε οτι ηταν να την βγαλει την ζημια και δεν συμφερει η επισκευη της. Το ειχα ψαξει λιγο στο ιντερνετ και διαβασα οτι ειχε προβλημα η συγκεκριμενη παρτιδα-μοντελο.Τηλεοραση που τωρα την βρισκεις με 250 ευρω και σε Led κιολας. Πριν η 32αρα βγαλει την ζημια ειχα αγορασει δωρο στην μητερα μου 1 LCD Samsung 40" στα 600 ευρω οπου ειχαν πεσει οι τιμες σχετικα.Η τηλεοραση δουλευει καπου 3-4 χρονια και ωρες ωρες σκεφτομαι αν βγαλει και αυτη ζημια. Η 3η Tv που πηρα πριν κανα 4μηνο για 'μενα ειναι 1 Led Sony Bravia 42" στα 500 ευρω.Με την νειλα που επαθα δεν ρισκαρα να παρω παλι Samsung. Παντως οι εγγυησεις που δινουν μονο 2 χρονια ειναι λιγο.Ειναι σπανιο να σου βγαλει ζημια στα 2 χρονια,συνηθως οτι παθουν ειναι μετα την εγγυηση δυστυχως. Απο οταν μου καηκε η 32 αρα και μεχρι να αγορασω την Sony 42" ειχα μονο 1 LG ips tv-monitor 23" αλλα με κουρασε,ειδικα στο gaming και επρεπε να το εχω πολυ κοντα με καλωδια,φις κλπ.Παντως απο το tv- monitor της LG ειμαι ευχαριστημενος,ωραιο μενου,καλα χρωματα και καλες γωνιες θεασης.Full Hd,με θυρα D-sub και 2 hdmi.Εγγυηση 0 pixels,κατι το οποιο ισχυε πιο παλια μονο για τις LG απο 42 ιντσες και πανω.
Razor911 Δημοσ. 2 Μαΐου 2014 Δημοσ. 2 Μαΐου 2014 Και εγώ και απο πλευράς service αλλα και απ' ότι προϊον LG έχω πάρει , από πλυντήριο μέχρι τηλεοράσεις-οθόνες Υ/Η έχω μείνει πάρα πολύ ευχαριστημένος . Δεν υπάρχει λόγος να την αλλάξω.. Συν του ότι έχει πολύ καλές τιμές σε σχέση με άλλες εταιρίες
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα