zanskou Δημοσ. 1 Μαΐου 2014 Δημοσ. 1 Μαΐου 2014 Μπορεί η LG να έχει να αντιμετωπίσει μεταξύ άλλων τον ισχυρό ανταγωνισμό και την πίεση της Samsung, όμως αναμφίβολα καταφέρνει να ανταπεξέλθει με επιτυχία και αυτό οφείλεται σε μεγάλο βαθμό στον τομέα των προϊόντων οικιακής διασκέδασης και κυρίως των τηλεοράσεων.Πιο συγκεκριμένα λοιπόν η LG πουλά αυτή τη στιγμή περισσότερες τηλεοράσεις από οποιονδήποτε άλλο κατασκευαστή, κατέχοντας μάλιστα το εντυπωσιακό μερίδιο της τάξης του 27% στην παγκόσμια αγορά. To γεγονός αυτό τη βοήθησε να καταγράψει έσοδα 13 δις. δολαρίων και λειτουργικά κέρδη 471 εκατομμυρίων δολαρίων, τρεις φορές περισσότερα από την προηγούμενη χρονιά. Ωστόσο και στη mobile κατηγορία η LG δεν τα πήγε άσχημα, καθώς κατέγραψε πωλήσεις 12.3 εκατομμυρίων συσκευών, αυξάνοντάς τις έτσι κατά περίπου 20% σε σχέση με την αντίστοιχη περίοδο του περασμένου έτους, ενώ και οι πωλήσεις συσκευών με υποστήριξη δικτύων 4G/LTE αυξήθηκαν κατά 79%. Μέσα στο μήνα και συγκεκριμένα στις 27 Μαίου, η LG αναμένεται να παρουσιάσει το διάδοχο του LG G2 αλλά και το πρώτο της "έξυπνο" ρολόι, το G Watch που στηρίζεται στην πλατφόρμα του Android Wear. Site: Engadget
lostresam Δημοσ. 1 Μαΐου 2014 Δημοσ. 1 Μαΐου 2014 απο τις λιγες εταιριες που παω η lg..αξιολογες προτασεις παντα σε καλες τιμες και απο τα καλυτερα service 18
Fil_X Δημοσ. 1 Μαΐου 2014 Δημοσ. 1 Μαΐου 2014 Λογικο,το 70% απο τις οθονες που μου εχουν φερει για service ηταν LG με πυκνοτες 85c που το στανταρ πλεον ειναι 105,οποτε χαμηλο κόστος παράγωγης = χαμηλή τιμή. Αλλα η ευκολία του service τις κάνει value for money.Btw απο τις καλύτερες V/M 3DTVs που έχω δει. Site: LG 3D LED 42'' 42LA660S
filip123go Δημοσ. 1 Μαΐου 2014 Δημοσ. 1 Μαΐου 2014 Το service της lg είναι πραγματικά απίστευτο. 3 μέρες πριν λήξει η εγγύηση σε τηλεόραση, χαλάει..!Ωχ λέω αυτό ήταν,σιγά μην την επισκευάσουν...Παίρνω τηλέφωνο στην lg. Την επόμενη μέρα το πρωί ήρθε κουριερ, πήρε την τηλεόραση από το σπίτι μου (Κοζάνη) την πήγε στην αντιπροσωπεία στην Θεσσαλονίκη και αφού διαπιστώθηκε ότι δεν φτιάχνεται, μου την αντκατέστησαν με ολοκαίνουρια και μάλιστα με νεότερο μοντέλο. Όλοι στο service ευγενέστατοι και ταχύτατοι και δεν πλήρωσα απολύτως τίποτα..!Απλά respect..! Από εδώ και πέρα, εγώ τουλάχιστον μόνο lg..!Έτσι κρατάς πελάτες. 28
giorginho Δημοσ. 1 Μαΐου 2014 Δημοσ. 1 Μαΐου 2014 Έχω την ακριβως αντίθετη εμπειρία με το σερβις τους. Χοντρό πρόβλημα σε bluray player μόλις δυο βδομάδες απο την αγορά, μου έκαψε και αλλες συσκευές, κεντρο Θεσσαλονίκης εμενα και δεν ήρθαν ποτε ούτε να το πάρουν ουτε να μου το γυρίσουν (παρά τις αρχικές σχετικές υποσχέσεις) πήγαν να με βγάλουν και ψεύτη (οτι ολα ησαν καλα παροτι τους παρεδωσα και τα αποκαΐδια που ειχε προκαλεσει να τα ελεγξουν) και μονο όταν έφτασε το θέμα ενα βήμα πριν το δικαστήριο αρκετους μηνες μετα εστρωσαν. Το ίδιο πρόβλημα και φίλος με το ίδιο μοντελο (και πολλοί στο ίντερνετ, αρα δεν ηταν καν μεμονωμένο) και τελικά όποιος δεν κινήθηκε νομικά εναντίων τους με αδιασειστα στοιχεια δεν πήρε τίποτα. 2010 φθινόπωρο αυτά. Αν απο τοτε άλλαξαν καλό για σας για μένα και αρκετούς ακόμα έφαγαν μαυρο ...ισόβια.
CoreUnlimited Δημοσ. 1 Μαΐου 2014 Δημοσ. 1 Μαΐου 2014 Ημουν οπαδος φανατικος της lg εως το 2010 τοτε που ειχαν πολοτικες zero pixel tv@monitor....το service της μανωλοππυλος σωστο..ΑΛΛΑ ΝΟΜΙΖΩ οτι απο τοτε και μετα η samsung ξεφυγε σε ποιοτητα κατασμευης αποδοση και αξιοπιστια ιδιαιτερα στις TV
nikchris Δημοσ. 1 Μαΐου 2014 Δημοσ. 1 Μαΐου 2014 Το πρωτο μου android smartphone (Gt540) που ειχε χαλασει το ειχε παρει και μου το ειχε φερει κουριερ για επισκευη. Οταν λοιπον αγορασω το επομενο τηλεφωνο/τηλεοραση θα δωσω +1 στην LG στην ζυγαρια.
pantote Δημοσ. 1 Μαΐου 2014 Δημοσ. 1 Μαΐου 2014 Γιατί τις samsung τηλεοράσεις όταν τις ανοίγεις βλέπεις πλακέτες με την επωνυμία LG? Υπάρχει συνεργασία μεταξύ τους? 1
music_lover Δημοσ. 1 Μαΐου 2014 Δημοσ. 1 Μαΐου 2014 Και να σκεφτεί κάνεις ότι οι ips οθόνες που βάζει στις τηλεοράσεις της είναι οι χειρότερες..
Vagosman Δημοσ. 1 Μαΐου 2014 Δημοσ. 1 Μαΐου 2014 Παίδες είναι στρατηγικά όλα. Η LG προμηθεύει τα πάνελ στις περισσότερες εταιρείες πλεον τα οποία είναι κορυφαία. Απλα χρησιμοποιει πιο vfm για τις δικές της. 2
orck Δημοσ. 1 Μαΐου 2014 Δημοσ. 1 Μαΐου 2014 Δεν μπορω να αποφασισω ποια εταιρια ειναι καλυτερη LG η Samsung.
Lgiannikop Δημοσ. 1 Μαΐου 2014 Δημοσ. 1 Μαΐου 2014 Θα συμφωνησω με τον orck... παλια ελεγα δαγκωτο LG αλλα τωρα οι Samsung περνανε ως η πιο vfm λυση απ'το μυαλο μ ειδικα οι smart tvs που ακμαζουν αυτη την περιοδο...
gavros10 Δημοσ. 1 Μαΐου 2014 Δημοσ. 1 Μαΐου 2014 Τρια χρονια εχω κινητο lg και ειμαι απολυτα ευχαριστημενος. 1 μηνα πριν ληξει η εγγυηση μου το επισκευασαν σε μια μερα. Μεχρι να παω σπιτι ηταν ετοιμο.
aris1986 Δημοσ. 1 Μαΐου 2014 Δημοσ. 1 Μαΐου 2014 Το service της lg είναι πραγματικά απίστευτο. 3 μέρες πριν λήξει η εγγύηση σε τηλεόραση, χαλάει..! Ωχ λέω αυτό ήταν,σιγά μην την επισκευάσουν... Παίρνω τηλέφωνο στην lg. Την επόμενη μέρα το πρωί ήρθε κουριερ, πήρε την τηλεόραση από το σπίτι μου (Κοζάνη) την πήγε στην αντιπροσωπεία στην Θεσσαλονίκη και αφού διαπιστώθηκε ότι δεν φτιάχνεται, μου την αντκατέστησαν με ολοκαίνουρια και μάλιστα με νεότερο μοντέλο. Όλοι στο service ευγενέστατοι και ταχύτατοι και δεν πλήρωσα απολύτως τίποτα..! Απλά respect..! Από εδώ και πέρα, εγώ τουλάχιστον μόνο lg..! Έτσι κρατάς πελάτες. Ετσι τα ιδια ακριβως σε monitor 24" του αδερφου μου!
NOODLE Δημοσ. 1 Μαΐου 2014 Δημοσ. 1 Μαΐου 2014 όπως και τα πανελ των dell είναι lg για να μην ξεχνίομαστε ε..Παντως αυτο που λενε τα παιδιά ισχυει..Παλιοτερα 2008-2010 είχε απίστευτο service η LG. Απο τότε που άλλξε χέρια στο service δεν ακούω και τόσο καλά σχόλια..Παλιοτερα και μένα μου είχανε αλλαξει μια 22αρα μονιτορ γιατί ειχε coil whine, τώρα σου κάνουν αντικατάσταση με ανακατασκευασμένο μοντέλο ή σου φτιάχνουν το δικό σου.Εσυ αποφασίζεις.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα