Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια σας παιδιά, έβαλα τα windows 7 στην motherboard GA-K8VT800 και προσπαθώ να βάλω τα drivers για τη κάρτα ήχου της motherboard. Τα βρήκα στο internet τα κατέβασα απλά δεν με αφήνουν τα windows να τα εγκαταστήσω βγάζοντας συνέχεια αυτό το μήνυμα και όταν πατάω εγκατάσταση παρ όλα αυτά πάλι εμφανίζεται αυτό το μήνυμα χωρίς να αλλάζει κάτι. Ποιος είναι ο τρόπος για να απενεργοποιήσω αυτή την ασφάλεια των windows;

http://s30.postimg.org/y9nu9obap/error.jpg

Δημοσ.

Δεν ειναι τιποτα αυτο επέλεξε το 2ο και φυσιολογικά θα εγκατασταθούν και θα λειτουργήσουν κανονικα

• Like 1
Δημοσ.

Γεια σου Spank. Επιλεγω το 2ο και απλα μου το ξαναεμφανιζει ξανα και ξανα. Να σου πω την αλήθεια έκατσα και το πάτησα αρκετές φορές μπας και είναι πολλά τα αρχεία και θέλει να το κάνω ένα ένα αλλά τελικά δεν είναι. Δεν προχωραει η εγκατασταση.

Δημοσ.

PC Booster φίλε μου όχι τα drivers είναι για windows 7 αν και έχω δοκιμάσει και για τα υπόλοιπα windows αλλά δεν με αφήνει καν να κάνω την εγκατάσταση. Μόνο τα drivers για τα windows 7 αφήνει αν και πάλι δημιουργεί το πρόβλημα της φωτογραφίας.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...