Προς το περιεχόμενο

ZTE Geek V975 ή Huawei Honor 3C ?

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Επισκέπτης
Δημοσ.

Καλησπέρα, έχω καταλήξει σε αυτά τα δύο κινητά, με επιλογές μνήμης RAM στα 2GB και να μην ξεπερνάμε τα 130€-140€. Δεν έχω βρει κάτι καλύτερο με τα λίγα που ξέρω. Θα με βοηθήσατε αρκετά αν εσείς που έχετε αυτά τα κινητά μου πείτε λίγα πραγματάκια ή και αυτοί που δεν τα έχετε αλλά γνωρίζετε. Επίσης αν θεωρείται ότι υπάρχουν κι άλλες επιλογές ρίξτε την πρόταση σας. Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων.

Δημοσ.

Καλησπέρα, έχω καταλήξει σε αυτά τα δύο κινητά, με επιλογές μνήμης RAM στα 2GB και να μην ξεπερνάμε τα 130€-140€. Δεν έχω βρει κάτι καλύτερο με τα λίγα που ξέρω. Θα με βοηθήσατε αρκετά αν εσείς που έχετε αυτά τα κινητά μου πείτε λίγα πραγματάκια ή και αυτοί που δεν τα έχετε αλλά γνωρίζετε. Επίσης αν θεωρείται ότι υπάρχουν κι άλλες επιλογές ρίξτε την πρόταση σας. Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων.

Καλησπέρα φίλε μου. Καταλαβαίνω πως είναι να έχεις συγκεκριμένο budget. Ωστόσο ρίξε μια ματιά και στο Motorola Moto G το οποίο είναι εξαιρετικό για τα λεφτά του (189 ευρώ) και σαφώς ανώτερο από τις υπόλοιπες δυο προτάσεις που αναφέρεις. Και αν δεν σε παίρνει οικονομία, δοκίμασε με κάποια επιδότηση και θα σου βγει σίγουρα φθηνότερο :)

Επισκέπτης
Δημοσ.

Καλησπέρα φίλε μου. Καταλαβαίνω πως είναι να έχεις συγκεκριμένο budget. Ωστόσο ρίξε μια ματιά και στο Motorola Moto G το οποίο είναι εξαιρετικό για τα λεφτά του (189 ευρώ) και σαφώς ανώτερο από τις υπόλοιπες δυο προτάσεις που αναφέρεις. Και αν δεν σε παίρνει οικονομία, δοκίμασε με κάποια επιδότηση και θα σου βγει σίγουρα φθηνότερο :)

Πολύ καλό το κινητό απ όσο γνωρίζω και το έχω πετύχει στα 172€ αλλά βλέπεις αυτά τα λεφτά μας περιορίζουν.... Και δεν θέλω να μπλέξω με συνδέσεις κτλπ...

Επισκέπτης
Δημοσ.

Asus zenfone 5 με τα 2 γιγα, θα σου βγει ~140€.

Δεν το βρήκα πουθενά για αγορά. Έχεις σχετικά λινκ να το ρίξουμε μια μάτια;

Δημοσ.

Πολύ καλό το κινητό απ όσο γνωρίζω και το έχω πετύχει στα 172€ αλλά βλέπεις αυτά τα λεφτά μας περιορίζουν.... Και δεν θέλω να μπλέξω με συνδέσεις κτλπ...

170€ κάνει η συσκευή. Κάνεις δεν μίλησε για πακέτο σύνδεσης.

http://www.skroutz.gr/c/40/kinhta-thlefwna.html?keyphrase=moto+g&from=autocomplete

Δημοσ.

Επιτρέψτε μου να προτείνω τα κινητά της iocean που πλέον αντιπροσωπεύονται επίσημα στην ελλάδα από το my24shop και την

Link.png Site: www.ioceanmobiles.gr  παρέχοντας υποστήριξη και ελληνική εγγύηση ενός έτους. Τα μοντέλα που προτείνω είναι τα iocean x7hd στα 159€ και το iocean x7s στα 239€.

Δημοσ.

Δεν το βρήκα πουθενά για αγορά. Έχεις σχετικά λινκ να το ρίξουμε μια μάτια;

www.1949deal.com

Δημοσ.

Κατανοητό... Ρίξε μια ματιά και σε αυτό. Το είδα από κοντά και μου έκανε εντύπωση η οθόνη και η τιμή του :)

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...