Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα παιδιά....

Μόλις πήρα τηλέφωνο το 13888 και Μου είπαν ότι δεν υπάρχει προσφορά με 36 ευρώ Full pack ote TV και 24 mbps Internet.... Και ουδέποτε υπήρξε... Πως μπορώ να πάρω και γω αυτήν την προσφορά??? Οποιαδήποτε βοήθεια θα μου ήταν χρήσιμη.... Ευχαριστώ!!

λογικό είναι . αφού έχει 54,80 για τους 6 πρώτους μήνες και μετά πήγαινε στο 58,80 
Δλδ τα παιδιά που λένε αποπανω ότι τους πήραν τηλ από 13888 και τους έκαναν προσφορά στα 36 ευρώ λένε ψέμματα??
  • Απαντ. 37
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Δλδ τα παιδιά που λένε αποπανω ότι τους πήραν τηλ από 13888 και τους έκαναν προσφορά στα 36 ευρώ λένε ψέμματα??

για να έχεις οτε tv πρέπει να έχεις και σύνδεση οτε . έτσι προκύπτει η παραπάνω τιμή που σου έγραψα . λογικά θα είναι κάποια ατομική προσφορά για να του πρότειναν τόσο χαμηλή τιμή 

Δημοσ.

Παιδιά τι λέτε δεν υπηρξε; Εδώ την βάλαμε!

Τώρα έχω μπλέξει γιατί έβαλα iptv και σκέφτομαι να τι αλλάξω σε δορυφορική μιας και είμαι εντός 14αρων ημερών και με λένε ότι δεν μπορούνε να μου κρατήσουν αυτή την τιμή, θα το κοιτάξουν και περιμένω να με πάρουν τηλέφωνο!

Το ίδιο και σε περίπτωση αναβάθμισης σε vdsl, σπάει η προσφορά και πας σε κανονική τιμή! Η προσφορά αφορά συγκεκριμένο πακέτο υπό συγκεκρημενες συνθήκες, όποιος προλάβει!

Δημοσ.

Ισχύει ακόμα??? Και αν ναι... Πως μπορούμε να την αποκτήσουμε λοιπόν?

Τι παραπάνω θέλεις να μάθεις από αυτά;

Καταρχήν η συγκεκριμένη προσφορά στην οποία αναφέρομαι αφορά επιστροφή στον οτε με φορητότητα από άλλη εταιρία. Ίσως υπάρχουν και άλλες προσφορές, δεν το γνωρίζω αυτό.

Να διορθώσω σε αυτά που γράφω στο link ότι το κόστος της αναγνώρισης κλήσης είναι 1.30€ το μήνα (και όχι λανθασμένα το χρόνο όπως είχα διαβάσει κάπου) πράγμα το οποίο όπως έχει ειπωθεί επανειλημμένα είναι απαράδεκτο, ενώ μετά το πέρας του χρόνου η συνδρομή εκτοξεύεται από τα 36€ στα 56€ (και όχι στα 46€ όπως γράφω), γιατί η μειωμένη τιμή είναι και στο πακέτο adsl και στο otetv full pack, είχα ζητήσει από την τηλεφωνήτρια να μου τα πει αναλυτικά, αλλά δεν έχω το χαρτάκι τώρα που τα είχα σημειώσει.

Στο δια ταύτα: Αν κάποιος έχει όρεξη να δοκιμάσει otetv για ένα ένα χρόνο σε προσιτή τιμή είναι ευκαιρία για να το κάνει. Σε ένα χρόνο προφανώς βλέπουμε ξανά, μιας και ο οτε ουδέποτε φημιζόταν για τις μειώσεις των τιμών του. Πάντως για να καταλάβεις στην περίπτωση μου έφυγα από τη forthnet όντας πολύ ευχαριστημένος πελάτης επί 6 συναπτά έτη, για να δοκιμάσω αυτό του φρούτο που λέγεται otetv για ένα χρόνο. Ήξερα τι ήθελα (full pack otetv), σε τιμή που να μπορώ να αντεπεξέλθω και κατά τη γνώμη μου αξίζει!

Σε περίπτωση που ενδιαφέρεσαι απλά δοκιμάζεις, καλείς 13888 τους λες ότι είσαι σε άλλη εταιρία ενδιαφέρεσαι να επιστρέψεις στον οτε, έχεις ακούσει για την συγκεκριμένη προσφορά και ρωτάς αν μπορούν να στην κάνουν. Αυτό που πρόσεξα είναι ότι ΔΕΝ λένε για τις προσφορές που τρέχουν, σε ρωτάνε ακριβώς για ποια προσφορά έχεις ακούσει (το λέω γιατί έχω μιλήσει με τρεις διαφορετικές τηλεφωνήτριες και συμπεριφέρονται έτσι).

• Like 1
  • 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Με καλεσαν και εμενα και μου ειπαν ακριβως την ιδια προσφορα οπως επισης και 20% εκπτωση στο κινητο μου στο παγιο για παντα.εσεις που εχετε κανει αυτη την προσφορα ποιες ειναι οι εντυπωσεις?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...