lef79 Δημοσ. 6 Μαΐου 2014 Μέλος Δημοσ. 6 Μαΐου 2014 Σημερα ήρθαν τα συμβόλαια και ολα οκ!για το φίλο που ρώτησε θα πληρώσω τέλη ενεργοποίησης 34,90 και τον pvr 49 euro και τελος..! Sent from my iPhone using Insomnia
mixanikakias Δημοσ. 7 Μαΐου 2014 Δημοσ. 7 Μαΐου 2014 Κάλεσα σήμερα στον ΟΤΕ και ρώτησα... η προσφορά ισχύει ΜΟΝΟ γι' αυτούς που είναι σε άλλο δίκτυο και θέλουν να επιστρέψουν στον ΟΤΕ!!! Φυσικά και έκανα παράπονο ότι θα πρέπει και για τους υφιστάμενους χρήστες να υπάρξει προσφορά, γιατί δεν γίνεται τηλεφωνία + Internet + TV να πληρώνεις σχεδόν 100€ το δίμηνο στον ΟΤΕ, όταν σε άλλες εταιρίες οι αντίστοιχες υπηρεσίες κοστίζουν 60€!!! η προσφορά της forthnet που την έχει 29,90 για nova 3play και δωρεάν αποκωδικοποιητής είναι χαμηλή σε τιμή συγκριτικά με τον οτε
Innersense Δημοσ. 8 Μαΐου 2014 Δημοσ. 8 Μαΐου 2014 Τελικά έστειλα και εγώ την αίτηση σήμερα στον ΟΤΕ. Είναι πολύ καλό το πακετάκι για ένα χρόνο και με βολεύει. Μετά το χρονο δε μένω με τίποτα στην κανονική τιμή (56€ μου είπε η κοπέλα! ). Πάλι στο κλαρί για φορητότητα!
electronica Δημοσ. 13 Μαΐου 2014 Δημοσ. 13 Μαΐου 2014 η προσφορά είναι πολύ καλή. Πληρώνεις έξτρα για την διαφορά από τον δέκτη PVR που ζήτησες. Το θέμα είναι αν σε ικανοποιεί το πακέτο, θα εχεις και αντιπροσφορά από FORTHNET λογικά. Εγώ έχω το πακέτο μεσω ευρυζωνικής σύνδεσης και είμαι ευχαριστημένος επιπλέον μπορώ να δώ εκπομπές απο τα Ελληνικά και αθλητικά κανάλια μέχρι και 48 ώρες μετά σε standar definicion ανάλυση. Σκέψου το
Innersense Δημοσ. 13 Μαΐου 2014 Δημοσ. 13 Μαΐου 2014 η προσφορά είναι πολύ καλή. Πληρώνεις έξτρα για την διαφορά από τον δέκτη PVR που ζήτησες. Το θέμα είναι αν σε ικανοποιεί το πακέτο, θα εχεις και αντιπροσφορά από FORTHNET λογικά. Εγώ έχω το πακέτο μεσω ευρυζωνικής σύνδεσης και είμαι ευχαριστημένος επιπλέον μπορώ να δώ εκπομπές απο τα Ελληνικά και αθλητικά κανάλια μέχρι και 48 ώρες μετά σε standar definicion ανάλυση. Σκέψου το Από την Forthnet με πήραν 3 φορές (!) με απίστευτες προσφορές, αλλά αρνήθηκα γιατί είναι δύσκολο να βάλω πιάτο. "Πακέτο μέσω ευροζονικής σύνδεσης εννοείς" του ΟΤΕ σωστά; Χρήσιμο κι αυτό, το έχει και η HOL αν δεν κάνω λάθος βέβαια.
Backpacker Δημοσ. 14 Μαΐου 2014 Δημοσ. 14 Μαΐου 2014 Έχω στο σπίτι στην Ελλάδα για όποτε έρχομαι Nova 3play με 24αρι νετ απεριόριστα σταθερα,12 ωρες κινητα.σπορτ πακ και δωρεαν τα hd στα 39,90(σαραντάευρω δλδ). Λήγει το συμβόλαιο μου τον Ιούλιο και είμαι σε σκέψεις για μεταπήδηση στο πακέτο του ΟΤΕ με την προσφορά στα 36ευρώ που ακούω..από την άλλη όμως θέλω να περιμένω να δω τι θα γίνει με τα δικαιώματα του Champions League για την τριετία 2015-2018 που θα ανακοινωθούν τον Αύγουστο ώστε αν τα πάρει ο ΟΤΕ πιστεύω ότι θα είναι καλύτερα να μείνω άλλον έναν χρόνο στη Nova και να πάω του χρόνου στον ΟΤΕ. Είναι μεγάλο συν της Nova πάντως αυτο το "Για πάντα" που προσφέρει στις τιμές της..αν είσαι ικανοποιημένος με τις υπηρεσίες σου δεν έχεις την έννοια κάθε χρόνο να παλεύεις για το αυτονόητο με αιτήσεις για φορητότητες και προσφορές και αντιπροσφορές λες και είσαι πρόεδρος ομάδας και θες να κρατήσεις έναν παίκτη σου.
hulk13 Δημοσ. 15 Μαΐου 2014 Δημοσ. 15 Μαΐου 2014 η προσφορά που λες είναι αυτή : ΟΤΕ Double Play 24 Απεριόριστα με ΟΤΕ TV Μέσω Δορυφόρου Full Pack €54,80το μήναΜετά τους πρώτους 6 μήνες, η τιμή διαμορφώνεται σε €58,80 το μήνα. . Δεν είναι για πάντα στον οτε σε αντίθεση με την nova που η τιμή που έχει κάποιος είναι για πάντα αν θέλει να παραμείνει
Luxx Δημοσ. 15 Μαΐου 2014 Δημοσ. 15 Μαΐου 2014 Μπορει καποιος να μου πει εαν γινεται να κανω φορητοτητα, και να μη χασω ουτε 1 μερα απο το ιντερνετ; Ή θα πρεπει αναγκαστηκα να μεινω ορισμενες ημερες χωρις ιντερνετ μεχρι να τελειωσει η ολη διαδικασια;
Innersense Δημοσ. 16 Μαΐου 2014 Δημοσ. 16 Μαΐου 2014 Έκανα φορητότητα από forthnet σε οτε και δεν έμεινα ούτε ένα λεπτό χωρίς internet
Επισκέπτης Δημοσ. 16 Μαΐου 2014 Δημοσ. 16 Μαΐου 2014 Μπορει καποιος να μου πει εαν γινεται να κανω φορητοτητα, και να μη χασω ουτε 1 μερα απο το ιντερνετ; Ή θα πρεπει αναγκαστηκα να μεινω ορισμενες ημερες χωρις ιντερνετ μεχρι να τελειωσει η ολη διαδικασια; Καμιά ώρα θα μείνεις χωρίς τηλέφωνο-ίντερνετ.Πρωί γίνονται αυτές οι δουλειές.
Luxx Δημοσ. 16 Μαΐου 2014 Δημοσ. 16 Μαΐου 2014 Εγω νομιζα θελει κατι ημερες.. Παντως με εχει τρελανει η cyta, αλλα δυστυχως πριν 1 μηνα μπηκα σε μια προσφορα που ειχε και νομιζω ειναι με 1 χρονο δεσμευση..
BritGreek Δημοσ. 17 Μαΐου 2014 Δημοσ. 17 Μαΐου 2014 Οι πρώτοι λογαριασμοί στον ΟΤΕ έρχονται πολύ παραπάνω, πέραν του τέλους ενεργοποίησης, με τρόπο που εγώ δεν κατάλαβα καθόλου αν και μου τον εξήγησαν.
isaias1983 Δημοσ. 19 Μαΐου 2014 Δημοσ. 19 Μαΐου 2014 Καλησπέρα παιδιά.... Μόλις πήρα τηλέφωνο το 13888 και Μου είπαν ότι δεν υπάρχει προσφορά με 36 ευρώ Full pack ote TV και 24 mbps Internet.... Και ουδέποτε υπήρξε... Πως μπορώ να πάρω και γω αυτήν την προσφορά??? Οποιαδήποτε βοήθεια θα μου ήταν χρήσιμη.... Ευχαριστώ!!
Επισκέπτης Δημοσ. 19 Μαΐου 2014 Δημοσ. 19 Μαΐου 2014 Μέσω του site του ΟΤΕ το call me back.Περισσότερες πιθανότητες έχεις.
patrothan Δημοσ. 20 Μαΐου 2014 Δημοσ. 20 Μαΐου 2014 Καλησπέρα παιδιά.... Μόλις πήρα τηλέφωνο το 13888 και Μου είπαν ότι δεν υπάρχει προσφορά με 36 ευρώ Full pack ote TV και 24 mbps Internet.... Και ουδέποτε υπήρξε... Πως μπορώ να πάρω και γω αυτήν την προσφορά??? Οποιαδήποτε βοήθεια θα μου ήταν χρήσιμη.... Ευχαριστώ!! λογικό είναι . αφού έχει 54,80 για τους 6 πρώτους μήνες και μετά πήγαινε στο 58,80
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα