Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μολις έληξε το συμβόλαιο μου με τη hol και απο αυριο ξεκινάω ψάξιμο για προσφορες για 3 play.οποιος μπορει ας βοηθήσει με πληροφορίες η και οδηγίες τι να κανω.εχω δει στα sites τις τιμές αλλα ψάχνω οτι καλυτερο μπορω να βρω!

Ευχαριστω προκαταβολικά.

Sent from my iPhone using Insomnia

• Απαντ. 37
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Το ΟΤΕ TV είναι ωραίο πακέτακι απο πλευράς προγράμματος. Χτυπά το!
Υγ2 διαβάστε τους καταραμενους όρους μια φορά στη ζωή σας

• Like 1
Δημοσ.

Παρέ ΕΣΥ τηλ στον ΟΤΕ και πες του για την προσφορά που κάνουν (αθόρυβα) 30€ (χωρίς να υπάρχει πάγιο) για τηλ (κάποια λεπτά δωρεάν για αστικά&κινητά), Net (έως 24Mbs) και Full πακέτο ΟΤΕ TV. Προχθές πήρανε στον πεθερό μου και του το πρότειναν

Δημοσ.

Παρέ ΕΣΥ τηλ στον ΟΤΕ και πες του για την προσφορά που κάνουν (αθόρυβα) 30€ (χωρίς να υπάρχει πάγιο) για τηλ (κάποια λεπτά δωρεάν για αστικά&κινητά), Net (έως 24Mbs) και Full πακέτο ΟΤΕ TV. Προχθές πήρανε στον πεθερό μου και του το πρότειναν

Είσαι σίγουρος για το 30άρι που λες? Με πήραν και το δίνουν κοντά στα 36 ευρώ. Αν είναι να πάρω και να του πω ότι σε κάποιους το δίνουν 30!!! Εμένα πάντως μου είπαν σταθερά, 24άρι ίντερνετ και Full πακέτο ΟΤΕ TV. Ούτε κινητά και σε μεγαλύτερη τιμή

Δημοσ.

`

Είσαι σίγουρος για το 30άρι που λες? Με πήραν και το δίνουν κοντά στα 36 ευρώ. Αν είναι να πάρω και να του πω ότι σε κάποιους το δίνουν 30!!! Εμένα πάντως μου είπαν σταθερά, 24άρι ίντερνετ και Full πακέτο ΟΤΕ TV. Ούτε κινητά και σε μεγαλύτερη τιμή

Και εμενα με καλεσαν εχθες απο 13888 για προσφορα με 35.85ευρω φουλ πακετο OTE TV, 24αρι ιντερνετ και απεριοριστα αστικα και υπεραστικα. Εγκατασταση και εξοπλισμος δωρεαν. Το μονο που θα με χρεωσουν ειναι 31 ευρω εξοδα φορητοτητας στον 1ο λογαριασμο.

Τι λετε αξιζει?

Παιζει να πιεσω για ακομα καλυτερη προσφορα?

Δημοσ.

εμενα το 13888 μου τα εδωσε αυτα που λετε κι εσεις παιδια με 40 ευρω απεριοριστα σταθερα 300 λεπτα κινητα και το full πακετο αλλα ξεχασα να ρωτησω για κοστος εγκαταστασης,Με πηρε και καποιος εξωτερικος συνεργατης της forthnet και μου ειπε για 3play και κινητα με αστικη χρεωση και novasport1 και novacinema 1 με 39.90 και 34.90 τελη ενεργοποιησης για 12 μηνες.το full sports πακετο δεν το εδινε σε αυτα τα λεφτα που θελω εγω.τι λετε γιαυτο?

Δημοσ.

30€ τελική 24mb + κάποιος δωρεάν χρόνος + OTE tv Full Pack; που ρε παιδιά; <br><br>

Ξέρει κάποιος αν είναι σίγουρα full pack γιατί θέλω οπωσδήποτε sport 3 για motogp;

Και κάτι άλλο ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ σημαντικό. Για πόσους μήνες είναι το συμβόλαιο και αν υπάρχει αύξηση της συνδρομής από κάποιο μήνα και μετα;;;

Δημοσ.
Λοιπόν απαντάω μόνος μου με όσα στοιχεία έχω συλλέξει μέχρι στιγμής και διορθώνετε - συμπληρώνετε αν υπάρχει κάπου λάθος:

Η προσφορά αφορά πακέτο Ote Double Play + Ote TV

24Mb + 210' σε σταθερά + 30' κινητά + Ote TV Full Pack Τελική τιμή 35,85€/μήνα (χωρίς αναγνώριση κλήσης*), για ένα χρόνο. Να σημειωθεί ότι η τιμή είναι υπολογισμένη με 50% έκπτωση στο Ote TV Full Pack το οποίο μετά από την πάροδο του χρόνου διαμορφώνεται από 10,95€/μήνα σε 21,9€/μήνα (46,8€/μήνα μετά τον πρώτο χρόνο).

Όπως ειπώθηκε ήδη η προσφορά έχει επιπλέον κόστος:

- Κόστος φορητότητας 36,08€ (31,23€+23% ΦΠΑ)

- Κόστος εγκατάστασης 50€ (για δωρεάν πιάτο, δέκτης, router) - Προεραιτικό;

-*Κόστος αναγνώρισης κλήσης 1.23€ το χρόνο - Προεραιτικό

- Κόστος 4€/μήνα για pvr για τον πρώτο χρόνο (και μετά δωρεάν; )

Ερώτηση:

- Διάβασα κάπου ότι εάν κάνεις αίτηση διακοπής μετά τον πρώτο χρόνο σε καλούν με πρόταση επέκτασης της προσφοράς για ένα χρόνο, ισχύει;

Βασικά το μόνο που με κολλάει είναι αυτό, η αλλαγή της τιμής μετά τον πρώτο χρόνο και δεν μου αρέσει αυτή η λογική με παρακάλια και απειλές διακοπής για να στην κρατήσουν. Κατά τα άλλα είναι καλούτσικη προσφορά και με ενδιαφέρει γιατί δεν μου είναι εύκολο να βάλω πιάτο (έχω forthnet και θα έβαζα Nova) και θέλω iptv και φυσικά Motogp.

Δημοσ.

Αυτά που γράφω είναι ολίγον υποθετικά και ίσως ειρωνικά γιατί δεν αντέχω να βλέπω κόσμο να γυρνάει στον ΟΤΕ και να αποδέχεται τέτοιες λαμογιές. 

:shifty:

Όπως ειπώθηκε ήδη η προσφορά έχει επιπλέον κόστος:
- Κόστος φορητότητας 36,08€ (31,23€+23% ΦΠΑ)
- Κόστος εγκατάστασης 50€ (για δωρεάν πιάτο, δέκτης, router) - Προεραιτικό;
Θα βάλεις μόνος σου το πιάτο; Πες τους το, μπορεί να πουν οκ τσάμπα, αλλά το πιο πιθανό να σου πουν ΟΧΙ γιατί κάπως προφανώς πρέπει να πληρώσεις τον εξοπλισμό τουλάχιστον κάπως έμμεσα 

-*Κόστος αναγνώρισης κλήσης 1.23€ το χρόνο - Προεραιτικό 
Εν έτη 2014 που η αναγνώριση είναι δεδομένο παντού και οι άλλες εταιρίες σου δίνουν δωρεάν ακόμα περισσότερες ψηφιακές ευκολίες, οι απατεώνες εξακολουθούν να χρεώνουν αναγνώριση. Οκ δεν υπάρχουν σχόλια
- Κόστος 4€/μήνα για pvr για τον πρώτο χρόνο (και μετά δωρεάν; )
Πιο πιθανόν μετά τον πρώτο χρόνο να είναι 10 ευρώ και όχι χαμηλότερο της αρχικής.
Ερώτηση:
- Διάβασα κάπου ότι εάν κάνεις αίτηση διακοπής μετά τον πρώτο χρόνο σε καλούν με πρόταση επέκτασης της προσφοράς για ένα χρόνο, ισχύει;
Ναι καλά, για τον ΟΤΕ μιλάμε.... Που άμα πας να διακόψεις και περιμένεις τον εκκαθαριστικό για να τον πληρώσεις μια και καλή, δίνουν τα στοιχεία σου σε εισπρακτικές εταιρίες να σε απειλήσουν επειδή δε πλήρωσες τον τελευταίο λογαριασμό. Κι εσύ θες αντιπροσφορα; χαχα

Δημοσ.

Μπερδεμενα τα πράγματα..αυριο ελπιζω να εχω νεα να σας πω γιατι περιμενω τηλέφωνα απο ΟΤΕ και forthnet!!

Δημοσ.

Μπερδεμενα τα πράγματα..αυριο ελπιζω να εχω νεα να σας πω γιατι περιμενω τηλέφωνα απο ΟΤΕ και forthnet!!

στη forthnet 3play δίνεις 29,90 + 19.90 στα αθλητικά + 15 ευρώ στο cinema με υπηρεσίες (nova go, on demand δωρεάν , multiview 10 ευρώ ανα μήνα αν θες ) ενώ στον οτε έχει το ίδιο με 58,80 και μετά τους 6 μήνες 62,80 (οτε go , multiview δεν έχει , on demand πληρώνεις ξεχωριστά για κάθε ταινία που βλέπεις αν είναι καινούργια . Αυτά ισχύουν για όλους 

Δημοσ.

το nova 3play έχει καλύτερο πρόγραμμα και είναι πολύ πιο φθηνό από τον οτε tv αφού αν θες να δεις μια καινιούργια ταινία στον οτε πληρώνεις έξτρα πόσο με την υπηρεσία on demand ενώ στη nova είναι δωρεάν . 

• Like 1
Δημοσ.

Τελικα τα καταφερα!24αρι ιντερνετ αστικα υπεραστικα 12 ωρες κινητα hd για ενα χρονο, novago και το full sports pack με 39.90 για παντα!!.Θα πληρώσω βέβαια τέλη ενεργοποίησης αλλα δεν με πειραζει και τόσο αφου εγινε αυτο που ηθελα!

Δημοσ.

Επειδη ενδιαφερομαι για NOVA αυτη  η προσφορα εγινε απο το τηλεφωνο και επισης αν ισχυει στην προσφορα αυτη δωρεαν εξοπλισμος εγκατασταση και αποκωδικοποιητης.

Δημοσ.

Κάλεσα σήμερα στον ΟΤΕ και ρώτησα... η προσφορά ισχύει ΜΟΝΟ γι' αυτούς που είναι σε άλλο δίκτυο και θέλουν να επιστρέψουν στον ΟΤΕ!!!

Φυσικά και έκανα παράπονο ότι θα πρέπει και για τους υφιστάμενους χρήστες να υπάρξει προσφορά, γιατί δεν γίνεται τηλεφωνία + Internet  + TV να πληρώνεις σχεδόν 100€ το δίμηνο στον ΟΤΕ, όταν σε άλλες εταιρίες οι αντίστοιχες υπηρεσίες κοστίζουν 60€!!! 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...