archimidis Δημοσ. 11 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2014 Εγκατάσταση υγραερίου/φ.αερίου ΜΟΝΟ απο αδειούχο εγκαταστάτη με τα κατάλληλα υλικά. Εγκατάσταση υγραερίου/φ.αερίου ΜΟΝΟ απο αδειούχο εγκαταστάτη με τα κατάλληλα υλικά. για φυσικό αέριο Φυσικά. Για φιάλη υγραερίου δεν νομίζω πως χρειάζεται
teodor_ch Δημοσ. 12 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2014 Την πρώτη εγκατάσταση ας την κάνει ο εγκαταστάτης. Μετά φιάλες αλλάζει και ο καθένας μόνος αρκεί να τηρεί κάποιους κανόνες (πχ. αλλαγή στα λαστιχάκια στις συνδέσεις και ένα τσεκάρισμα για διαρροές μετά απο κάποιες ώρες).
haris_216 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2014 Και βέβαια το τσεκάρισμα για διαρροές το κάνουμε πάντα με σαπουνάδα και όχι όπως πολλοί (και μάλιστα αρκετοί "επαγγελματίες") με τον αναπτήρα!!! 1
master44 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2014 Γνωρίζει κανείς αν ο φούρνος με αέριο δεν ψήνει τόσο καλά όσο ο ηλεκτρικός? Κάπου διάβασα ότι η θερμότητα δεν μπορεί να διατηρηθέι σταθερή για αρκετή ώρα και δεν κατανέμεται σωστά.
minia Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2014 Χαίερεται. Ενδιαφέρομαι να βάλω στην κουζίνα εστίες με αέριο και φούρνο ηλεκτρικό εντοιχισμένα. Αν κάποιοι έχετε βάλει τέτοιου τύπου κουζίνα τι μάρκα βάλατε? είστε ευχαριστημένοι? Επίσης τι υλικό επιλέξατε για τον πάγκο εργασίας και για την πλάτη της κουζίνας ( το μέρος που είναι κοντά στις εστίες αερίου)? Διάβασα ότι επειδή στις εστίες με αέριο δημιουργείται φλόγα για να μαγειρέψεις αναπτούσσονται πολύ μεγαλύτερες θερμοκρασίες σε σχέση με μια ηλεκτρική εστία δεν αντέχουν όλα τα υλικά για την πλάτη της κουζίνας. Να βάλω πλακάκι? Έχει βάλει κάποιος γρανίτη ή χαλαζία?
teodor_ch Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2014 http://www.houzz.com/New-gas-stove-and-granite-countertop Δε νομίζω να υπάρχει κάποιο πρόβλημα. Αυτό που λένε όλοι είναι ο απορροφητήρας να μπεί ψηλότερα απο το κανονικό. Αν βάλεις εστίες βάλε και φούρνο. Οικονομία και νοστιμιά
NewProject Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2014 Η κουζίνα με το αέριο είναι μακράν καλυτερη κατά τη γνώμη μου. Χρήστης από το 2007 (κουζίνα με μπουκαλα) αλλά και πολύ θετική εμπειρία από τους κουμπάρους μου οι οποίοι τη χρησιμιποιούν πολλά χρόνια, σε οικογένεια με 3 παιδιά, κλπ. Η οικονομία μεγάλη αλλά και φοβερός έλεγχος στο μαγείρεμα. Πλήρης αμεσότητα. Να φανταστεί κανείς ότι μαγειρεύοντας αν πχ φουσκώσει κάτι που βράζει, δεν τραβάς στην άκρη την κατσαρόλα όπως με κάθε άλλη κουζίνα αλλά χαμηλώνεις τη φωτια και αμέσως "πέφτει". Άλλωστε δεν είναι τυχαίο που κανένας επαγγελματίας, στην δουλειά ή στο σπίτι, δεν χρησιμοποιεί ηλεκτρική. Αυτό . Αέριο με 1000.
nikik Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2015 1. όποιος έχει τη δυνατότητα να βγάλει τη φιάλη έξω από το σπίτι σε μπαλκόνι, μειώνει κατά πολύ τα ρίσκα (δυστυχώς εγώ δεν τα έχω καταφέρει). Υπάρχει κάποιος περιορισμός στην τοποθέτηση της μπουκάλας μέσα στο σπίτι? Δηλαδή πρέπει να είναι μακριά από τη συσκευή λόγω της θερμότητας, υποθέτω, ή μπορεί ξέρω εγώ να μπει και μέσα σε ένα ντουλάπι της κουζίνας με κάποια γρίλια ίσως για εξαερισμό για να μην φαίνεται? Μιλάω για εστίες μόνο, αυτόνομες και εντοιχιζόμενες. Δυνατότητα με σύνδεση σε δίκτυο φυσικού αερίου δεν υπάρχει και έτσι θα πάμε στην επιλογή με σύνδεση απευθείας με μπουκάλα.
sankostas Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2015 καλημερα μηπως μπορη να μου πη καπιος γιατι εδω και λιγο καιρο η κουζινα μου μαυριζη τα σκευη στα ματια και η φλογα αντι για μπλε ειναι κιτρινοκοκινη
Ison_ Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2015 καλημερα μηπως μπορη να μου πη καπιος γιατι εδω και λιγο καιρο η κουζινα μου μαυριζη τα σκευη στα ματια και η φλογα αντι για μπλε ειναι κιτρινοκοκινη Μάλλον έχουν μαζέψει βρωμιά τα μπεκ.
sankostas Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2015 τα μπεκ τα εχωβγαλη και τα καθαρισα μαλον κατι πρεπη να ειναι με εξαερισμο
kostaskontis Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2015 εχει ψηλη πιεση το αεριο σου,αν εχεις μπουκαλα υγραεριο μειωτηρα εχεις βαλει?
babantza Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2017 γεια σας! ειμαι εδω για να επαναφερω το θεμα με την κουζινα υγραεριου μιας κ ειμαστε στη φαση αγορας κουζινας κ το ψαχνω λιγο παραπανω. καποιες νεες εμπειριες απο κουζινες υγραεριου?
vasdim1 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2017 γεια σας! ειμαι εδω για να επαναφερω το θεμα με την κουζινα υγραεριου μιας κ ειμαστε στη φαση αγορας κουζινας κ το ψαχνω λιγο παραπανω. καποιες νεες εμπειριες απο κουζινες υγραεριου? Ψάχνοντας για εμαγιέ ηλεκτρική κουζίνα πριν τα Χριστούγεννα και αφού είδα αρκετές συσκευές, κατέληξα σε υγραερίου-ρεύματος. Συγκεκριμένα πήρα την ΠΙΤΣΟΣ PACB521K20 με τρεις εστίες υγραερίου, μία ρεύματος και φούρνο επίσης ρεύματος. Με την μέχρι τώρα χρήση πιστεύω ότι έκανα σωστή επιλογή. Ο φούρνος ψήνει πολύ καλά, ενδεικτικά πίτσα σε 6 λεπτά. Τώρα από θέμα οικονομίας, θα το διαπιστώσω όταν έρθει ο εκκαθαριστικός της ΔΕΗ. Λεπτομέρεια, η σύνδεση γίνεται σε πρίζα ενισχυμένη 16Α και όχι με το κλασσικό καλώδιο.
babantza Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2017 Το δουλευεις με φιαλη? Δε με προβληματιζουν τα ματια της κουζινας αλλα ψαχνω να ειναι κ ο φουρνος υγραεριου.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα