Spawn123 Δημοσ. 30 Απριλίου 2014 Share Δημοσ. 30 Απριλίου 2014 Καλησπέρα σε όλους.. Αν είχα μια βοήθεια στο συγκεκριμένο θέμα θα ήμουν ευγνόμων.. Διαθέτω μια Samsung HDTV μοντέλο LE22B450C4W. Η τηλεόραση ήρθε πρόσφατα στα χέρια μου μέσω συγκενικού προσώπου που δεν την χρειαζόταν άλλο και αποφάσισα να κάνω update το software της (μιας και γνωρίζω τον τρόπο εφ'όσον το έχω ξανακάνει σε διαφορετικη τηλεόραση και δεν είναι και τίποτα δύσκολο). Κατέβασα το σωστο update, το πέρασα στο usb και άρχισα να κάνω το update. Όλα κυλούσαν ομαλά μέχρι που έφτασε στο 89% όπου και κόλλησε για ΠΟΛΛΗ ώρα και μετά απο λίγο, μπαμ έκλεισε.. Το πρόβλημα είναι ότι δεν ξανάνοιξε ποτέ.. Υπάρχει το κλασσικό κόκκινο λαμπάκι μπροστά που αναβοσβήνει με το πάτημα κάποιου κουμπιού του τηλεκοντρόλ ή με το πάτημα των κουμπιών της τηλεόρασης αλλά δεν γίνεται τίποτα. Καμία επικοινωνία.. Ούτε ήχος, ούτε εικόνα, καμία ένδειξη ζωής εκτός από το λαμπάκι αυτό που το μόνο που κάνει είναι να ανταποκρίνεται στα πατήματα μου.. Έψαξα για κάποια λύση αλλα τζίφος και μπορώ να πω πως έχω απελπιστεί.. Αρχικά σκέφτηκα μήπως μπορώ να κάνω reflash του software μέσω PC όπως και στα κινητά, αλλα δεν μου φάινεται εόσο εύκολο.. Αν κάποιος μπορεί να βοηθήσει θα ήμουν ευγνόμων. Σας ευχαριστώ εκ των προταίρων. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
CoreUnlimited Δημοσ. 1 Μαΐου 2014 Share Δημοσ. 1 Μαΐου 2014 Εκ πειρας οι samsung εχουν παντα backup το προηγουμεμκ firmware.. sσβηνουν αφου φορτωσουν το καξνουργιο και μετα εκκινουν με το καινουργιο το παλιο υπαρχει ομως παντα μεσα και μπορεις να εποστρεψεις...ψαξε λιγο στο ιντερνετ .. υπαρχουν και μερικα site με custom firmware samsungηπως με καποιο ΣΥΝΔΙΑΣΜΟ ΚΟΥΜΠΙΩΝ ΑΠΟ ΤΟ ΧΕΙΡΙΣΤΗΡΙΟ ΕΠΟΣΤΡΕΨΕΙΣ ΣΤΟ ΠΑΛΙΟ firmware Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Spawn123 Δημοσ. 1 Μαΐου 2014 Μέλος Share Δημοσ. 1 Μαΐου 2014 Ευχαριστώ για την απάντηση φίλε μου, το εκτιμώ. Αν ισχύει αυτό με το backup είναι ευχάριστο, γιατί σημαίνει πως υπάρχει δυνατότητα επαναφοράς, αλλά πως; Για custom firmware οπως λες, δεν πρεπει να έχεις κάποιο τρόπο επικοινωνίας με την TV για να το περάσεις; Η TV είναι νεκρή, πέρα από το λαμπάκι που είπα. Τώρα ο συνδιασμός πλήκτρων του χειριστηρίου, σίγουρα είναι κάτι που θα δούλευε αν υπάρχει, όμως ψάχνω και δεν βρίσκω κάτι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
doctorC Δημοσ. 1 Μαΐου 2014 Share Δημοσ. 1 Μαΐου 2014 ΜΕ ΚΛΕΙΣΤΗ ΤΗΝ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ΑΠΟ Τ Ο ΧΕΙΡΙΣΤΗΡΙΟ ΠΑΤΑΣ ΜΕ ΤΗΝ ΣΕΙΡΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΚΟΥΜΠΙΑ MUTE, 1,8,2, POWER ON KAI SE BGAZEI STO ERVICE MENU.... ΔΕΣ ΓΙΑ FIRMWARE DOWNGRADE Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Spawn123 Δημοσ. 1 Μαΐου 2014 Μέλος Share Δημοσ. 1 Μαΐου 2014 Έψαξα αρκετούς συνδυασμούς κουμπιών και δεν έκανα τίποτα. Δοκίμασα: α)info-menu-mute-power β)mute-1-8-2-power γ)κράτημα του πλήτρου exit για 10+ δεύτερα δ)mute 1-1-9 power και κάποια άλλα που δεν θυμαμαι και πραγματικα δεν έγινε τίποτα εκτός από το α αναβοσβήνει το λαμπάκι. Ούτε κάποια εικόνα φαίνεται, ούτε κάποιος ήχος ακούγεται, παρα μόνο όταν πατιέται κάποιο κουμπι να αναβει το λαμπάκι, και όταν πατας το power αναβοσβήνει 3-4 φορές και σβήνει τελείως, πράγμα που αν θυμαμαι καλα δείχνει το power off της TV Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
doctorC Δημοσ. 1 Μαΐου 2014 Share Δημοσ. 1 Μαΐου 2014 φιλε τοτε ησουν μαλλον παρα πολυ ατυχω; και κρασαρε το τροφοδοτικο της τηλεορσης την ωρα του update.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Spawn123 Δημοσ. 2 Μαΐου 2014 Μέλος Share Δημοσ. 2 Μαΐου 2014 Αμφιβάλλω με το να ήμουν τόσο άτυχος. Κάτι έπαιξε με λανθασμένο firmware αλλιώς δεν θα ανταποκρινόταν καθόλου ούτε τώρα.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kostas_dr Δημοσ. 8 Μαΐου 2014 Share Δημοσ. 8 Μαΐου 2014 Χρειάζεται κάποιος τεχνικός. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
chrisargos Δημοσ. 8 Μαΐου 2014 Share Δημοσ. 8 Μαΐου 2014 Δοκίμασε να την βγάλεις από την πρίζα για κανά λεπτό!! Sent from my iPhone using Insomnia Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Spawn123 Δημοσ. 8 Μαΐου 2014 Μέλος Share Δημοσ. 8 Μαΐου 2014 Δοκιμασμένο να την βγάλω από το ρεύμα τελείως αλλά τίποτα. Το ερώτημα έγινε για τον λόγο του αν γίνεται να γλυτώσω τα χρήματα του τεχνικού αν μπορώ να την επαναφέρω κάπως. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kostass__ Δημοσ. 9 Μαΐου 2014 Share Δημοσ. 9 Μαΐου 2014 προφανως θα το ξερεις αλλα οταν ειναι κλειστη και την ανοιγεις παρατηρησε την σειρα-συχνοτητα που αναβοσβηνει το ledακι της. συνηθως σου λεει το διαγνωστικο της τι σφαλμα εχει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kostas_dr Δημοσ. 9 Μαΐου 2014 Share Δημοσ. 9 Μαΐου 2014 Προσοχή πάντως στους πολλούς πειραματισμούς, μην την αποτελειώσεις. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kostass__ Δημοσ. 9 Μαΐου 2014 Share Δημοσ. 9 Μαΐου 2014 το διαγνωστικο με το led κωστα δεν θα μας πει τι εχει? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kostas_dr Δημοσ. 9 Μαΐου 2014 Share Δημοσ. 9 Μαΐου 2014 Εδώ που έχει φτάσει, χρειάζεται η βοήθεια κάποιου ειδικού. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xifiassamsung Δημοσ. 11 Μαΐου 2014 Share Δημοσ. 11 Μαΐου 2014 φιλε μαλλον το τροφοδοτικο πνεει τα λοισθια κ οταν εκανες update στην εκανε τη ζημια.δεν αποκλειεται να ειχε ξανακανει το ιδιο κ πιο πριν στον προηγουμενο ιδιοκτητη. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα