sonyxp Δημοσ. 6 Μαΐου 2014 Δημοσ. 6 Μαΐου 2014 Μετά από 10+ χρόνια επαγγελματικής εμπειρίας προφανώς και θα μπεις στον insomnia να ρωτήσεις τυχόν απορίες... stackoverflow και χαζομάρες... Αυτό που θα πω δεν έχει καμιά σχέση με τον τοπικ-σταρτερ (το ξεκαθαρίζω) Υπάρχουν άτομα που (πως να στο πω; ) είναι τέρμα ψώνιο ρε παιδί μου... βλέπεις τραγικά πράγματα όπως το να ξέρει κάποιος μόνο CMS, να μην ξέρει καθόλου php και να έχει μάθει μόνο drag-drop (χρήση ενός προγράμματος) ΚΑΙ να αυτοαποκαλείται προγραμματιστής και να βγαίνει να το παίζει Ιστορία... Προσωπικά γύρο μου βλέπω άτομα που γνωρίζουν μ***ες^2 και το παίζουν ότι είναι κάποιοι... ή αυτοί έχουν υπερβολικά υψηλή αυτοπεποίθηση ή εγώ υποτιμάω τον εαυτό μου σε τραγικό σημείο... Αυτό που θέλω να πω είναι ότι 'με 10 χρόνια εμπειρίας CMS και μόνο' ουσιαστικά δεν ξέρεις τίποτα!
LogokrisiaGR Δημοσ. 6 Μαΐου 2014 Δημοσ. 6 Μαΐου 2014 Ναι αλλα εγω που ξερω τα παντα δεν ειμαι στο so. μαλακία σου
defacer Δημοσ. 6 Μαΐου 2014 Δημοσ. 6 Μαΐου 2014 Υπάρχουν άτομα που (πως να στο πω; ) είναι τέρμα ψώνιο ρε παιδί μου... βλέπεις τραγικά πράγματα όπως το να ξέρει κάποιος μόνο CMS, να μην ξέρει καθόλου php και να έχει μάθει μόνο drag-drop (χρήση ενός προγράμματος) ΚΑΙ να αυτοαποκαλείται προγραμματιστής και να βγαίνει να το παίζει Ιστορία... Προσωπικά γύρο μου βλέπω άτομα που γνωρίζουν μ***ες^2 και το παίζουν ότι είναι κάποιοι... ή αυτοί έχουν υπερβολικά υψηλή αυτοπεποίθηση ή εγώ υποτιμάω τον εαυτό μου σε τραγικό σημείο... Αυτό που θέλω να πω είναι ότι 'με 10 χρόνια εμπειρίας CMS και μόνο' ουσιαστικά δεν ξέρεις τίποτα! Θα έλεγα για "things you don't know you don't know", για τον Rumsfeld, και το Dunning-Kruger effect, αλλά δε χρειάζεται επειδή αυτό το παλικάρι τα έχει πει ήδη (και τα ζωγράφισε κιόλας). Η εξέλιξη είναι θέμα attitude. Αν νομίζεις ότι τα ξέρεις όλα και με 25 χρόνια εμπειρίας το επίπεδό σου θα είναι τραγικό (στην κατάλληλη κλίμακα). 1
Aztec Δημοσ. 6 Μαΐου 2014 Δημοσ. 6 Μαΐου 2014 Αυτό που θα πω δεν έχει καμιά σχέση με τον τοπικ-σταρτερ (το ξεκαθαρίζω) Υπάρχουν άτομα που (πως να στο πω; ) είναι τέρμα ψώνιο ρε παιδί μου... βλέπεις τραγικά πράγματα όπως το να ξέρει κάποιος μόνο CMS, να μην ξέρει καθόλου php και να έχει μάθει μόνο drag-drop (χρήση ενός προγράμματος) ΚΑΙ να αυτοαποκαλείται προγραμματιστής και να βγαίνει να το παίζει Ιστορία... Προσωπικά γύρο μου βλέπω άτομα που γνωρίζουν μ***ες^2 και το παίζουν ότι είναι κάποιοι... ή αυτοί έχουν υπερβολικά υψηλή αυτοπεποίθηση ή εγώ υποτιμάω τον εαυτό μου σε τραγικό σημείο... Αυτό που θέλω να πω είναι ότι 'με 10 χρόνια εμπειρίας CMS και μόνο' ουσιαστικά δεν ξέρεις τίποτα! Να συμπληρώσω οτι υπάρχουν μάλιστα και οι τύποι που λένε παπάτζες αλλα τα λένε με τέτοια πειθω και σιγουρια που αν δεν ξέρεις σε ψαρώνουν.
sonyxp Δημοσ. 6 Μαΐου 2014 Δημοσ. 6 Μαΐου 2014 Να συμπληρώσω οτι υπάρχουν μάλιστα και οι τύποι που λένε παπάτζες αλλα τα λένε με τέτοια πειθω και σιγουρια που αν δεν ξέρεις σε ψαρώνουν. Δεν μου αρέσει η απάντησή σου, είναι καθαρή μπηχτή-ειρωνεία προς εμένα και καμιά σχέση δεν έχουν αυτά που γράφεις με μένα. 1ον, δεν κατονόμασα κανέναν με αυτό που έγραψα, το ότι υπάρχουν άτομα που παρουσιάζουν τον εαυτό τους ότι ξέρουν 'παπάδες' είναι μια πραγματικότητα και όλοι μας βλέπουμε γύρο μας τέτοια άτομα. Αυτό που ήθελα να πω είναι ότι κάποιος που ασχολείται μόνο με drag & drop CMS και δεν έχει ασχοληθεί ιδιαίτερα με κώδικα, δεν μπορεί να βγει και να πει 'έχω 10 χρόνια εμπειρίας στον προγραμματισμό' 2ον, εγώ γενικά μίλησα και δεν είχα κάποιον από εδώ μέσα στο μυαλό, εσύ γιατί θίχτηκες και μου απαντάς έτσι? ΥΓ: Ξαναλέω ότι δεν αναφέρομαι στον Topic Starter ή κάποιον εδώ μέσα, μιλάω για αυτά που βλέπω γύρο μου από συμφοιτητές.
Moderators Kercyn Δημοσ. 6 Μαΐου 2014 Moderators Δημοσ. 6 Μαΐου 2014 Δεν μου αρέσει η απάντησή σου, είναι καθαρή μπηχτή-ειρωνεία προς εμένα και καμιά σχέση δεν έχουν αυτά που γράφεις με μένα. 1ον, δεν κατονόμασα κανέναν με αυτό που έγραψα, το ότι υπάρχουν άτομα που παρουσιάζουν τον εαυτό τους ότι ξέρουν 'παπάδες' είναι μια πραγματικότητα και όλοι μας βλέπουμε γύρο μας τέτοια άτομα. Αυτό που ήθελα να πω είναι ότι κάποιος που ασχολείται μόνο με drag & drop CMS και δεν έχει ασχοληθεί ιδιαίτερα με κώδικα, δεν μπορεί να βγει και να πει 'έχω 10 χρόνια εμπειρίας στον προγραμματισμό' 2ον, εγώ γενικά μίλησα και δεν είχα κάποιον από εδώ μέσα στο μυαλό, εσύ γιατί θίχτηκες και μου απαντάς έτσι? Πολύ αμφιβάλλω ότι το είπε για σένα... 1
gon1332 Δημοσ. 6 Μαΐου 2014 Δημοσ. 6 Μαΐου 2014 γύρω_γύρω_γύρω_γύρω_γύρω_γύρω_γύρω_γύρω_γύρω_γύρω_γύρω_γύρω_γύρω_γύρω
sonyxp Δημοσ. 6 Μαΐου 2014 Δημοσ. 6 Μαΐου 2014 Από την στιγμή που ήταν Reply σε μένα θα το λάβω ότι απευθυνόταν σε μένα, έτσι πρέπει να το λάβω! αν τώρα ο φίλος δεν απευθυνόταν σε μενα οφείλει να το ξεκαθαρίσει. ΥΓ: Έχουμε καταντήσει να δεχόμαστε επίθεση 'λογικά από πιο έξυπνους' και όταν μιλάμε γενικά, δηλαδή να μην μιλάμε καν ε;
Aztec Δημοσ. 6 Μαΐου 2014 Δημοσ. 6 Μαΐου 2014 Από την στιγμή που ήταν Reply σε μένα θα το λάβω ότι απευθυνόταν σε μένα, έτσι πρέπει να το λάβω! αν τώρα ο φίλος δεν απευθυνόταν σε μενα οφείλει να το ξεκαθαρίσει. ΥΓ: Έχουμε καταντήσει να δεχόμαστε επίθεση 'λογικά από πιο έξυπνους' και όταν μιλάμε γενικά, δηλαδή να μην μιλάμε καν ε; καλα τώρα είδα τι γινεται εδώ καμια σχέση το ποστ μου ήταν συμπληρωματικό ως μια κατηγορία ανθρωπων που έχω συναντήσει . Το ρεπλυ μάλλον έφταιγε για την παρεξήγηση αλλα ουσιαστικά το μήνυμα ήταν συμπληρωματικό . Για αυτο εξάλλου λέω και το να συμπληρώσω. Αχ αυτος ο γραπτός λόγος ...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα