Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα παιδια.Συναντω το εξης προβλημα: ετσι ξαφνικα οταν συνδεω το καλωδιο usb απο τον υπολογιστη στην συσκευη δεν μου βλεπει τους φακελους ο υπολογιστης.Δηλαδη την συσκευη δεν την διαβαζει καθολου...Στην συσκευη ειναι σωστα ρυθμισμενο για το λογισμικο usb.Μονο οταν κανω επανεκινηση τον υπολογιστη τοτε ειναι ενταξει.Αμα ομως αποσυνδεθω και ξανα συνδεθω τοτε παλι τα ιδια.Τι να εχει γινει;

Δημοσ.

φιλε εχω τ ιδιο προβλημα μ την μονη διαφορα οτι δεν εχω καταφερει ν μεταφερω τπτ ακομα...συνδεω τ κινητο μ τον υπολογιστη δεν μ τ διαβαζει κανω restart τον υπολογιστη μου βγαζει μηνυμα στο κιν οτι συνδεθηκαν τ επιλεγω οτι θελω ν συνδεθει για μεταφορα αρχειων  κ οταν τελικα ο υπολογιστης ανοιγει κ ειμαι στο προφιλ μου δεν τ βρισκει παλι...τι κανω λαθος?εσυ πως τ συνδεεις μετα τ restart?

φιλε εγω τελικα τα καταφερα μεσω wifi κ pc suite απλα κατεβασα στο pc  το LG PC Suite κ εκανα connect with wi-fi!

Δημοσ.

φιλε εχω τ ιδιο προβλημα μ την μονη διαφορα οτι δεν εχω καταφερει ν μεταφερω τπτ ακομα...συνδεω τ κινητο μ τον υπολογιστη δεν μ τ διαβαζει κανω restart τον υπολογιστη μου βγαζει μηνυμα στο κιν οτι συνδεθηκαν τ επιλεγω οτι θελω ν συνδεθει για μεταφορα αρχειων  κ οταν τελικα ο υπολογιστης ανοιγει κ ειμαι στο προφιλ μου δεν τ βρισκει παλι...τι κανω λαθος?εσυ πως τ συνδεεις μετα τ restart?

φιλε εγω τελικα τα καταφερα μεσω wifi κ pc suite απλα κατεβασα στο pc  το LG PC Suite κ εκανα connect with wi-fi!

Τελικα βρηκα αυτο http://rapidlibrary.biz/files/wmfdist11-windowsxp-x64-enu-exe_ulzezzfbtci89on.html  το αρχειο, το εγκατεστησα,ξαναπερασα τον οδηγο  της συσκευης και ειμαι ενταξει.Κοιταξε το και εσυ και πιστευω οτι θα εισαι οκ.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...